• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İlişkide yanma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymaasmin

Sabır Şükür Dua 🤲
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2020
612
222
53
26
Selam kızlar çok özür dileyerek soruyorum eşimle çoğu ilişkimde hep bi yanma oluyo bende ve baya iki üç saat sürüyo bazen oturamıcak hale geliyo sizdede olan varmı sebebini bilen tekrardan özür dilerim kızlar😇

Ben varım, 3 senedir çekiyorum. Yanma acı batma hatta çatlama bile oluyor. Gitmediğim doktor kalmadı😒 çaresini bulamadım. Son çare olarak temmuzda Süleyman Akhan’a randevu aldım. Şnşallah çözüm bulur. Sende vajinismus filan var mi? Smear hpv mantar bakteri filan bakıldı mı?

Ben varım, 3 senedir çekiyorum. Yanma acı batma hatta çatlama bile oluyor. Gitmediğim doktor kalmadı😒 çaresini bulamadım. Son çare olarak temmuzda Süleyman Akhan’a randevu aldım. Şnşallah çözüm bulur. Sende vajinismus filan var mi? Smear hpv mantar bakteri filan bakıldı mı?
Hadi ya çok üzüldüm senin adına 😔 ben hiç gitmedim bunun için ama gitmeyi düşünüyorum ama ilk zamanlarda benimde çatlama oluyodu çok şükür geçti o zamanla ama çok yanmam oluyo bi anlamda veremiyorum

İkimize de geçmiş olsun canım. Mutlaka doktora git smear hpv testlerine baksın. Mantar ve bakteriyi zaten muayenede anlıyor. Sen Çatlamanın geçmesini nasıl sağladın? Ben Hindistan cevizi de sürdüm, bebe yağı da kullandım, neler neler kullandım. 16 tane krem merhem kullanmışım, ilaçlar da cabası... geçmek bilmiyor

İkimize de geçmiş olsun canım. Mutlaka doktora git smear hpv testlerine baksın. Mantar ve bakteriyi zaten muayenede anlıyor. Sen Çatlamanın geçmesini nasıl sağladın? Ben Hindistan cevizi de sürdüm, bebe yağı da kullandım, neler neler kullandım. 16 tane krem merhem kullanmışım, ilaçlar da cabası... geçmek bilmiyor
aynen gidicem inşallah bu hafta canım ☺️ yok ben bişey yapmadım sanırım vucudum alıştı kendi kendine olmamaya başladı ama gerçekten çok can yakıcı bi durum inşallah seninkide en kısa zamanda geçer

Kızlar çatlama ne oluyor? Eşim görevi gereği hep yanında olmuyor. Geldiği zaman ilişkide ilk 2 gün sanki ilk defa birlikte oluyor gibi darlık biraz sızlama oluyor. Sonraki günlerde geçiyor. Bu çatlama konusunu merak ettim cevap atar mısınız

Kızlar çatlama ne oluyor? Eşim görevi gereği hep yanında olmuyor. Geldiği zaman ilişkide ilk 2 gün sanki ilk defa birlikte oluyor gibi darlık biraz sızlama oluyor. Sonraki günlerde geçiyor. Bu çatlama konusunu merak ettim cevap atar mısınız
vulvada dudakların alt kısımda birleştiği vajinaya girişte ufak bir çatlak canım.

Galiba benim de bu yüzden ilk ilişkide yanma oluyor ama sonraki günlerde geçiyor sizinde öyle mi yoksa her defasında mı yanma oluyor
benim yumurtlama dönemlerinde ilişkim bir nebze daha kolay oluyor daha sonra aynı şeyi yaşıyorum. kendiliğinden 2 gün içinde kapanıyor çatlak. aynayla baktığında görebilirsin çatlak var mı diye, acısı çok kötü çünkü. sanki jiletle derini kesmişsin gibi bir his.

benim yumurtlama dönemlerinde ilişkim bir nebze daha kolay oluyor daha sonra aynı şeyi yaşıyorum. kendiliğinden 2 gün içinde kapanıyor çatlak. aynayla baktığında görebilirsin çatlak var mı diye, acısı çok kötü çünkü. sanki jiletle derini kesmişsin gibi bir his.
Neden olduğu hakkında bir bilgin var mı? Ben sadece bende oluyor sanıyordum o yüzden çok şaşırdım. O yanma hissi sinir ediyor :(

valla hiçbir doktor çare bulamadı. hormonsal olabilir diyeceğim ama onlar da normal değerde bende. bi ara vulvodini diyen bir doktor oldu ama tedaviyi bilmediği için ilaç veremedi. temmuzda kısmetse süleyman akhan'a gideceğim. vulvodini, vulvar vestibülit sendromu gibi hastalıklarda onun adı çok öne çıkıyor.

Sanirim daha oncede konu acmistn cnm en kisa zamanda doktora git canim bendede aci oluyor ama cok sukur yanma olmuyor benimki psikolojikmis egzersiz onerdi

valla hiçbir doktor çare bulamadı. hormonsal olabilir diyeceğim ama onlar da normal değerde bende. bi ara vulvodini diyen bir doktor oldu ama tedaviyi bilmediği için ilaç veremedi. temmuzda kısmetse süleyman akhan'a gideceğim. vulvodini, vulvar vestibülit sendromu gibi hastalıklarda onun adı çok öne çıkıyor.
Kendini kasiyor olabilir misin cnm

Kendini kasiyor olabilir misin cnm
Yok canım, çok şükür kasma gibi bir problem yok. Özellikle sordum vajinismus olabilir miyim diye öyle olsan muayene olamazsın dedi. Benim fiziken problemim var. 10 sene önce lobiplasti olmuştum. Sanırım o zaman ameliyatta zarar verdiler o bölgedeki dokuya. Yumurtlama döneminde de hormonlar tavan yaptığı için o bölge rahatlıyor diye düşünüyorum ben.

Yok canım, çok şükür kasma gibi bir problem yok. Özellikle sordum vajinismus olabilir miyim diye öyle olsan muayene olamazsın dedi. Benim fiziken problemim var. 10 sene önce lobiplasti olmuştum. Sanırım o zaman ameliyatta zarar verdiler o bölgedeki dokuya. Yumurtlama döneminde de hormonlar tavan yaptığı için o bölge rahatlıyor diye düşünüyorum ben.
Valla zor bisey cnm bnde iliskide aci cekiyorm vajinusmus var biraz

Devamlı olması çok tuhaf ve kötü bende en fazla birkaç gün oluyor sonra tamamen geçiyor. Umarım sizinde komple geçer çok geçmiş olsun

Hep yaninda olmamakla ilgisi yok sanırım.5 yıllık evligim yeterince islanmadigim zaman oluyor oyle.Alt tarafa doğru sanki kesilmiş gibi demi:olamaz:

Back