selam arkadaşlar 3 aydır bebek çalışmalarımız var. Henüz olmadı. Benim sormak istediğim ilişki sonrasında spermin hepsi vajinada kalmıyo ayaga kalktığımda akıyor. Acaba bundan dolayımı bebeğim olmuyobana yardım edermisiniz?
ondan değil canım hepsinin içine gitmesi mümkün değil zaten sen biraz yat ilişkşden sonra gidecek olan gider zaten gerisi akıyo heerkeste böle merak etme ama biraz uzun süre yatmayı dene ve yatarken belinin altına yastık koy.. 3 ay erken bi zaman merak etme olur benimde 4 ay da tuttu ama boş gebelik yaşadım şimdi bu ay bekliyorum bakalım inşallah sende bende sewiniriz
bi defa ilişkiden sonra yatmana bile gerek yok çünkü hareketli spermler daha ilişki esnasında yumurtalığa yerleşiyor diğerleride içinde kalmıcağı için akııyor doğal olarak,,,[/QUOT
Bide ilikşki sonrası hemen tuvalete girme derler bu konuyla ilgili bilgin varmı cnm?
tam tersi aslında spermlerin vajinadan ilişkiden sonra 2 dk içerisinde idrarla atmak zorundasın çünkü yoksa enfeksiyonal durum oluyormuş vajinada mantaar gibi vs.
şöyle düşün eğer ilişkiden sonra çocuk için çaba gerektirseydi kazara hamile kalanlar hiç hamile kalmazdı burdan en anlıyoruz zaten senin yumurtalıkların hep aktif e aktif spermlerde gidince yumurta biyolojik olarak onları ilişki sırasında kapıyor daha
yinede bilemicem ama benim bilgilerim bu yönde yani
eğer çocuk olmuyorsa bir jinekologla görüş derim yumurtalıklarda ve ya sperm sayısında sorun olabilir[/
3 aydır deniyoruz henüz... Kadın doğumcum var zaten muayaneye gidiyorum hiç bir sorun görmedi sağlıklıyım çok şükür. Fakat eşimin sperm hareketinde biraz düşük... korkum ondan zaten.. .İnşallah olur bebeğim. bu ayda deniycez olmazsa spermiogram yaptırcaz tekrar olmadı aşılama fln olur heralde... allahım inşallahh o günlere mecbur kalmadan hamile kalırım... cnm bilgilerin için çok teşekkür ederim.
inşallah sağlıklı bir bebeğin olur
sperm sayısı yüzünden o zaman sorun
saol cnm teşekkür ederim.... boş gebelik ne demek o nasıl oluyo ya? 4 aydırmı korunmuyon?
Daha neler
Konu sahibesi, henuz 3 ay olmus. Sikinti etme. Arladaslarin da soyledigi gibi yastik koymayi dene.
Yastik koymasan bile mutlaka yatakta bir kac dakika dahi olsa sirt ustu yat.
Hemen kalkma.
Eger hemen tuvalete gitmek gerekseydi ya da gidilmese enfeksiyon riski olsaydi ohoooo simdiye saglikli
rahim sahibi bayan nadir olurdu.
Bazilari -arkadasin da soyledigi gibi- iliski sonrasi banyoyu sabaha birakiyor.
Dusuncene bagli.
Ben de zamaninda senin gibi arastirirdim.
İnsaellah bekletmeden Rabbim evlad sahibi eder seni.
Ama simdiden kafana takma... Sperm hareketliliginin az olmasi seni sakin dusuncelere bogmasin.
Cok basit bir durum bu.
yumurtlama gününü hesapla ve gün aşırı birlikte olun yataktan heme kalkma belinin altına yastık koy ve ayaklarını havaya doğru kaldır
inş allahım sana en kısa sürede bebek nasip eder
"Eğer ilişki sonrası kadın hemen ayağa kalkarsa fazla miktarda meni dışarıya kaçacaktır. Spermler rahim ağzına ulaşacak yeterli zaman bulamadıkları için bu durum gebelik elde edilmesi açısından önemlidir. Gebe kalmak isteyen bir kadın ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. İdeal olan kalçalarının altına bir yastık koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir.
Vajina dışarıdan kulanılan herhangi bir maddeye gereksinim duymadan kendi kendini temizleyebilen ve uygun ortamını yaratan bir organdır. Adet kanaması ve ilişki sonrasında dahi vajina sağlıklı kalabilmek için kendi önlemini alır.(Eğer ilişkiden sonra kötü bir koku duyuluyor ise bu enfeksiyonun belirtisi olabilir ve doktor kontrolü gerekir). Sadece gebelik isteyenlerde değil hiçbir kadında vajinal duş önerilmez.İlşiki öncesi yapılan duş vajen pH'ını değiştireceğinden gebelik şansını olumsuz yönde etkiler. Spermin yaşama şansı tehlikeye girer, ilişkiden hemen sonra yapılan duş ise spermleri ortamdan uzaklaştıracağından, şansı azaltır. Ayrıca duş, bakterileri kadın üreme sistemi içinde yukarılara doğru zorlayarak enfeksiyon ve dolayısı ile infertilite şansını arttırır." (Mumcu A.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?