İlişki nasıl olmalı?

Bence bunun bi ritüeli yok çiftten çifte değişir. Biz gün içinde görüşmeden konuşmadan yapamazdık mesela sohbetlerimizin sonu gelmezdi konuşacak lafımız hiç bitmezdi.

Bence bunun bi ritüeli yok çiftten çifte değişir. Biz gün içinde görüşmeden konuşmadan yapamazdık mesela sohbetlerimizin sonu gelmezdi konuşacak lafımız hiç bitmezdi.
bilmiyorum. birbirine bir şeyler hisseden iki insanın ister istemez birbirinin sesini duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.mesela benden hoşlanan ama kendisine karşı benim nötr olduğum bir insanla konuşmak bana işkence gibi gelmiştir hep. karşımdaki konuşmak için can atıyor ama ben boğuluyordum.hiç konuşasım gelmiyordu. ama biraz beğenim varsa hoşlantım varsa aramak sesini duymak istiyorum tabi bu aşırı değil.günde 1-2 kez olsa yeter.

bilmiyorum. birbirine bir şeyler hisseden iki insanın ister istemez birbirinin sesini duymaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.mesela benden hoşlanan ama kendisine karşı benim nötr olduğum bir insanla konuşmak bana işkence gibi gelmiştir hep. karşımdaki konuşmak için can atıyor ama ben boğuluyordum.hiç konuşasım gelmiyordu. ama biraz beğenim varsa hoşlantım varsa aramak sesini duymak istiyorum tabi bu aşırı değil.günde 1-2 kez olsa yeter.

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Genel bir doğru yok. Beklentiler ve fıtrat ile alakalı biraz. Biraz da insanın içindeki konuşma isteği ile alakalı.
Ayrıntı vermişsiniz, pek iç açıcı gelmedi bana. Eğer karşı cinsle olan birebir sohbetlerde tıkanan bir adam değil ise garip bir durum. Bazı insanlar ilişkide tutuk, sohbet açmayı pek beceremeyen tiplere dönüşebiliyorlar. Kasıyorlar yani. Öyle bir şey değil ise çok da normal gelmedi bana.

Arkadaşım sorunun cevabını kendin bu mesajında vermişsin zaten. Seni böyle değersiz hissettiren biri için niye zamanını harcayacaksın ki? Böyle bir erkeğe 3 günden fazla verilen çaba/ emek haram ya.

Sal ipini gitsin. Bizden olmuyor, hadi selametle kal der engellerdim senin yerinde olsam.

Arkadaşım sorunun cevabını kendin bu mesajında vermişsin zaten. Seni böyle değersiz hissettiren biri için niye zamanını harcayacaksın ki? Böyle bir erkeğe 3 günden fazla verilen çaba/ emek haram ya.

Sal ipini gitsin. Bizden olmuyor, hadi selametle kal der engellerdim senin yerinde olsam.

Başlangıçta normal olarak yoğun oluyor iletişim
Çünkü o insan senin için soru işareti
Yavaş yavaş tanıyorsun çözüyorsun
Sürekli konuşmak yazışmak istiyorsun
Sonra sonra tabi seyrekleşiyor ama yinede atıyorum adam 2 gün ortadan kayboluyor yazmıyor aramıyor bu benim için sıkıntı olur
Soğumaya başlarım
Sevdiğim insanla 5 dakka da olsa konuşmak isterim ne bilim böyle
Zaten bunu karşı taraf istemiyorsa boşluk dolduruyordur benimle sevmiyordur diye düşünüp bitiririm giderim hayatından...

Bu çocuk da elde etme dürtüsü var
Bir anda sen onla ilgilenince o kendini çekiyor soğuma yaşıyor havalanıyor
O yüzden ben olsam onun takdiğini yaparım
Msjlarına geri dönmem hemen
Yazmam vs

Bu çocuk da elde etme dürtüsü var
Bir anda sen onla ilgilenince o kendini çekiyor soğuma yaşıyor havalanıyor
O yüzden ben olsam onun takdiğini yaparım
Msjlarına geri dönmem hemen
Yazmam vs
mesaj yazmıyor ki dönmeyeyim. o hiç yazmaz. bazı insanlar çok güzel taktikler yapıyor ama ben böyle oyunlardan hoşlanmıyorum.

başta o istedi ısrarcı oldu başkalarını bile araya koydu şimdi böyle yaptı.adamlığı bu kadar demek ki.yazmıyorum ben de.
Hep öyle yapıyorlar işte
İlgini çektikten sonra kendilerini çekiyorlar
İnan bunlar her kadının başına en az 1 kere gelmiştir
O yüzden kendini çek ki anlasın

Yok olmamış bu. Erkekler iliskinin başında hoşlandıkları kadını çok sıkboğaz ederler ilgileri sonra kaybolur. Normal değil bu Durum. Ortada bi iliski yok bence en azindan erkek açısından

Sizinle mesajlaşırken neden internetini açıp kapatıyor ki çok saçma değil mi?
İlgili olan bir adam seri mesajlaşma olayına girer, aç kapat nedir yahu..

hoşlantı yeni bir durumsa insan karşısındakini tanımak ister sürekli konuşmak ister merak eder ama bu durum olmuyorsa o kadarda ileri düzeyde bi beklentiye girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…