- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
Diğer konular hakkında bir yorum yapmadım zaten sen de genel olduğunu belirtmissin o açıdan sorun yokbu klaiplari anlamiyorum ben. Ya biz anormaliz ya da bu durum genelgecer bisey degil. Biz bu konularin esprisini de yapariz gercek konustugumuz da olur ama cok sukur bu konularda hic kirilganlik yasamadik. Bizim mevzularimizi para muhabbetlerimizi millet duysa demek ki kimbilir bize neler der. Erkek icin ne kadar gurursa bu durum benim icin de o kadar gurur mevzusu. Niye erkege yuklenelim ki
erkekler aglamaz
erkekler belli konularda hassastir.
cisellikte kadinda sorun varsa bu tedavi edilmeli ama erkekte ise susulmali kimse duymasin.
Hesabi erkek oder
yanliz anlama sitemim sana degil senin mesajini alintiladim amamesajin uzerine aklima gelenler.
Yaw birakalim su erkekleri de birazcik normallessinler artik.
Diğer konuya gelince benim kendi fikrim parasal şakalar kimseye yapılmamalı ama erkeklere hiç yapılmamalı yani sadece erkeğe özel değil ama bir derece daha dikkat edilmeli
Normalleşme veya başka bir isim ne denirse densin bence erkekler bu konuda daha sorumlu mesela evli çiftlerde çalışmayan kadın olabilir ama çalışmayan erkek ayıplıanir