İlişki yapmaktan kaçıyorum

Musallat falan olan olursa şikayetçi olursun .
Görev yerini bile değiştirirler Afganistan değil burası.
Mahalle baskısı var buna birşey diyemem.
Ama susup oturursan hakkını aramazsan tepeme binerler.
Öğretmen arkadasım yıllarca Güney Doğu da yaşadı ve boşanmış bir kadındı.
Hiç duymadım böyle şeyler valla.
Memur kesimle arkadaslik yapardu.
Ama hakkınızı arayın mutlaka.
Esnaf tayfayla da konuşmayın bile.
Çiçek miçek yolluyorlarmış hemen polise haber verin.
Çiçek yollamak da taciz.
Tanımıyorsun etmiyorsun kim bunlar çiçek böcek yolluyor
Ben yaşamadım bunları dediğim gibi, çevreden duyuyorum. Kendi yaşamadığım bir şeyi de şikayet edemem, değil mi?

Benim konumda bekaretle ilgili aslında ama biraz daha farklı. Ben evlenmeden önce sevdiğim ve sevildiğim biriyle ilişki yaşama taraftarı olmusumdur hep ve yaşadım da çok sevdim çok sevildim ,olduramadik yollarımız ayrıldı ,pişman değilim. 2 yıl oldu ayrılalı o kişiden sonra birliktelik yaşadığım bir sevgilim daha oldu kısa süreli. Üzerinden bir yıl geçti o zamandan beri de sevgilim olmadı. Yani girdiğim her ortamda dikkat çekerim tanışmak isteyen konuşmak isteyen oluyor her ortamda ama birini beğeniyorum, konuşuyorum sonra kendimi geri çekiyorum sebebi de bekaret mevzusundan benim için cinsellik ilişkide çok önemli mutlaka yaşanması gerekiyor ama ya beni olduğum gibi kabul etmezse ya bunu kusur olarak görürde benden ayrılırsa ya da bunu öğrenince benimle sadece bunun için beraber olursa ya da en kötüsü ayrılırsak hakkımda kötü konuşur mu... Sonuçta kimse flört döneminde muhafazakar olduğunu belli etmiyor. Gayet rahat biriymiş gibi davranıyor. Memur olup doğuya gelmeden önce bu mevzuya hiç takilmazdim görüşür konuşurdum ilişki yapmaktan geri durmazdim. Burada memur olmanın getirdiği bir toplumsal baskı var gibi hissediyorum çevremde tanıştığım birçok arkadaşım var sevgilisiyle cinsel anlamda bir şeyler yaşıyorlar ama son aşamaya gelmiyorlar. Bana bu da yanlış geliyor. Veya girdiğim birçok sosyal ortamdaki kadın/erkek arkadaşlarim içten içe hala ataerkil düşünüyorlar bununda etkisi var. Ben nasıl birine guveneceğim birinin muhafazakar olup olmadığını nasıl anlayacağım. Mesela memleketini soruyorum İzmir diyor doğma büyüme İzmir ama hala içten içe o kafada
İlla yaşamak zorunda olduğunuzu düşünmeyenlere denk geliyorsun galiba 😅Bunun şehri yok kimisi normal karşılarken kimisi için hayati önem taşır.Benim eşim doğulu ama ondan sonrasına bakanlardan.Siz bence o ilişki yapmak dediğiniz şeyi en sona bırakın.Yani en son düşünün.Size gerçek his ve düşünceleri olan adam ya buna takılmaz ya da gerektiği yerde sorar ve ilişkiyi sonlandirir.

her şeyden önce senin psikolojin önemli.

benim psikolojim evlenmeden yani evlilik yoluna girmeden cinsel ilişkiye girmeyi kaldıracak bir aşamada değil. belki de bu toplumsal normları kafamda kıramadım bir türlü.

ben nişanlıyım, nişanlımla yaşadım yaşıyoruz ilişki. pişman değilim şu an iyi ki yapmışım.

sen de bence benim yolumu dene.

