insallah bebegin yerlesiyodur canim kac gun kaldi bataBiraz önce ilk defa yoğun beyaz bi akıntı geldi heyecanlandım
2gün kaldı canım inşallah dediğin gibidirinsallah bebegin yerlesiyodur canim kac gun kaldi bata
inşalllaaahh2gün kaldı canım inşallah dediğin gibidir
Kacgun kaldi senin test yapmanaBiraz önce ilk defa yoğun beyaz bi akıntı geldi heyecanlandım
Ben ikinci çizgiyi gördüm canım peki pembe mi?Kızlar bata iki gün kaldı iki üç saat önce yaptığım test bu şekilde
çok soluk bi pembe canım kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi hissediyorumBen ikinci çizgiyi gördüm canım peki pembe mi?
Şu iki gün geçsin inşallah kırmızı kart yemezsem kan vericem canımHemen kan testi yaptir
Pembeyse gelmiştir canım. Ayyyyy hadi hayırlısı.Ara ara belim ve kasığım ağrıyo hafiften başka da belirtim yok bakalım ne olacak
çok soluk bi pembe canım kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi hissediyorum
Zor durum. Canım eşine keçiboynuzu, kalamar, ahtopot, midye vs yedirmeyi denediniz mi hiç?Eşim yine vazgeçti video izlemiş ameliyatı beni delirtti beni anlamıyor aramizda yas farkı var ben 37 yaşındayım onun umrunda değil gibi çocuk ya ben menopoza bat diye girersem uğraşmaktan biktim ailesi doğulu bende sorun zanetcekler
Kalamarı da menüye ekle canım bence. Bir de yüksek ısıdan uzak dursun. Sen de çok abartmamak kaydıyla kivi ye. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah ikna olur ama olmasa da her şeyde vardır bir hayır. Onun için de zor ameliyat olursa ailesinin yaklaşımından çekiniyor olabilir. Ameliyat sonrası hemen olursa da sorunun onda olduğu iyice tescillenmiş olacak. Bu tür kabullenmeler erkeklerde zaman gerektirebiliyor.Keçi boynuzu 1 aydır uyguluyorum pekmez ve kür balık midye yiyor kuruyemiş birde çoban çökerten çayı iciriyorum ama bizim çok düşük sperm sayısı ameliyat dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?