İlişkide boy takıntısı

Ben z
Siz de uzun değilsiniz
Ben zaten uzun boylu olsun demiyorum ,uzun de
Benim boy takıntım yok, taş çatlasın 1.70'im. Benden yaşı büyük ve benden uzun gerçekten çok az kadın gördüm. Burada ben şu boydayim yazanlar doğru olduğundan eminler mi? Bazen ölçümler hatalı oluyor. Konu sahibi de burada boyuna kısa diyen birçok kişiye göre uzundur tahminim. Toplumda birçok 1.50 kadın var.
Bacak boyu denen bir durum var,boyum 163 ,diyetisyenim ölçtü ama vücut yapımdan ötürü daha uzun buluyorlar.Bacak boyum uzun yani.
Topuklu giymeyi de severim.

190 lık erkek de aradığım kriter değil.
Ben sadece burda fikrimi açıkladım.Kısa boylu olmak kötü bir şeymiş gibi yazanlar oldu.
Niyetim bu değildi aslında.
Bu kişiyle ilk karşılaştığımda üniversite öğrencisi filan sanmıştım.30 yaşındayım deyince şaşırdım.O kadar minyon geldi yani.Sonrasında aklımdan bile geçirmedim.Bu düşünceler birlikte geçirdiğimiz güzel günün sonrasında oluştu.Belki boy algım burda alacağım yorumlardan sonra yıkılır diye düşündüm.
Yazı diliyle kendimi sağlıklı ifade edemediğimi düşünüyorum.
Böyle söylememi suç gibi algılayarak yazmış çoğu arkadaş.Bir ilişki yok,adım attığım yok,ümit verdiğim de yok bu kişiye.Aklımdan geçen bir düşünce sadece.

Bu arada teşekkürler yorumunuz için.🌹

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Bunu sorduğuna göre o iş olmaz. İnsan gerçek sevdiğini öyle bir görür ki ohooo

Hiçbir alakası yok, 1.70lik erkek cücüktür arkadaşım 1.75lik kadın ooo ben de selviyim diyip 1.70lik adamı alacak mı yani? Cevap veriyorum, ben 1.70im yanımda 1.70lik erkek gezdirmem. 1.60 olsam da gezdirmem, 1.75 olsam da gezdirmem, 1.80 olsam da gezdirmem çünkü 1.70lik erkek cü-cük-tür o kadar bunu kabullenin artık
Cücük demeyeyim boy takıntım hiç olmamıştı, boşanıncaya kadar tabi. Şöyle orantılı vücutlu, 1.85 boyunda filinta gibi bir erko bizim hakkımız değil mi diyorum artık .

Merhabalar,bana iyi gelen biri var.Uzun zamandır hissetmediğim saf bir duygu hissediyorum o kişiye karşı.Arkadaş ortamından birisi ,kafa dengi.Kişilik olarak aradığım gibi biri aslında.Sanat sever,edebiyat sever,meslekler aynı,sohbeti iyi,iletişimi güçlü,özgüvenli,temiz vs…☺️

Tek bir eksik var,kısa boylu.Ben 163’üm benden bir tık uzun.Maksimum 170 dir.Boyuna göre yakışıklı da ama standartın altında…
Bu durumu aşabilir miyim,aşmaya çalışmalı mıyım karar veremedim ,karışık duygular içindeyim.
Tavsiyelerinizi beklerim.
Boyunu kafanıza taktıysanız aşmanız zor. Ben olsam boy kısalığını kendim için mi yoksa dışarıdan görünüşümüzden dolayı mı sorun ettiğimi anlamaya çalışırım. Eğer o kişiyle ilerleyemeyecek kadar sorun ediyorsam devam ettirmem o kişi de yoluna baksın. Ama ikili olarak dışarıdan nasıl görünürüz ya da evet boy önemli ama diğer özellikleri de fena değil diye düşünüyorsam şans verirdim. Zaten bir iki görüşme sonrası hala dert ediyorsam olmuyordur.

Konu sahibi yazdığı sayı sağlık ocağı ölçumüyse kısa değil, orta boylu. Okulda ben elektronik metreyle .67 çıkmıştım ama toplum ortalamasına göre uzunum gayet. Hadi o alet yanlış diyelim, 170 ile hiç kısa değilim, 1.63 de kadına göre iyi bir boy.
Konudan alakasız nickiniz ve profil resminiz ne güzel 🙈☺️

Konu sahibi ben de 3-4 sene önce ayy uzun olsun diye kendimi yırtıyordum ben 1.58'im bu ara ne haddime dimi :D
Sonra boyun ne kadar önemsiz olduğunu anlıyorsun. Erkek arkadaşım 1.72 hiç de gözüme batmıyor :D
Tam olarak gerçekten sevsen bence boya takılmazdın duygularını gözden geçirmelisin

Kısa boylu erkek banada oldum olası hiç çekici gelmemiştir. Size çekici gelmemesini anlayabilirim ama ona göre kararınızı baştan net bir şekilde vereceksiniz ve sürüncemede bırakmayacaksınız.