Musallat falan olan olursa şikayetçi olursun .
Görev yerini bile değiştirirler Afganistan değil burası.
Mahalle baskısı var buna birşey diyemem.
Ama susup oturursan hakkını aramazsan tepeme binerler.
Öğretmen arkadasım yıllarca Güney Doğu da yaşadı ve boşanmış bir kadındı.
Hiç duymadım böyle şeyler valla.
Memur kesimle arkadaslik yapardu.
Ama hakkınızı arayın mutlaka.
Esnaf tayfayla da konuşmayın bile.
Çiçek miçek yolluyorlarmış hemen polise haber verin.
Çiçek yollamak da taciz.
Tanımıyorsun etmiyorsun kim bunlar çiçek böcek yolluyor
Güneydoğuyla Doğu arasında bile dünyalar kadar fark var. Mesela Diyarbakırla Muş da sınır komşusu ikisine de gittim Diyarbakir İstanbul gibi Muş köy kültürü. Ayrıca polise gidip su bana çiçek yolladı derseniz gülerler

Ben yaşamadım bunları dediğim gibi, çevreden duyuyorum. Kendi yaşamadığım bir şeyi de şikayet edemem, değil mi?
Ben genel anlamda konuştum yaşayan varsa diye.
Duyumları çok kaale almamak lazım
Alan razı satan razı durumlarda var
Siz diyorsunuz ki mecbur diyorlar kapısına dayanıyorlar insanların.
Bende diyorum şikayet etsinler.
Ayrıca memuru kesimde böyle diyorsunuz.
Okumuş etmiş bir adam bunu yapmaz karşı tarafın rızası yoksa .
Bir kere kendi sicili bozulsun istemez.
Yapanlarda zaten hastadır ki çok çok azdır.
Doğu'da da yaşayan görev yapan çok arkadasım var doktor da var öğretmende.
Kimseden duymadım bunları.
Tabi tutucu kesim var ama onlarda oranın lokal insanları onlarla iletişim kurmak da saçmalık
Ben görev yaptığım bir yerde oranın insanıyla içli dışlı niye olayım
Benim özelimi nerden bilecekler ki ben anlatmasam.
Yada atıyorum bir öğretmen başka bir öğretmenle ilişki yaşıyor.adam gidip esnafa mu anlatıyor böyle böyle yaptık diye
Öyle saçmalık olur mu ya abartıyorsunuz.

Ben genel anlamda konuştum yaşayan varsa diye.
Duyumları çok kaale almamak lazım
Alan razı satan razı durumlarda var
Siz diyorsunuz ki mecbur diyorlar kapısına dayanıyorlar insanların.
Bende diyorum şikayet etsinler.
Ayrıca memuru kesimde böyle diyorsunuz.
Okumuş etmiş bir adam bunu yapmaz karşı tarafın rızası yoksa .
Bir kere kendi sicili bozulsun istemez.
Yapanlarda zaten hastadır ki çok çok azdır.
Doğu'da da yaşayan görev yapan çok arkadasım var doktor da var öğretmende.
Kimseden duymadım bunları.
Tabi tutucu kesim var ama onlarda oranın lokal insanları onlarla iletişim kurmak da saçmalık
Ben görev yaptığım bir yerde oranın insanıyla içli dışlı niye olayım
Benim özelimi nerden bilecekler ki ben anlatmasam.
Yada atıyorum bir öğretmen başka bir öğretmenle ilişki yaşıyor.adam gidip esnafa mu anlatıyor böyle böyle yaptık diye
Öyle saçmalık olur mu ya abartıyorsunuz.
Ücretli çalışan arkadaşım var okulumda. Yine okulda kadrolu bir hoca tutturdu niyetim ciddi, yemek yiyelim vs kız da yüz yüze bakıyoruz diye aşırı tersleyemiyor ama taş olsa anlar. Kız sürekli meşgulüm, ailem izin vermez vs bahanelerle görüşmek istemediğini söylüyor. Adam geçende dolabına çiçek bırakmış. Ertesi gün çikolata. Memur kesim de böyle ısrarlı davranışlarda bulunuyor. Okul müdürüne mi söylesin ilçe milli eğitime mi? Müdüre söylese yetişkin insanlarsınız aranızda halledin der.

