- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 38
İnşallah canımHakkında hayırlısı olur inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımHakkında hayırlısı olur inşallah
Senin de hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşllah :)canimm hayirli olsun hamileligin bnde hamileyim dun ogrendim insallah hayirlisiyla kucagimiza alabiliriz
yerleşme kanaması adet kadar yoğun olmuyomuş canım inşallah adet değildirKızlar kahverengi leke geliyor daha adetime iki gün vardı yerleşme mi adet mi nasıl anlayabilirim saatler geçmiyor sanki
5gün gecikmeye hamile olsan çıkardı canım ve tabi geç döllenme olmadıysaMerhaba kızlar ben yeni evliyim ve şuan çocuk düşünmüyoruz adetim düzensiz ve esimle birlikte olduk adetim 5 gün gecikti 2 defa test yaptım negatif göğüslerim şiş sizce normal mi? Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim
Bilmiyorum şuan çocuk düşünmüyorum adetim çok düzensiz zaten5gün gecikmeye hamile olsan çıkardı canım ve tabi geç döllenme olmadıysa
Kan testi yaptır kesin sonuç alırsın zaten adetin düzensizmiş çok takmaBilmiyorum şuan çocuk düşünmüyorum adetim çok düzensiz zaten
Yarın ilk işim hastaneye gitmek olucak ama testin sonucundan da korkuyorum açıkçasıKan testi yaptır kesin sonuç alırsın zaten adetin düzensizmiş çok takma
Korkacak bişey yok canım evlat dünyanın en güzel şeyi zamansız da gelse her zaman şükredeceğin bi gerçek...Yarın ilk işim hastaneye gitmek olucak ama testin sonucundan da korkuyorum açıkçası
Biliyorum ama şuan hiç sağlıklı bi evliliğin yokKorkacak bişey yok canım evlat dünyanın en güzel şeyi zamansız da gelse her zaman şükredeceğin bi gerçek...
Hakkında hayırlısı olsunBiliyorum ama şuan hiç sağlıklı bi evliliğin yok
Gaz ve wc cıkma var mıdem sis gıbıVar gibi canım inşallah koyulaşır
Değil sanırım canım minicik bir lekeydi şuan yok hayırlısı artık bekliyorumSenin de hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına aldığın günleri göstersin inşllah :)
yerleşme kanaması adet kadar yoğun olmuyomuş canım inşallah adet değildir
Bi cizgi var ama inşallah gebelik çizgisidir canımKızlar sızce bu ates normalmı aksam yatmadan ölctum ve cızgı var mı fıkrı olanlar
Hadi hayırlısı inşallahDeğil sanırım canım minicik bir lekeydi şuan yok hayırlısı artık bekliyorum
İnşallah canımHadi hayırlısı inşallah
Cnm aksam ıdrarıyla yaptım bıde bır gun gecmıstı asetın ustunden varsa bukadar sılık cıkması normalmı cok heycanlandımBi cizgi var ama inşallah gebelik çizgisidir canım
Geç döllenme olduysa normal olabilir canım yada testin hassasiyeti düşüktür inşallah hamilesindirCnm aksam ıdrarıyla yaptım bıde bır gun gecmıstı asetın ustunden varsa bukadar sılık cıkması normalmı cok heycanlandım