Valla herkes yargilamis ama ben sizi anliyorum bi tik :D ben de 163um partnerim 182 falan.
Benim icin de boy bir kriter var yanimdaki erkegin soyle heybetli durmasini seviyorum.
1.70 de bayagi kisa ya ama ayni zamanda fiziginin nasil durdugu da onemli. Mesela bazi erkekler 1.70 olup ustune zayif ve dar omuzlu oluyor. Bence o zaman cocuk bedeni gibi duruyor. Ama hafif kasli ve olgun duruyorsa ve diger her seyini cok begendiyseniz goz ardi edilebilir bence. :deli:

Cücük demeyeyim boy takıntım hiç olmamıştı, boşanıncaya kadar tabi. Şöyle orantılı vücutlu, 1.85 boyunda filinta gibi bir erko bizim hakkımız değil mi diyorum artık .
Vallahi de billahi de hakkimiz :confused:
Herkes azarlamis konu sahibini yaw hic mi soyle uzun seksi takim elbiseli adam gorup ic gecirmedi burdakiler acaba

Konu sahibi ben de 3-4 sene önce ayy uzun olsun diye kendimi yırtıyordum ben 1.58'im bu ara ne haddime dimi :D
Sonra boyun ne kadar önemsiz olduğunu anlıyorsun. Erkek arkadaşım 1.72 hiç de gözüme batmıyor :D
Tam olarak gerçekten sevsen bence boya takılmazdın duygularını gözden geçirmelisin
170 -172 civarı sorun değil benim için☺️

konu sahibi bu size
1000073644.webp

Benim boyum 176 180 183 olduğunu iddia eden erkolardan uzunum. Bi kere muhabbeti geçti bi erkek arkadaşım 180 olduğunu söyledi. 180 yoksun dedim sen 180 varsın dedi. Boy ölçtük aynıyız.
G gisla bu da sana gelsin
1000073645.webp

Son düzenleme:
Bekarken benim de boy takıntım vardı. Hep 1.85 biriyle evleneceğimi sanardım.
Kocam 1.70
Diyeceklerim bu kadar

Benim gözlemim de kısa boylu yada ortalama kadınlar daha çok boy sorunu yapıyoruz kompleks gibi bir şey/ uzun kadınlar aynı boyda erkekle de sevgili olurken kısa boylularda bir tür ego savaşına, tatmine dönüyor. Bana komik gelen bu yoksa herkesin kriterinden bana ne.
işin ikiyüzlü tarafı da herkes ben 1.50 yim kocam 1.90 diye örnek verip, önemli olan sevmek, anlaşmak falan filan diyor.ama tam tersi olunca nedense sevdim, anlaştım cart curt olmuyor🤣🤣 erkekler de bizim gibi olsa ne olurdu halimiz bilemiyorum yani.türk kadını genelde kısa boylu ve kilolu olmasa bile toplu oluyor çünkü.erkekler bizden daha merhametli bu konularda.

Hakkın hakkın.sırada bekliyordu zaten.bazen 10 yaşında kız çocuğuymuş gibi konuşuyorsunuz ha.buralarda anlatılan rezillikleri yaşayan kadınlar da sırf hoşuna gittiği için yaşıyor zaten.

Hakkın hakkın.sırada bekliyordu zaten.bazen 10 yaşında kız çocuğuymuş gibi konuşuyorsunuz ha.buralarda anlatılan rezillikleri yaşayan kadınlar da sırf hoşuna gittiği için yaşıyor zaten.
Heralde hakkım. Boyla rezilliğin ne alakası var? Boyu kısa olanlar süper koca olsaydı eski benimkine madalya takarlardı. Hem karakteri hem boyu posu, tipi iyi olan biri olmazsa bir daha evlenmem. Ben sadece karaktere bakan hakkımı doldurdum. Yaşı küçükler geliyor yaşı denk olsa olacak ama kısmet.

Vallahi de billahi de hakkimiz :confused:
Herkes azarlamis konu sahibini yaw hic mi soyle uzun seksi takim elbiseli adam gorup ic gecirmedi burdakiler acaba
Neye niyet neye kısmet.iç geçirse ne olacak? Böyle çocuksu çocuksu düşüne düşüne 35 yaşına gelmiş konu sahibi.50 olunca da iç geçirir artık uzaktan uzağa.ona yetiyor demek ki.yazık adamcağızlar da adriana limaya, cendice' ye falan iç geçiyordur ama paylarına düşen 1.55, 160 boyunda 70 kilo, çatlak, selülit içinde kadınlar.🤣🤣

Heralde hakkım. Boyla rezilliğin ne alakası var? Boyu kısa olanlar süper koca olsaydı eski benimkine madalya takarlardı. Hem karakteri hem boyu posu, tipi iyi olan biri olmazsa bir daha evlenmem. Ben sadece karaktere bakan hakkımı doldurdum. Yaşı küçükler geliyor yaşı denk olsa olacak ama kısmet.
Yok genel konuştum.sadece senin için değil.çok havalara giren, çocuksu çocuksu şeer yazanlar olmuş da.

Back
X