Yok üzülmem.Belki de çocuk Avcı . Yani söyle ki kactiginda kovaliyor. Bence hiç konuşmadan engelle gitsin.ama sana ulaşmaya calismazsa uzulmeyeceksen.
bilmiyorum. birbirine bir şeyler hisseden iki insanın ister istemez birbirinin sesini duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.mesela benden hoşlanan ama kendisine karşı benim nötr olduğum bir insanla konuşmak bana işkence gibi gelmiştir hep. karşımdaki konuşmak için can atıyor ama ben boğuluyordum.hiç konuşasım gelmiyordu. ama biraz beğenim varsa hoşlantım varsa aramak sesini duymak istiyorum tabi bu aşırı değil.günde 1-2 kez olsa yeter.Bence bunun bi ritüeli yok çiftten çifte değişir. Biz gün içinde görüşmeden konuşmadan yapamazdık mesela sohbetlerimizin sonu gelmezdi konuşacak lafımız hiç bitmezdi.
bilmiyorum. birbirine bir şeyler hisseden iki insanın ister istemez birbirinin sesini duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.mesela benden hoşlanan ama kendisine karşı benim nötr olduğum bir insanla konuşmak bana işkence gibi gelmiştir hep. karşımdaki konuşmak için can atıyor ama ben boğuluyordum.hiç konuşasım gelmiyordu. ama biraz beğenim varsa hoşlantım varsa aramak sesini duymak istiyorum tabi bu aşırı değil.günde 1-2 kez olsa yeter.Bence bunun bi ritüeli yok çiftten çifte değişir. Biz gün içinde görüşmeden konuşmadan yapamazdık mesela sohbetlerimizin sonu gelmezdi konuşacak lafımız hiç bitmezdi.
helal olsun be işte buBen birbirinden gerçekten etkilenen insanların uzun süre konuşmadan/görüşmeden durabileceklerini düşünmüyorum.
Arkadaşım sorunun cevabını kendin bu mesajında vermişsin zaten. Seni böyle değersiz hissettiren biri için niye zamanını harcayacaksın ki? Böyle bir erkeğe 3 günden fazla verilen çaba/ emek haram ya.dün gece watsapta konuşuyorduk tabi çoğunlukla ben yazdım ara ara interneti kapandı, tahminimce ara ara açtı kapattı. normal konuşurken yine kapandı okumasını bekledim ama açmadı ben de uyudum. sabaha karşı mesajımı okumuş ama birşey yazmadı.şimdi insan ne düşünmeli? benden kaçtığını düşünmem normal değil mi? daha önce aylar önce birkaç kez yüz yüze görüştük sonra bir anda sesi kesildi hiç aramadı sormadı.bu olaydan birkaç ay sonra kendisi ısrarla watsaptan yazdı benimle görüşmek istedi defalarca reddettim.ortak arkadaşlarımız vardı onlara söylemiş onlar birkaç kere aradı istemiyorum dedim yine bi arkadaşım pişman seni çok beğenmiş ama annesi hastalanmış o dönem falan dedi. tamam peki tekrar görüşelim dedim. şimdi de böyle yapıyor lafı ağzından cımbızla alıyorum bir araya geliyoruz konuşmuyor birşey sorarsam cevap veriyor. ortak konularımızdan konu açıyorum kendi kendime konuşuyor gibiyim.önceden de çok konuşmuyordu telefonla görüşmemiz zaten yoktu.
Arkadaşım sorunun cevabını kendin bu mesajında vermişsin zaten. Seni böyle değersiz hissettiren biri için niye zamanını harcayacaksın ki? Böyle bir erkeğe 3 günden fazla verilen çaba/ emek haram ya.dün gece watsapta konuşuyorduk tabi çoğunlukla ben yazdım ara ara interneti kapandı, tahminimce ara ara açtı kapattı. normal konuşurken yine kapandı okumasını bekledim ama açmadı ben de uyudum. sabaha karşı mesajımı okumuş ama birşey yazmadı.şimdi insan ne düşünmeli? benden kaçtığını düşünmem normal değil mi? daha önce aylar önce birkaç kez yüz yüze görüştük sonra bir anda sesi kesildi hiç aramadı sormadı.bu olaydan birkaç ay sonra kendisi ısrarla watsaptan yazdı benimle görüşmek istedi defalarca reddettim.ortak arkadaşlarımız vardı onlara söylemiş onlar birkaç kere aradı istemiyorum dedim yine bi arkadaşım pişman seni çok beğenmiş ama annesi hastalanmış o dönem falan dedi. tamam peki tekrar görüşelim dedim. şimdi de böyle yapıyor lafı ağzından cımbızla alıyorum bir araya geliyoruz konuşmuyor birşey sorarsam cevap veriyor. ortak konularımızdan konu açıyorum kendi kendime konuşuyor gibiyim.önceden de çok konuşmuyordu telefonla görüşmemiz zaten yoktu.
mesaj yazmıyor ki dönmeyeyim. o hiç yazmaz. bazı insanlar çok güzel taktikler yapıyor ama ben böyle oyunlardan hoşlanmıyorum.Bu çocuk da elde etme dürtüsü var
Bir anda sen onla ilgilenince o kendini çekiyor soğuma yaşıyor havalanıyor
O yüzden ben olsam onun takdiğini yaparım
Msjlarına geri dönmem hemen
Yazmam vs
Sende yazma sana yazmayan birinemesaj yazmıyor ki dönmeyeyim. o hiç yazmaz. bazı insanlar çok güzel taktikler yapıyor ama ben böyle oyunlardan hoşlanmıyorum.
başta o istedi ısrarcı oldu başkalarını bile araya koydu şimdi böyle yaptı.adamlığı bu kadar demek ki.yazmıyorum ben de.Sende yazma sana yazmayan birine
Hep öyle yapıyorlar iştebaşta o istedi ısrarcı oldu başkalarını bile araya koydu şimdi böyle yaptı.adamlığı bu kadar demek ki.yazmıyorum ben de.
dün gece watsapta konuşuyorduk tabi çoğunlukla ben yazdım ara ara interneti kapandı, tahminimce ara ara açtı kapattı. normal konuşurken yine kapandı okumasını bekledim ama açmadı ben de uyudum. sabaha karşı mesajımı okumuş ama birşey yazmadı.şimdi insan ne düşünmeli? benden kaçtığını düşünmem normal değil mi? daha önce aylar önce birkaç kez yüz yüze görüştük sonra bir anda sesi kesildi hiç aramadı sormadı.bu olaydan birkaç ay sonra kendisi ısrarla watsaptan yazdı benimle görüşmek istedi defalarca reddettim.ortak arkadaşlarımız vardı onlara söylemiş onlar birkaç kere aradı istemiyorum dedim yine bi arkadaşım pişman seni çok beğenmiş ama annesi hastalanmış o dönem falan dedi. tamam peki tekrar görüşelim dedim. şimdi de böyle yapıyor lafı ağzından cımbızla alıyorum bir araya geliyoruz konuşmuyor birşey sorarsam cevap veriyor. ortak konularımızdan konu açıyorum kendi kendime konuşuyor gibiyim.önceden de çok konuşmuyordu telefonla görüşmemiz zaten yoktu.