İlişki flört

sadecemutluol

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
132
18
18
23
Yeni biriyle tanışma aşamasındayım herşey çok iyi gidiyo mesajda konuşuyoruz iyi gidiyo ama telefonla konustugumzda heycan oluyo bende ve soru soramıyorum aklıma bişe gelmiyo yani nasıl konu açıp nasıl sorular sorabilirim

Flort etmeyi falan unuttum valla, gercekten ne sorulur ne konusulur bilmiyorum.
Icinden nasil geliyosa konus, akisina birak, cok dusunme

yaslar kaç ne iş yapıyor öğrenci mi çalışan mı biraz detay ver ki bizde sana akıl verek :)

Okul nasıl geçti - ilerde nerde goruyorsun kendını öğrenciye sorulur mesela .

Günün nasıldı - gelecek planların tatil de sahil mi orman mı çalışana sorulabılır

ne bileyim böyle heycanlı konuşsun ses tonu istiyorsan çocukluk anıları falan amaç tanımaksa ama tanıyorum az çok hobilerini falan biliyorum diyorsan ilgisini çekebilecek konular açabilirsin

Heycandan öyle düşündü galiba soru sormayı tanımak için istiyor olabilir
Anladım ama tanımak için soru cevap gitmek yerine ne bilyim havadan sudan muhabbette de bilgi alabilir,
mesajda da normal muhabbet ediyorlar sonuçta, mesajda ne konuşuyorlar ki telefona geçince tikaniyorlar,
zaten neyi tanıyacak ki, insanların içinden türlü türlü insan çıkıyor,
bizim tanıdığımiz sadece bize gösterilen kadar

Ben kocama senle evleniriz demi dediydim uleeen

Genç tabi gururlu da kabardıydı ve benim 4 bacım var seni de ortada gezdiremem öyle tabi evlenicem senle yaktık başımızı

Şu yaşıma kadar hiç ''acaba ne sorsam'' diye düşünmedim. Biriyle konuşuyorsam zaten ortak olduğumuz şeyler vardır ve sohbet kendiliğinden gelişir

havadan sudan konus zaten zamanla ogrenirsin ne merak ediyorsan.
röportaj yapmaya gerek yok, sohbetin tadini cikarsan kafi

Ornek veriyorum

Eklentiler

• 1000345306.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 63
  • 1000345305.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 1000345304.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000345303.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 60
ilişkiyi sevgililik, evlilik her aşamasında heyecanlı kılan flört etmektir. Bilmiyorsanız da öğrenin. Youtube da kanallar var izleyin hatta kendi kendinize pratikler yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…