Ben z
Topuklu giymeyi de severim.
190 lık erkek de aradığım kriter değil.
Ben sadece burda fikrimi açıkladım.Kısa boylu olmak kötü bir şeymiş gibi yazanlar oldu.
Niyetim bu değildi aslında.
Bu kişiyle ilk karşılaştığımda üniversite öğrencisi filan sanmıştım.30 yaşındayım deyince şaşırdım.O kadar minyon geldi yani.Sonrasında aklımdan bile geçirmedim.Bu düşünceler birlikte geçirdiğimiz güzel günün sonrasında oluştu.Belki boy algım burda alacağım yorumlardan sonra yıkılır diye düşündüm.
Yazı diliyle kendimi sağlıklı ifade edemediğimi düşünüyorum.
Böyle söylememi suç gibi algılayarak yazmış çoğu arkadaş.Bir ilişki yok,adım attığım yok,ümit verdiğim de yok bu kişiye.Aklımdan geçen bir düşünce sadece.
Bu arada teşekkürler yorumunuz için.
Ben zaten uzun boylu olsun demiyorum ,uzun deSiz de uzun değilsiniz
Bacak boyu denen bir durum var,boyum 163 ,diyetisyenim ölçtü ama vücut yapımdan ötürü daha uzun buluyorlar.Bacak boyum uzun yani.Benim boy takıntım yok, taş çatlasın 1.70'im. Benden yaşı büyük ve benden uzun gerçekten çok az kadın gördüm. Burada ben şu boydayim yazanlar doğru olduğundan eminler mi? Bazen ölçümler hatalı oluyor. Konu sahibi de burada boyuna kısa diyen birçok kişiye göre uzundur tahminim. Toplumda birçok 1.50 kadın var.
Topuklu giymeyi de severim.
190 lık erkek de aradığım kriter değil.
Ben sadece burda fikrimi açıkladım.Kısa boylu olmak kötü bir şeymiş gibi yazanlar oldu.
Niyetim bu değildi aslında.
Bu kişiyle ilk karşılaştığımda üniversite öğrencisi filan sanmıştım.30 yaşındayım deyince şaşırdım.O kadar minyon geldi yani.Sonrasında aklımdan bile geçirmedim.Bu düşünceler birlikte geçirdiğimiz güzel günün sonrasında oluştu.Belki boy algım burda alacağım yorumlardan sonra yıkılır diye düşündüm.
Yazı diliyle kendimi sağlıklı ifade edemediğimi düşünüyorum.
Böyle söylememi suç gibi algılayarak yazmış çoğu arkadaş.Bir ilişki yok,adım attığım yok,ümit verdiğim de yok bu kişiye.Aklımdan geçen bir düşünce sadece.
Bu arada teşekkürler yorumunuz için.