Memur kesim bakire kız arar, asker polis öğretmenle görüşülmez denince geriye buralarda kim kalıyor? Esnafa yayılması açısından bu mesleklerden olmayan kişilerle görüşülünce risk artıyor, öğretmen gidip anlatıyor demedim. Nasıl duyuluyor bilmiyorum, duyuluyor işte 🤷🏼‍♀️.

Ücretli çalışan arkadaşım var okulumda. Yine okulda kadrolu bir hoca tutturdu niyetim ciddi, yemek yiyelim vs kız da yüz yüze bakıyoruz diye aşırı tersleyemiyor ama taş olsa anlar. Kız sürekli meşgulüm, ailem izin vermez vs bahanelerle görüşmek istemediğini söylüyor. Adam geçende dolabına çiçek bırakmış. Ertesi gün çikolata. Memur kesim de böyle ısrarlı davranışlarda bulunuyor. Okul müdürüne mi söylesin ilçe milli eğitime mi? Müdüre söylese yetişkin insanlarsınız aranızda halledin der.

Memur kesim bakire kız arar, asker polis öğretmenle görüşülmez denince geriye buralarda kim kalıyor? Esnafa yayılması açısından bu mesleklerden olmayan kişilerle görüşülünce risk artıyor, öğretmen gidip anlatıyor demedim. Nasıl duyuluyor bilmiyorum, duyuluyor işte 🤷🏼‍♀️.
Bahane bulmasına gerek yok arkadasının gönlü yoksa net bir şekilde istemediğini söyler.
Adama bahane uyduruyor niye?
Red edince adam okuldan mu attıracak böyle bir gücü mü var?
Arkadasın nazlanıyor sana gelip farklı anlatıyor belli her denilene inanma.
Kadınlar sever ayyy buda peşimde deyip ego kasmayı diğer arkadaslarına.
Halbuki kendi yüz veriyor.istemeyen bahane uydurmaz HAYIR der nokta
Memur kesim bakire mi arar?
Nerde yazıyor bu.
Bu sizin kuruntularınız.
Boşanmış arkadaslarım evli çoğu .
Çoğunun eşi de doğulu eğitimli kesimden.
Böyle bakanlarda vardır ama bakmayan da çok.
Bence siz bekareti çok büyütmüşsünüz gözünüzde.

2022 yılında hala bu konuların konuşulması...
Konuda birşey yok ki kendi kendine gelin güvey olmuş.ben de doğudayim.evet birkaç kişiyle takılmıştım.dedikodumu da yapmişlar ama takmadim bile.ne olacak yani ne olacak ? Eğlencesine bir iki konusu açılmıştır.hani derler ya bana giren çıkan yok.mesele uydurmaya bayılıyoruz valla.namusum da namusum mu diyeceğim cahil kezbanlar gibi.gelenlerden beğendiğimi kabul etmeye devam ederim beğenmediğimi yollarim.koskoca şehirler.sanki popstar falan mıyız ? Ne çok kendini önemsiyor bizim ülkenin kadınları.ukarynalı, rusyalı kadınlar bir iltifat falan etsen, arkadaşlık teklif etsen mahcupluktan ve minnetten ne yapacağını şaşırıyormuş.bizim kezolar da 1.50 boyuyla kendini dünyaca ünlü manken gibi malzeme falan etmeyeye çalışıyor aklınca.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben buradaki ahlaksızlığı hiçbir yerde görmedim adamlar 18 yaşında evlenip en az 6-7 çocuk yapıp karısını genç kizlarla aldatıyor. Metres çok yaygın. Karısı hasta diye 2.yi alan çok yaygın.Cumadan cumaya namaza gidip ağzından Allah lafını düşürmeyen ama hayvanlara zarar veren kadınlara laf atan hacı hoca kesimi çok.
Linç yerim diye yazmak istememistim. Hatirladigim kadariyla kucuk bir yerde gorev yapıyordunuz. Imam nikahi adi altinda her turlu pisligi aklayan bir zihniyet var. Dogunun köyünde de var, batinin köyünde de. Boyle bir yerde sakin yerli halk ile iliski kurmayın, reklam ederler sizi. Yerli halk ile arasi iyi olan ogretmenle bile sevgili olmayin. Birde bu cinsel iliski isini en sona birakin. Muhafazakar olup, seks yapan ama bakire kizla evlenmek isteyen tuhaf tipler var. Flort ederken bakis açısını anlarsiniz zaten.

