İlişki nasıl olmalı?

hoşlantı yeni bir durumsa insan karşısındakini tanımak ister sürekli konuşmak ister merak eder ama bu durum olmuyorsa o kadarda ileri düzeyde bi beklentiye girmeyin.
Yeniyiz o ısrarla çıkmak tanımak istedi aşk adamıyım dedi bana ilk görüşte aşık olmadığına göre ancak konuşarak vakit geçirerek tanıyıp sevebilir bu da yok.Belki çekingendir bi kızla konuşma konusunda rahat değildir ilişkiyi biraz ben yönlendireyim diye düşündüm. (gerçi sevgilileri olmuş hatta biblo gibi güzel sevgilisi bile olmuş öyle söylemisti aslında cekingen oldugunu sanmıyorum )ikimiz de kitap okuyoruz oradan konu açtım adam internetini bi açıyor bi kapatıyor anladığıma göre sıkılıyor.

Başlangıç aşamasındaki ilişkide aynı mesajı defalarca sırıtarak okuyup, buluşma öncesi rimelle birbirine yapışmış iki kirpiği iğne ile ayıracak kadar özenli olmak gerekmiyor muydu? Ya da ben manyaktım bilemiyorum. İlişkinin en sevdiğim kısmı başlangıcı. Sırf o zamanları özlediğim için herifi boşayasım geliyor. Bir şey deniycem deyip boşasam sonra yeniden evlensem falan. Hazır boşanmışken araya birkaç flört sıkıştırıp sonra da evlenebilirim aslında. Diyeceğim o ki, hayır normal değil. Ya da taraflardan biri aşık değil.

Tanışıp hic konusamadiklarim da oldu ilk bulusmadan tamamen yakin hissettiğimde. O hissi yakalayamadan, saatlerce konuşacağınız o kişiye denk gelene kadar karar vermeyin bence

Başlangıç için normal bir sıklık olarak görmüyorum bu durumu, bence basit bir hoşlantı bile değil, sadece boşluk doldurmaca.

Gangsta benim bey beni ilk kez öptüğünde ki masum dudak kenarına konmuş minik bir öpücüktü. O öpücük üzerine elli tane mesaj yazmıştık ahsjsjs. Buluşma yerinden beni otobüse bindirir, iki dakika sonra "oturdun mu ayakta mısın" diye mesaj atardı. Otobüs gideceğim yere varana kadar yazar, indiğimde de arardı. Gece boyunca o günün analizini yapardık ahshshsj.

Hey gidi bu konu geçmişe götürdü beni. Şimdi de "siyah tayt giymişsin yine. Dolabının en değerli parçası, bütünleşti seninle" diyor. Ve ben bunu en azından giydiğim taytı fark ettiği için iltifat kabul ediyorum ahshjs.

Hoslaninca o kisiye.karsi asiri duygu patlamasi oluyor ozellikle erkekler iyice tavlayana kadar wc molasi bile verdirmiyor esimle daha yeni yeni konusurken oyleydi wc de bile yazisirdik diyemezdim de isim var diye cunku benimde konusasim gelirdi telefonun bozulmayacagini bilsem.dustada yazardim.da telefona kiyamadim arada sirada yazmak bence begeni oluyor. Ama hoslanti ask varsa zaten iki tarafta telefona yapisiyor haftasonunu iple cekiyor daha hafta basinda plan yapmaya basliyor guzel zamanlar be evlenince ayni olmuyor

Bi sevgilim vardı karşılıklı hoşlanmayla başlamıştı ilişkimiz aynı anlattığınız gibiydi.benim uykum gelmezdi onun gelirmiş ama söyleyemezdi ben ne zaman uyumaya gidersem sohbetimiz o zaman biterdi.sabahları günaydın mesajları olurdu gün boyu arardı ya da yazardı alakalı alakasız herşeyden konuşurduk ve hiç sıkılmazdık ne o ne ben. Bir başkasıyla da evlilik düşüncesiyle tanıştık beğeni vardı onda da yine sürekli konuşuyorduk arıyordu yazıyordu telefonda saz çalıyordu bi de buna bakıyorum zerresi yok.

Bizim kadar, bizim beyler de mi ruh ikizi acep Idrak?
Tövbeler olsun bu evlilik bize naptı ya şeytan çarpığına döndük. Nerede o eski çat kapı Romeo, şimdi koltuktan kçını ayırmak için ciddi bir ameliyat gerekiyor ki kçını kaybetmeden minderden kurtarabilsin.

Ama olacak gibi, gelişmeler var, hayırlısı artık.

Bence biz ruh ikizi olduğumuz için seçtiğimiz adamlar da birbirine benziyor :) yav bu adam ben kardeşimle şehir dışına giderken beni beş dakika görmek için mola verilen terminale gelmişti çat diye. O zamanlar kardeşim de bilmiyor durumu. Sigara molasına indim baktım benim herif. Karanlıkta kardeşim görecek korkusuyla fingirdedik otobüslerin arasında ahshsh. Şimdi bakıyorum, "çöpleri ver atayım" cümlesini nimetten kabul eder oldum. "ay beni çok seviyor çöpümü bile atıyor" diye kendimi avutuyorum. Evlilik mi bizi çarptı, yoksa bu adamlar zaten aşık bize vuralım kırbacı dedik de soğuttuk mu bilemedim. Bir insan karısını severken "lan senin kolun ne öyle 360 derece dönüyor tövbe bismillah çarpılmış gibi" der mi? Sonra ben "bu kolum var ya sana..." dediğimde Mahmut abi oluyorum. E sen yaptın. Sakallarım çıkacak yakında, kadınlığım öldü adamın ellerinde. Çok dertliyim çok ahsjsjs.

Bu ister istemez yapiliyor bence

Bence her gün haber almak ister iki taraf da.
Illa uzun uzun konuşmaya gerek yok, bazen taraflar yoğun olabilir, üzgün olabilir vs vs. ama bir şekilde iyi olduğuna dair haber almak ister seven kişi önemsediği için.

Arada birkaç kelimenin olduğu konuşmalar olabilir elbet ama özellikle iliskinin başında birbirini tanımak isteyen çiftler daha bir heyecanlı ve meraklı olurlar bundan dolayı da daha çok konuşurlar.

Gece yatacaklari ya da sabah uyandıkları zaman da genel de sevdiğini düşünüyor insan, o yüzden bence yazar ya da arar.

Aslinda ilk sinyali vermiş..Annesi hasta olan insan bunu aciklayip oyle zaman isteyebilirdi sizden. Bence dengesiz biri
konuyu güncellemiş olacağım ama annem hastaydı mevzusu aylar öncesindeki görüşmemiz sırasındaydı.bu ikinci denememizdi malum. 3-4 gündür tık ses yoktu. en son 4 gün önce benim watsaptan yazdığım mesajı gördü okudu cevap bile vermedi.bugün bana mesaj atmış işim çıktı ankaraya(memleketi) gittim birkaç gündür oradaydım akşam görüşebilir miyiz yazmış ya Allahaşkına bu nasıl bir adam nasıl bi manyak harbi dengesiz

Bu çocuk da elde etme dürtüsü var
Bir anda sen onla ilgilenince o kendini çekiyor soğuma yaşıyor havalanıyor
O yüzden ben olsam onun takdiğini yaparım
Msjlarına geri dönmem hemen
Yazmam vs
arızalı bugün mesaj atmış. birkaç gündür burada değildim işim çıktı memlekete gittim geldim akşam görüşelim mi yazmış. hiç tınlamadım.vakit kaybı başka birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…