- 12 Aralık 2023
- 132
- 18
- 18
- 23
- Konu Sahibi sadecemutluol
-
Heycandan öyle düşündü galiba soru sormayı tanımak için istiyor olabilirHavadan sudan konussan falan da olur niye soru cevap olsun ki sadece
Flort etmeyi falan unuttum valla, gercekten ne sorulur ne konusulur bilmiyorum.Yeni biriyle tanışma aşamasındayım herşey çok iyi gidiyo mesajda konuşuyoruz iyi gidiyo ama telefonla konustugumzda heycan oluyo bende ve soru soramıyorum aklıma bişe gelmiyo yani nasıl konu açıp nasıl sorular sorabilirim
yaslar kaç ne iş yapıyor öğrenci mi çalışan mı biraz detay ver ki bizde sana akıl verek :)Yeni biriyle tanışma aşamasındayım herşey çok iyi gidiyo mesajda konuşuyoruz iyi gidiyo ama telefonla konustugumzda heycan oluyo bende ve soru soramıyorum aklıma bişe gelmiyo yani nasıl konu açıp nasıl sorular sorabilirim
Anladım ama tanımak için soru cevap gitmek yerine ne bilyim havadan sudan muhabbette de bilgi alabilir,Heycandan öyle düşündü galiba soru sormayı tanımak için istiyor olabilir
Ben kocama senle evleniriz demi dediydim uleeenAnladım ama tanımak için soru cevap gitmek yerine ne bilyim havadan sudan muhabbette de bilgi alabilir,
mesajda da normal muhabbet ediyorlar sonuçta,
zaten neyi tanıyacak ki, insanların içinden türlü türlü insan çıkıyor,
bizim tanıdığımiz sadece bize gösterilen kadar
40 yılı var bi kahvenınBenim ki de bı çay kahve içeriz muhabbet olsun vakit oldureyim demiş ilk bulusmamizda, hala ne ara ikinci çocuğu oldugunu anlayamadigi vakitler oluyor, safta değildir amaSiyah Palto
Kocanda adammış abla ömür boyu mutluluklarBen kocama senle evleniriz demi dediydim uleeen
Genç tabi gururlu da kabardıydı vebenim 4 bacım var seni de ortada gezdiremem öyle tabi evlenicem senle yaktık başımızı
Amin inşallah daha güzel mutluluklar sana nasip olsun canımKocanda adammış abla ömür boyu mutluluklar
Ya bana soru sormayı istiyo kendisi hakkında soru sormayı konuşmami istiyo bende mesajda konuştuğumuz için tıkanıyorumsoru sormak zorunlu mu
Başka bişey olmaz mı mesela
Bana yardım edermisiniz ya lütfen ilk zamanlar nasıldı onun hakkında ne sorabilirimBen eşimle ilk bulusmami hatırladım ben konuşup o susmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?