Konuda birşey yok ki kendi kendine gelin güvey olmuş.ben de doğudayim.evet birkaç kişiyle takılmıştım.dedikodumu da yapmişlar ama takmadim bile.ne olacak yani ne olacak ? Eğlencesine bir iki konusu açılmıştır.hani derler ya bana giren çıkan yok.mesele uydurmaya bayılıyoruz valla.namusum da namusum mu diyeceğim cahil kezbanlar gibi.gelenlerden beğendiğimi kabul etmeye devam ederim beğenmediğimi yollarim.koskoca şehirler.sanki popstar falan mıyız ? Ne çok kendini önemsiyor bizim ülkenin kadınları.ukarynalı, rusyalı kadınlar bir iltifat falan etsen, arkadaşlık teklif etsen mahcupluktan ve minnetten ne yapacağını şaşırıyormuş.bizim kezolar da 1.50 boyuyla kendini dünyaca ünlü manken gibi malzeme falan etmeyeye çalışıyor aklınca.
Ne yazdın gene ya? Konuyla ilgisiz şeyler. Kezo ne ayrıca? İsteyen istediği şekilde yaşar hayatını. İster cinselliği evlilik sonrasına saklar ister evlenmeden yaşar. Ama onun da bir yolu yordamı var. Sokaktan adam toplamaz. O 1.50 kezo dediklerinin arasında çok sevilip sevenler var . Ama sen bunu da anlayamazsın tabiii.

Ne yazdın gene ya? Konuyla ilgisiz şeyler. Kezo ne ayrıca? İsteyen istediği şekilde yaşar hayatını. İster cinselliği evlilik sonrasına saklar ister evlenmeden yaşar. Ama onun da bir yolu yordamı var. Sokaktan adam toplamaz. O 1.50 kezo dediklerinin arasında çok sevilip sevenler var . Ama sen bunu da anlayamazsın tabiii.
Ana fikrim o değildi.çok alakasiz cevap vermişsin.

Owwwww ferhans kankime bak ateş ediyor ateşşşş

Hayatın gerceklerinden uzak yasiyorsun ferhans. Senin sadece dedikodunu yapmislar diye rahatsin. Evlenmeden once cinsel iliskiye giren kadini arkadaslarina anlatan, "basit kadin, sizde beraber olabilirsiniz " seklinde tavsiye eden birsuru adam var küçük yerlerde. Rahatsiz edip, bir yerde sıkıştırıp kötü birseyler yapabilir. Tabiiki kendisini korumasi gerekir.

Ayrica Türk kadini Türk erkeğinin ikiyuzlulugune layık davranıyor. Yanindakini kapatir, acik kadin gorunce salyalari akar. Kopruyu gecene kadar yağdırır, kopruyu geçtikten sonra yagmurlu havada bir yudum su vermez. havadan karadan denizden iltifatlarla 17363781 kadina yürür, seçici degildir, nefes alsin yeter der. Evlenmeden once prensesler gibi davranir evlendikten sonra anama babama danama bakacaksın deyip evlatlik gorevlerini kadinlar üzerinden tatmin eder. Evi supurmek erkekliklerini zedeler ama kadin parasi yemekten gocunmazlar. Daha bircok sey yazilabilir. Rus kadinlari evlerine baglidir ama bunlara katlanmazlar, anasına danasına hizmet etmezler, o yuzden buranin zenginleriyle evlenip yiyip icip geziyorlar. Bizim herifler cok matah oldugu icin degil yani

Benim kocam boyle degil diyenler olabilir, arkadaşlar o guzel insanlar istisna. Toplumun geneli böyle

