Ya ne alaka özel sektördekiler aşmış mı oluyor? Biri de ön sayfada yazmış doktor olursa fizyoloji bilir de normal karşılar
tabii ki özel sektördekiler "aşmış" olmuyor
ama devlette özellikle de asker polis öğretmen adamlarda daha fazla böyle tutumlar var, + ortamları ortak birbirlerini tanıyıp laf çıkarma daha yaygın, bence en azından.
benim doktor olup 16 yaşında "kız" alıp 1 sene evde anasının rahle-i tedrisatından geçirip sonra her sene kızı gebe bırakan tanıdığım da var
hatta tanıdığım doktorların epey bir kısmı tarikat mensubu
(zaten bakanlıkta meşhur bir şey bu)
neyse kısacası meslek kesin olarak bu konuyu takmayı/takmamayı bilmemizi sağlar demiyorum ben. sadece ihtimali azaltabilir/attırabilir. üstelik de ben de baştan "bak paşam ben bakireyim/değilim" konuşması yapılmasını aşırı aşağılayıcı buluyorum...e ama ilişki ilerler de beyimiz "ama ben buna takılırım" derse, ki diyorlar, o zaman da üzelen kadın tarafı oluyor.
bu arada pati
konu oraya geldiğinde buna takılan kimse olmadı benim ilişkilerimde, illa ki var böyle adamlar ki ben fazla sosyal, fazla insanla tanışan eden bir insan değilim hele ki son zamanlarda. bana bile denk geliyorsa herkes bulur.
buna takılacak adamla da zaten ben uyuşamam, anlaşamam, sanırım ki sen de öylesindir demek ki ortada dert edecek bir mevzu yok. ha sonra ben ayrıldım orası başka mesele.