canim belirti varmi sende ?? ♡Kızlar çok sağolun inşallah sizin hissettiğiniz gibidir sabah hafif bi ağrım oldu geçti reglime 3gün kaldı
Sadece göğüste hassasiyet var canım rutin her ay oluyor zaten sabah belim kasığım ağrıdı çok az geçti hemen başka da hiç belirti yok umudumda yok artık kesin adet olucamcanim belirti varmi sende ?? ♡
benimde 6 gun var adetimeSadece göğüste hassasiyet var canım rutin her ay oluyor zaten sabah belim kasığım ağrıdı çok az geçti hemen başka da hiç belirti yok umudumda yok artık kesin adet olucam
benimde 6 gun var adetime
sadece aferdersin beyaz akintim var o kadar
Gittim cnm negatif kan testi morelim bozuk 0.46 ciktiSadece göğüste hassasiyet var canım rutin her ay oluyor zaten sabah belim kasığım ağrıdı çok az geçti hemen başka da hiç belirti yok umudumda yok artık kesin adet olucam
Hayırlısı olsun canım sıkma canını en azından kesin öğrendin kafanda soru işareti yok önümüzde ki ay olur inşallahGittim cnm negatif kan testi morelim bozuk 0.46 cikti
Beyaz akıntı oğluma hamileyken aşırı şekilde vardı bende normalde de az az olurdu ama şimdi özellikle gözlemlediğim halde kupkurubenimde 6 gun var adetime
sadece aferdersin beyaz akintim var o kadar
Sen taktıkça belirtiler uzuyor canım adet oldun kafan rahatlasın bi sonra ki ay tutar inşallahHem belirtiyle olmuyor ki ben tüm belirtileri yaşadım hemde 10gün önce. Ama adete 4 kala regl oldum belirtilerin hepsi halen duruyor ama. Artık takmıycam ya belirtilere üzüyo insanı
Çok sevindim canım ameliyat kesin çözüm inşallahhh sende arkadaşım gibi ilk ay da bebiş haberini alırsınInş cnm eşim olcak ameliyat ikna oldu
Adete 15 gün kalması yumurtlama zamanını gösterir canım değerlendirin mutlaka inşallah belirtiler bebişe çıkarKızlar yeni konu bende acmak istemedim bu her ay bekleme skıntisi insani yiyip bitiriyorister istemez kafan hep acaba bu ay hamilemiyim e gidiyor piskolojik olma korkusu yasiyor insan. Bende 1 senelik evliyim 6 ay korundum 6 aydir da korunmayi biraktim nerdeyse heray bir umutla bekliyoruz ama sonuc hep negatif doktora gittigimde hamilelige cok musaitsin demisti ama. Neyse bu ay digerlerinden daha farkli hissediyorum adetim cok duzenli hic sastigini gormedm daha once ski bi sekilde de takip ederim ve adete 1 hafta kala butun belirtileri yasarim vucudumu da iyi taniyorum aslinda ama bu ay daha adetime 15 gun var inanilmaz derece tuvalet skintisi cekiyorm yani sık sekilde idrara cikiyorum esiminde dikkatini cekti bu ve goguslerim adet olcakmisim gibi sisti kasiklarimda batmalar olusuyor uykudan bel agrisiyla uyaniyorum ve devamli uykum geliyor gogus uclarim belirginlesmeye basladi birde boyle olanlariniz var mi daha cok mu erken bilemedm yine mi piskolojik acaba kendimide umutlandirmak istemiyorum ama arastirmdan okumadan da duramiyorum Allah im kimseyi aratmasin insallah
İnsallah canım insallahAdete 15 gün kalması yumurtlama zamanını gösterir canım değerlendirin mutlaka inşallah belirtiler bebişe çıkar
Evet ameliyattan sonra denedikleri ilk ay hamile kaldı hatta ikinci çocuğuna da tek seferde hamile kaldı yani ameliyat kesin çözüm diye biliyorumVarikosel ameliyatından sonramı hamile kaldı biraz anlatirmisin
şimdi dr arastırıyorum bendeEvet ameliyattan sonra denedikleri ilk ay hamile kaldı hatta ikinci çocuğuna da tek seferde hamile kaldı yani ameliyat kesin çözüm diye biliyorum
Bence yumurtlayacaksın bu günleri iyi değerlendir.Kızlar yeni konu bende acmak istemedim bu her ay bekleme skıntisi insani yiyip bitiriyorister istemez kafan hep acaba bu ay hamilemiyim e gidiyor piskolojik olma korkusu yasiyor insan. Bende 1 senelik evliyim 6 ay korundum 6 aydir da korunmayi biraktim nerdeyse heray bir umutla bekliyoruz ama sonuc hep negatif doktora gittigimde hamilelige cok musaitsin demisti ama. Neyse bu ay digerlerinden daha farkli hissediyorum adetim cok duzenli hic sastigini gormedm daha once ski bi sekilde de takip ederim ve adete 1 hafta kala butun belirtileri yasarim vucudumu da iyi taniyorum aslinda ama bu ay daha adetime 15 gun var inanilmaz derece tuvalet skintisi cekiyorm yani sık sekilde idrara cikiyorum esiminde dikkatini cekti bu ve goguslerim adet olcakmisim gibi sisti kasiklarimda batmalar olusuyor uykudan bel agrisiyla uyaniyorum ve devamli uykum geliyor gogus uclarim belirginlesmeye basladi birde boyle olanlariniz var mi daha cok mu erken bilemedm yine mi piskolojik acaba kendimide umutlandirmak istemiyorum ama arastirmdan okumadan da duramiyorum Allah im kimseyi aratmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?