- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Nasıl yani1 ay dişini sık, ikinci ay hani girdin mi dersin
O dediğiniz kremi bende eczaneden alıp kullanmiştim ilk zamanlar ama Olmayınca onunla da olmuyor.. Bende yine başarısız olmuştu yani..Merhabalar 11 aylık evliyim ve eşimle hala ilişkiye giremedik ne yazıkki canım cok acıyor ilişkiye girerken.. ben de bu yüzdem emla krem kullanmayı düşündüm . Sizce mantıklı mı acıyı azaltır mı ? Doktora gitmek istemiyorum allttan muayene ediyolar cünkü
Herhangi bi yan etkisi oldu mu acıyo mı azaltmadı nasıl yaramadı işe ? Sonra geçti mi nasıl gecti ?O dediğiniz kremi bende eczaneden alıp kullanmiştim ilk zamanlar ama Olmayınca onunla da olmuyor.. Bende yine başarısız olmuştu yani..
Yok yan etkisi falan olmadi. Dış yüzeye sürüyosun orası uyuşuyor. Ama içeriye bişey olmuyor yine kasıyosun kendini yine olmuyor anlayacağın. Bende bu şekildeydi yani:))Herhangi bi yan etkisi oldu mu acıyo mı azaltmadı nasıl yaramadı işe ? Sonra geçti mi nasıl gecti ?
İçeriye sürsem olmaz mıYok yan etkisi falan olmadi. Dış yüzeye sürüyosun orası uyuşuyor. Ama içeriye bişey olmuyor yine kasıyosun kendini yine olmuyor anlayacağın. Bende bu şekildeydi yani:))
Bilemiyorum eczacıya Bi danışın..İçeriye sürsem olmaz mı
İşe yaradı mı pekiEğer cildin hassassa yanabilir benim aşırı yanmıştı
Wemcaine sprey al bolca sık ve ıkın.büyük ihtimalle olur.
Çok özür dilerim benim kullandığım vemcaine spreymiş.o da yaramadı yıkadım direk. Beynime kazıdım acırsa acısın dedim ve olduİşe yaradı mı peki
Ben de öyle diyip baslıyorum ama eşim hemen anında yapamıyorr uzattıkça daha cok acıyacağını sanıyorumÇok özür dilerim benim kullandığım vemcaine spreymiş.o da yaramadı yıkadım direk. Beynime kazıdım acırsa acısın dedim ve oldu
Uyusturuyor.onu sıkıp hemen kayganlastirici sürersen yanma olmaz.benim tedavimde kullanmisti dr um.Bi yan etkisi falan var mı ne işe yarıyor bu sprey
Ah bu eşler zaten biraz da onlar yüzünden. Bazıları çok aceleci bazıları olur Bi gün modunda..Ben de öyle diyip baslıyorum ama eşim hemen anında yapamıyorr uzattıkça daha cok acıyacağını sanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?