adet söktürücü tarlusal almayı düşünüyorum ya söktğrür mü^^ normal ılıskıden en gec 14 gun sonra testte cıkmalıydı. korkmana luzum yok. havası suyu stresı herkes bı acaıp adet gordu bu donem. olmadıkca strese gırıyosun daha cok ertelenıyo. ortalık vırus kaynamasa bı doktora gorun derdım de sımdılık sakın kalarak bekle:))
yalnız o ılacı kullandıktan 10 gun sonra falan adet gorduruyo dıye bılıyorum. doktor yazmadan recetesiz satılıp satılmadıgı konusunda da bılgım yok. ınsallah tez zamanda olursun ^^adet söktürücü tarlusal almayı düşünüyorum ya söktğrür mü
ay allahım deliricem gercekten yayalnız o ılacı kullandıktan 10 gun sonra falan adet gorduruyo dıye bılıyorum. doktor yazmadan recetesiz satılıp satılmadıgı konusunda da bılgım yok. ınsallah tez zamanda olursun ^^
ya çok haklısınız ama işte regl olamadıkça deliriyprum daha ne kadar gecikecek neden bu kadar gecikti diyeCanım neyi duymak istiyorsun iki test ikiside negatif bunun markayla bir ilgisi yok .. stresten gecikiyorsundur olsa en kötü hayalet çizgi olurdu kaldı ki emla çok etkili bir ilaç .. içine boşalmada olmamış şuan imkansız bir şey ..
ilaç bittikten kaç gün sonra regl oluyorTarlusal reçetesiz satılan bir ilaç ben gecikince içiyorum tabi emin olduktan sonra hamile olmadığımdan . Sizde değilsinizdir olsa çıkardı şimdiye kadar
Ben dört gün sonra olurum hep . 10 güne kadar olunurilaç bittikten kaç gün sonra regl oluyor
pazartesi alıp içicem ya dayanamiyorum psikolojim alt ust olduBen dört gün sonra olurum hep . 10 güne kadar olunur
Sakin olun gebelik olsa şimdiye kadar belli olurdu.pazartesi alıp içicem ya dayanamiyorum psikolojim alt ust oldu
neden bu kadar gecikti ya stres bu kadar geciktirir miSakin olun gebelik olsa şimdiye kadar belli olurdu.
strsten gunun her saati mideme kramplar giriyor vallahii gebelik olsa 1 aydan fazla sure gecti testte silik bile olsa çizgi çıkardı değil miKesinlikle stresten gecikşyo rahat ol
bekliyorum bakalımBu dönem gecikme olması çok normal herkes stresli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?