İlişkide boy takıntısı

Sizde pek selvi boylu deyilsiniz yani.Asil uzun olursa siz yanında kısa kalırsiniz çocuğun boyu normal siz kısasınız Bende çocuk 1.40 falan sandım.
Konu sahibi yazdığı sayı sağlık ocağı ölçumüyse kısa değil, orta boylu. Okulda ben elektronik metreyle .67 çıkmıştım ama toplum ortalamasına göre uzunum gayet. Hadi o alet yanlış diyelim, 170 ile hiç kısa değilim, 1.63 de kadına göre iyi bir boy.

Neden bu kadar sinirlendiniz anlayamadım?
Yine de emek verip yazmışsınız,teşekkürler?
Mesajınızı gülümseyerek okudum.☺️
Çünkü 34 yaşında koca bir kadının karşısındakinin boyuna konuşmayı kesmeyi düşünecek kadar takması komik. Tabi ki herkesin belli bir tipi, kriteri var ama zaten belli duygular varken karşınızdakinin görünüşüyle ilgili ufak bir kusurunu dert etmek sığ bir davranış
Zar zor birilerini buluyorsunuz, hoşlanıyorsunuz sonra dertsiz başınıza iş açıp bir bahaneyle o insanları siliyorsunuz. İşin sonunda tüm arkadaşlarım evli, ben neden birini bulamıyorum, yalnız kaldım, bu yaşta erkeklerle nerden tanışılır diye konu açıyorsunuz.
Sinirlenmiyorum, üzülüyorum aslında böyle mutluluğu eliyle iten kadınları görünce (biraz dramatize bir tabir oldu ama anladınız siz)

Dış görünüşü seni tatmin edecek, beğeneceksin önemli şeyler bunlar. Boyu, kilosu ne bileyim vücut yapısı hoşuna gitmediyse boşuna vakit kaybetme. Evlenmesine evlenirsin ancak uzun vadede soğursun, gözün ona buna kayar, cinsellik istemezsin vs vs olasılık çok. Eşin olacak kişi gözüne hoş gelmeli. Belki başkaları için çirkin biri olacak, ama sen beğeneceksin. Burada kriter sensin, senin duyguların.

Yani arada en az 12 cm olmalı diyorsunuz. Hakkı en az dediğinize göre. Gerçekten uzun kadınların Hakkı da 12 cm mi yoksa 15 mi yapıyoruz onu da düz hesap
uzun kadınların yanına yakışanda uzun boylu erkektir.Arada aşk olur iki tarafta önemsemez iş değişir o ayrı mevzu.Benim boyum 1.65 flört ettiğim biri var boyu 1.67 bende konuş sahibiyle aynı kaygıları yaşıyorum en son iletişimi kestim.Fiziksel beğeni de çok önemli ilişkide.Bunlar benim fikirlerim katılmayabilirsiniz.

190sevgilim beni dolandırdı hayatımın içine etti simdiki eşim olacak kişi benle aynı boyda 170ve hayatımı her gün güzelleştiriyor🤗
Bu arada bende önceden sizin gibi boya takıntılıydım büyük konusmamak lazımmış hayat bana adamlığın boyda olmadığını cok ağır şekilde gösterdi büyük konuşmayın o yüzden

Her kadının hayalinde çizdiği bir profil vardır, boyu kısa bulmak ve buna takılmak bir kusur değil bana göre ama ciddi kararlarımıza etki edecek kadar da büyük bir sorun değil.
1.63 ve 1.70 boyu yan yana düşününce gayet uyumlu geldi bana.
Ben 1.75 im eşim 1.80 :) Bana göre de eşim biraz kısa ama neticede evliyiz 😃

uzun kadınların yanına yakışanda uzun boylu erkektir.Arada aşk olur iki tarafta önemsemez iş değişir o ayrı mevzu.Benim boyum 1.65 flört ettiğim biri var boyu 1.67 bende konuş sahibiyle aynı kaygıları yaşıyorum en son iletişimi kestim.Fiziksel beğeni de çok önemli ilişkide.Bunlar benim fikirlerim katılmayabilirsiniz.
Benim gözlemim de kısa boylu yada ortalama kadınlar daha çok boy sorunu yapıyoruz kompleks gibi bir şey/ uzun kadınlar aynı boyda erkekle de sevgili olurken kısa boylularda bir tür ego savaşına, tatmine dönüyor. Bana komik gelen bu yoksa herkesin kriterinden bana ne.