Ben sinifciyim sahil kesimler ancak emekliliğime 🤦 bir de burada en az 3 yılım daha var

Benim merhaba merhabadan gunaydindan öte hiçbir yerliyle muhabbetim olmaz. Öyle buranın sayfalarını falan da takip etmem hiç. Ama gelen isteklere inanamazsin. buranın yerlileri inanılmaz rahatsız ediyor laf atıyor. Kapalı giyinen arkadaşlarıma dahi laf atıyorlar. Örnek veriyorum bir yere kargon geliyorsa oradan ismini bulup gene istek atıyorlar.

Bunun meslekle alakası çok yok. Öğretmenle evlilik yolunda bir kız arkadaşım var, ilk ilişkisi değil. Ama kız çok güzel belki çocuğun beksreti onemsememesinde bununda etkisi olabilir. Veya eski erkek arkadaşım astsubaydi biraz muhafazakar sayılırdı ama o da hiç takmazdi bu meseleyi başka bir astsubay arkadaşımsa çok önemserdi. Benim okulumda Kocaelili bir arkadaşım var erkek o bu konuları pek takmıyor Manisalı bir hocamiz ise kapalı biriyle evli 🤦
Hangi şehir ya ben tayin iateyeyim.severim öyle şeyleri.batıya gidip de yokluktan kırılmaya niyetim yok.

Benim konumda bekaretle ilgili aslında ama biraz daha farklı. Ben evlenmeden önce sevdiğim ve sevildiğim biriyle ilişki yaşama taraftarı olmusumdur hep ve yaşadım da çok sevdim çok sevildim ,olduramadik yollarımız ayrıldı ,pişman değilim. 2 yıl oldu ayrılalı o kişiden sonra birliktelik yaşadığım bir sevgilim daha oldu kısa süreli. Üzerinden bir yıl geçti o zamandan beri de sevgilim olmadı. Yani girdiğim her ortamda dikkat çekerim tanışmak isteyen konuşmak isteyen oluyor her ortamda ama birini beğeniyorum, konuşuyorum sonra kendimi geri çekiyorum sebebi de bekaret mevzusundan benim için cinsellik ilişkide çok önemli mutlaka yaşanması gerekiyor ama ya beni olduğum gibi kabul etmezse ya bunu kusur olarak görürde benden ayrılırsa ya da bunu öğrenince benimle sadece bunun için beraber olursa ya da en kötüsü ayrılırsak hakkımda kötü konuşur mu... Sonuçta kimse flört döneminde muhafazakar olduğunu belli etmiyor. Gayet rahat biriymiş gibi davranıyor. Memur olup doğuya gelmeden önce bu mevzuya hiç takilmazdim görüşür konuşurdum ilişki yapmaktan geri durmazdim. Burada memur olmanın getirdiği bir toplumsal baskı var gibi hissediyorum çevremde tanıştığım birçok arkadaşım var sevgilisiyle cinsel anlamda bir şeyler yaşıyorlar ama son aşamaya gelmiyorlar. Bana bu da yanlış geliyor. Veya girdiğim birçok sosyal ortamdaki kadın/erkek arkadaşlarim içten içe hala ataerkil düşünüyorlar bununda etkisi var. Ben nasıl birine guveneceğim birinin muhafazakar olup olmadığını nasıl anlayacağım. Mesela memleketini soruyorum İzmir diyor doğma büyüme İzmir ama hala içten içe o kafada
Daha siz bunu kabullenmiyor iken başkasıda sizin bu bakış açınızdan bakar

Tanıştınız kişinin sizin geçmişinizi kurcalayıp hesap sorma hakkı yok siz dondurulup o kişiyi beklemediniz yaşadınız belki doğru diyip güvendiniz ama yarı yolda bırakıldınız yaşadımız hergün tecrübedir

Öz güvenli olun birdahada bakire olmamayı kusurlu olmakla bağdaştırmayın kendinizi değiştirin önce

Herkeste aynı değildir önyargılı olmayın sadece kendinizden emin ne yaşadınızı bilin

X