İlişkide boy takıntısı

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.

Siz 1.75 olup hoşlandığınız kişi 1.65 olsa anlayacağım.
Ancak sizden uzun nihayetinde.

Ben takıntı yapmazdım bu durumu, benden kısa olsaydı takıntı yapardım.
Kısa adamın yanında selvi boylu bir kadın hoş durmuyor, oldum olası bunu hoş bulmamışımdır.
Erkek her daim kadından biraz uzun olmalı bence.

Siz kendinizi bella hadid falan mı zannediyorsunuz acaba? Siz de manken değilmişsiniz. Çok güzel olduğunuzu da sanmıyorum. Kaç gündür site böyle konu dolu, yok evleneceğim ama ben daha güzelim, annemle tanışacak ama burnu büyük, seviyorum ama boyu kısa. Lafa bak "yakışıklı gibiymiş ama standartların altında"ymış, siz bu standartların neresindesiniz acaba?
Hep böyleyseniz işiniz zor, böyle böyle 34 yaşına gelmişsiniz. Birkaç sene sonra siz de o standartların altına düşeceksiniz haberiniz olsun. Sonra gelip çok yalnızım, erkeklerle nerden tanışılır diye konu açıyorsunuz
Ben şahsen benim hakkımda böyle düşünen biriyle devam etmek istemem, eminim adam da istemez. Ayrılın da kendinize göre birini bulun
Evet ya ben de uzun degilim ama ben uzun degilim diye kucucuk adamla olmak hicte hoş olmazdi.
Kucuk kucuk ortam icinde. 🙄
Zaten yaşadigimiz ulkede 185 eşim artik kısa kaliyor 😄
Uzun değilim değil kısasın.😁 Orta boylular uzun değilim demeli bence.yalnızım demeyelim de tek başınayim diyelim gibi olmuş.😁

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
buna karar verecek olan sadece sizsiniz. Mesela bana göre boy önemli kısaysa kıvanç tatlıtuğ olsa oluru yok😊 saçlıdır evlendikten sonra kel olur, zayıftır şişman olur ama kısayken uzayan hiç duymadım 😊

Bizim aramızda 23 cm var. Sevişirken çok iyi olmuyor söyliyim sana.
Ama CiRiLLA CiRiLLA nın yazdığı gibi 1.70 diyorsa daha kısadır muhtemelen. O da senin için hoş durmayabilir. Bence boşver gönlünce takıntı yapmayacağın birini bul
Kadın da kısaysa iki kısa yan yana çok da şey durmuyor
Evet çok zor oluyor.bence en ideal boy farkı 13,15 cm arası.

Evet çok zor oluyor.bence en ideal boy farkı 13,15 cm arası.
İşin uzmanından da bu yorum geldiğine göre uzun boy sevdalısı kızlarımız bunu gerçekten düşünsünler.
Bence de o civarlar daha iyi. Benimki 1.83, 1,75 civarı falan olsa daha iyi olurdu bence benim açımdan. Aa uzun eşim var ne hoş diyorsun ama sen adamın bacak boyu kadar olunca yatakta istediğin şekle giremiyorsun yani 😅

İşin uzmanından da bu yorum geldiğine göre uzun boy sevdalısı kızlarımız bunu gerçekten düşünsünler.
Bence de o civarlar daha iyi. Benimki 1.83, 1,75 civarı falan olsa daha iyi olurdu bence benim açımdan. Aa uzun eşim var ne hoş diyorsun ama sen adamın bacak boyu kadar olunca yatakta istediğin şekle giremiyorsun yani 😅
Evet ayakta ve doggy yapılmıyor.misyoner yaparken bile zor oluyor.öpüşemiyorsun.baya kısıtlıyor gerçekten.

