- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
Hayırlısı olsn canm devam et inşallah faydasını sende görürsnEvet bende ondan kullanıyorum canım 4.ay oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsn canm devam et inşallah faydasını sende görürsnEvet bende ondan kullanıyorum canım 4.ay oldu
ayy saat kaçta yapacaksınncanim ben karar verdim. yapacagim bugun. en azindan daha var. umudumu cok kaybedecegimi dusunmuyorum. testim de cok zaten.
canim yarim saate yaparim. sen de yapacak misin?ayy saat kaçta yapacaksınn
Ever canim igneye 14 koydumyumurtlama 14 gün koyarak pazartesiyi buldun demi canım
Valla canm bilmiyorm ki. Bnmki kaç cıkmstı hatırlamıyorm ama bnm hormonlarda sıkıntı yoktu çok şükürr. Pco sadece ultrasonda görünmüştüYaa doktor kapsül vermemişti bana zayıfım diye acaba kendi kendime başlasammı değiştirip bilemedim ki östrojenim 177 cıkmıstı çokmu yüksek sizce
Amin canım inşallahBurada yazan oldu mu bilmiyorum Gynositol ya da Glifor kullanan var mı acaba çok öyle hamile kalan varmış pco da ama doktora gideceğim önümüzdeki haftalarda bir sorarım ama burada var mı merak ettimHayırlısı olsn canm devam et inşallah faydasını sende görürsn
Benimde öncceden pco falan yoktu tık tık gününde oluyordum son 6 aydır böyle oldum adet olunca baska bi doktorda test yaptırıp tekrar bakıtırıcam içime sinmedi hiçValla canm bilmiyorm ki. Bnmki kaç cıkmstı hatırlamıyorm ama bnm hormonlarda sıkıntı yoktu çok şükürr. Pco sadece ultrasonda görünmüştü
Adet günüme kadar hala umudum var hayirlisi ne diyim yumurtlama günümün üzerinden tam 1 hafta geçmiş bu arada şimdi baktimdaK Kutsal pamuk canım bekle az daha. Erken bence.
Hımmm şuan pco var mı ?Benimde öncceden pco falan yoktu tık tık gününde oluyordum son 6 aydır böyle oldum adet olunca baska bi doktorda test yaptırıp tekrar bakıtırıcam içime sinmedi hiç
Valla bilmiyorm kullanan vardı okumustm burda ama sonuc ne oldu nilmiyormAmin canım inşallahBurada yazan oldu mu bilmiyorum Gynositol ya da Glifor kullanan var mı acaba çok öyle hamile kalan varmış pco da ama doktora gideceğim önümüzdeki haftalarda bir sorarım ama burada var mı merak ettim
La havleeKitap yazıcam, bir pcolunun dramı diye dünki testten sonra bugün hepten sıfır çıktığını görünce teste baktım baktım ve dedim ki lan sen LH sın,, sen nasıl sıfır çıkarsın soğan kürü yapıyorum sözde. 10. Günde bile yumurta hiç büyümemiş.
Pco görünümü var dedi doktor ama baktıgımda baya yüksek değerlerim normale göre sadece inofolic verdi bi ilaç vermediHımmm şuan pco var mı ?
Canım bendede pco çikti ama adetim hep düzenli 27 28 günde bir oluyorum ve hormonlarimsda normal çikmişti ben hiç bişey anlamadim vallahiiBenimde öncceden pco falan yoktu tık tık gününde oluyordum son 6 aydır böyle oldum adet olunca baska bi doktorda test yaptırıp tekrar bakıtırıcam içime sinmedi hiç
Kız döllenme olduysa bile çok yeni daha kana geçmez ki anca 4 gün sonra filan . Yumurtlamadan 12-13 gün sonra anca kana gecmeye başlıyor oda az miktarda. Ve bu kişiye göre değişir kiminin hemen çıkıyor kanda kiminin geç . Diyom ya bata 4 kala bende kanda çıkmadı .bat günü idrar testinde çift çizgi çıkınca şoka girmiştim öylesine umutsuzca yapmıştim çünkü. Rabbim isteyen herkese böyle sevinmek nasip etsinAdet günüme kadar hala umudum var hayirlisi ne diyim yumurtlama günümün üzerinden tam 1 hafta geçmiş bu arada şimdi baktimda
Aaa 4 gün kala çikmadimi ben şok şuan darisi başima inşalahh beklemekten vede tevekkül etmekten başka bişey gelmiyo elimden ay bide baş dönmelerim bi dursaaaKız döllenme olduysa bile çok yeni daha kana geçmez ki anca 4 gün sonra filan . Yumurtlamadan 12-13 gün sonra anca kana gecmeye başlıyor oda az miktarda. Ve bu kişiye göre değişir kiminin hemen çıkıyor kanda kiminin geç . Diyom ya bata 4 kala bende kanda çıkmadı .bat günü idrar testinde çift çizgi çıkınca şoka girmiştim öylesine umutsuzca yapmıştim çünkü. Rabbim isteyen herkese böyle sevinmek nasip etsin
senden de bekliyoruz canım iyi haber
Rabbime bol dua ve bekliceksin canım suan başka yapılacak bişey yok .Sadece dayan ve ilaç içme. Bana doktor negatif dedi idrar yolu enfeksiyonu var diye tek doz suya karistirilip içilen antibiyotik vermişti bende negatif diye icmistim. Sen bekle ilaç içme kuzumAaa 4 gün kala çikmadimi ben şok şuan darisi başima inşalahh beklemekten vede tevekkül etmekten başka bişey gelmiyo elimden ay bide baş dönmelerim bi dursaaa
Yok canım içmiycem dayanicam Allah razi olsun sana kandami negatif demişti idrardami kuzumRabbime bol dua ve bekliceksin canım suan başka yapılacak bişey yok .Sadece dayan ve ilaç içme. Bana doktor negatif dedi idrar yolu enfeksiyonu var diye tek doz suya karistirilip içilen antibiyotik vermişti bende negatif diye icmistim. Sen bekle ilaç içme kuzum