Benim gözlemim de kısa boylu yada ortalama kadınlar daha çok boy sorunu yapıyoruz kompleks gibi bir şey/ uzun kadınlar aynı boyda erkekle de sevgili olurken kısa boylularda bir tür ego savaşına, tatmine dönüyor. Bana komik gelen bu yoksa herkesin kriterinden bana ne.

Hiçbir alakası yok, 1.70lik erkek cücüktür arkadaşım 1.75lik kadın ooo ben de selviyim diyip 1.70lik adamı alacak mı yani? Cevap veriyorum, ben 1.70im yanımda 1.70lik erkek gezdirmem. 1.60 olsam da gezdirmem, 1.75 olsam da gezdirmem, 1.80 olsam da gezdirmem çünkü 1.70lik erkek cü-cük-tür o kadar bunu kabullenin artık

Kadın 1.80 diyelim erkek maksimum 1.90 olur 2.50 erkek olmağına göre.1.65 boyunda bir kadın olarak kısa boylu olduğumu düşünmüyorum mesele kompleks değil bu sebeple.

Benim boy takıntım yok, taş çatlasın 1.70'im. Benden yaşı büyük ve benden uzun gerçekten çok az kadın gördüm. Burada ben şu boydayim yazanlar doğru olduğundan eminler mi? Bazen ölçümler hatalı oluyor. Konu sahibi de burada boyuna kısa diyen birçok kişiye göre uzundur tahminim. Toplumda birçok 1.50 kadın var.

Benim boy takıntım yok, taş çatlasın 1.70'im. Benden yaşı büyük ve benden uzun gerçekten çok az kadın gördüm. Burada ben şu boydayim yazanlar doğru olduğundan eminler mi? Bazen ölçümler hatalı oluyor. Konu sahibi de burada boyuna kısa diyen birçok kişiye göre uzundur tahminim. Toplumda birçok 1.50 kadın var.
Benim boyum 176 180 183 olduğunu iddia eden erkolardan uzunum. Bi kere muhabbeti geçti bi erkek arkadaşım 180 olduğunu söyledi. 180 yoksun dedim sen 180 varsın dedi. Boy ölçtük aynıyız.

Benim boyum 176 180 183 olduğunu iddia eden erkolardan uzunum. Bi kere muhabbeti geçti bi erkek arkadaşım 180 olduğunu söyledi. 180 yoksun dedim sen 180 varsın dedi. Boy ölçtük aynıyız.

Valla kanka 1.76 ve 1.70 erkolarin hepsi net 1.72 bunu yazabilirim. 1.75ler duz 1.70. 1.75im diyenlerin hepsinden uzunum,.

Valla kanka 1.76 ve 1.70 erkolarin hepsi net 1.72 bunu yazabilirim. 1.75ler duz 1.70. 1.75im diyenlerin hepsinden uzunum,.
Evet o yüzden 170 diyen adam 170 yoktur. Ki gayet normal bunu sorun etmek. Erkekler kadınlara kuku rengi şu kol kılı öyyykkk derken iyi. Birden herkes erkek savunuyor. Her kısa boylu çirkin erkek karakter olarak iyi değil hele kompleksliyse kabus

Evet o yüzden 170 diyen adam 170 yoktur. Ki gayet normal bunu sorun etmek. Erkekler kadınlara kuku rengi şu kol kılı öyyykkk derken iyi. Birden herkes erkek savunuyor. Her kısa boylu çirkin erkek karakter olarak iyi değil hele kompleksliyse kabus
Ekşi sözlük'te neler görüyorum ben. Kadınların en ufak şeyine laf ediyorlar. Boyu ayak numarasını geçtim, dediğiniz gibi vs mankenlerinde olan kol kılına laf ediyorlar. Beli şu kadar ince olacak, şu kadar beyaz olacak bilmem ne. Birkaç sene önce esmer kadınlara hakaret ediyorlardı, neler neler...

Ekşi sözlük'te neler görüyorum ben. Kadınların en ufak şeyine laf ediyorlar. Boyu ayak numarasını geçtim, dediğiniz gibi vs mankenlerinde olan kol kılına laf ediyorlar. Beli şu kadar ince olacak, şu kadar beyaz olacak bilmem ne. Birkaç sene önce esmer kadınlara hakaret ediyorlardı, neler neler...
Evet bir de 163 asıl sen kısasın demişler 🤣 bi kere de 30 yaşında kadın 45 yaşındaki adayı istemiyor diye herkes adamı savunmuştu bu sitede 🤣

Back
X