Evet ayakta ve doggy yapılmıyor.misyoner yaparken bile zor oluyor.öpüşemiyorsun.baya kısıtlıyor gerçekten.
Ben ayrıntı vermek istememiştim ama sen açık açık yazmışsın sağol ahdhshs
Ağlama emojisi olsaydı da koysaydım

Uzun değilim değil kısasın.😁 Orta boylular uzun değilim demeli bence.yalnızım demeyelim de tek başınayim diyelim gibi olmuş.😁

Uzun degilim diyen kisadir Ferhas orta olan orta der zaten. Boyumla vucudumla bi derdim olsa hiç yazmazdim ve bilmezdin veya foto koymazdim. Önemli olan vucudun orantili olmasi orantili degilse uzun kisa bisey farketmiyor. 🙄

Uzun degilim diyen kisadir Ferhas orta olan orta der zaten. Boyumla vucudumla bi derdim olsa hiç yazmazdim veta foto koymazdim. Önemli olan vucudun orantili olmasi orantili degilse uzun kisa bisey farketmiyor. 🙄
Haaa hatırladım.çok fitsin maşallah.

Konu sahibesi noye bu kadar taşlandı anlayamadım , yorumları da samimi bulmadım. 1.70luk erkek gelse herkes 1 degil 10kez düşünür.

Konuya geleyim konu sahibesi buluş bak. Belki öyle ahım şahım aşık olmayacasın, oturup düşünmene gerek kalmayacak. Belki ayılıp bayılacaksın umrunda olmayacak. Buluşmadan bilemezsin
Ben de anlayamadım.Yanlış bir şey varsa bunu söylemenin bile bir adabı var.Yine de bir şey diyemiyorum.Herkese cevap vermeye çalışsam da yazılanlar anlayıştan uzak ,saygı içermeyen yorumlar.
Sağlık olsun diyorum,cevabınız için teşekkür ediyorum.☺️

Şu cümlelerinden sonra umarım beyefendi sana bir şans vermez hemcinsim. Üzgünüm ama şekilcisin. Hem de yakışıklılık falan değil konu, ne yaparsa yapsın değiştiremeyeceği bir özelliği adamın boyu. O yüzden yargılanırsın.

“Bir insana yapılabilecek en büyük körülğk hemcinslerinden geliyor,bunu bir kez daha farkettim.”

Şu cümleyi kurmamalısın. Çünkü hemcinslerin haksızken seni korumak yerine suçsuz bir insanı korumayı seçti.
Teşekkürler kalbinizden geçenleri ifade ettiğiniz için.🌹

Siz kendinizi bella hadid falan mı zannediyorsunuz acaba? Siz de manken değilmişsiniz. Çok güzel olduğunuzu da sanmıyorum. Kaç gündür site böyle konu dolu, yok evleneceğim ama ben daha güzelim, annemle tanışacak ama burnu büyük, seviyorum ama boyu kısa. Lafa bak "yakışıklı gibiymiş ama standartların altında"ymış, siz bu standartların neresindesiniz acaba?
Hep böyleyseniz işiniz zor, böyle böyle 34 yaşına gelmişsiniz. Birkaç sene sonra siz de o standartların altına düşeceksiniz haberiniz olsun. Sonra gelip çok yalnızım, erkeklerle nerden tanışılır diye konu açıyorsunuz
Ben şahsen benim hakkımda böyle düşünen biriyle devam etmek istemem, eminim adam da istemez. Ayrılın da kendinize göre birini bulun
Neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım?
Yine de emek verip yazmışsınız,teşekkürler?
Mesajınızı gülümseyerek okudum.☺️

Uzun boylu biriyle olmayı istemek suç değil tabii ama anlattığınız durumda hem adam sizden zaten uzun hem de bi ton hoşlandığınız özelliğini saymışsınız. Ya baştan boydan kaynaklı işi ilerletmeyecektiniz ya da önceliğiniz ne ise ona göre karar vereceksiniz şu an. Bu konu sizin için bu kadar keskinse, ilişkiye başlayıp kimsenin zamanını çalmayın, kimseye ümit vermeyin.
Hem buradaki kimse bilemez bunu aşıp aşamayacağınızı.
Benim için boy konusu çok önemli, uzun bir kadınım, kendimi de tanıyorum, takacağımı bildiğim için baştan uzatmadım bana göre uzun durmayacak kimseyle, kimsenin vaktini almak istemedim çünkü. Yine söylüyorum, bu konuda keskinse baştan o topa girmemeli kimse.

Back
X