Iliski esnasında spiral

minnnnnak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
1.947
4.501
Merhabalar

Ilişki esnasında spiral hissedilir mi ? Bazen eşim hissettiğini söylüyor. Batıyor, acıyor gibi değişik bisey oluyor diyor. Sizce normal bi durum mu yani kayma vs yoktur demi?

Evet hissedilir. Spiralin ucunda misina benzeri ipler varmış dış tarafa bırakılan, yani penisin ulaşabileceği yerde, eşin bunları hissediyor. Varlıklarına alışıp ona göre davramasını söyle

Evet hissedilir. Spiralin ucunda misina benzeri ipler varmış dış tarafa bırakılan, yani penisin ulaşabileceği yerde, eşin bunları hissediyor. Varlıklarına alışıp ona göre davramasını söyle

Şikayet etmiyor zaten ama ben tedirgin oldum işte. Cevabın için teşekkür ederim

Bizimde her zaman olmuyor bazen hissediyor bazen hissetmiyor bende anlamadim
Her ereksiyonda penis boyu aynı olmaz, tahrik düzeyine ve uyarıma göre genişlik de uzunluk da farklılık gösterir. tempo da bu durumda hissi etkileyebilir. Bu yğzden her ilişkide hissedilmemesi muhtemel

Her ereksiyonda penis boyu aynı olmaz, tahrik düzeyine ve uyarıma göre genişlik de uzunluk da farklılık gösterir. tempo da bu durumda hissi etkileyebilir. Bu yğzden her ilişkide hissedilmemesi muhtemel
Aynı olmaz mı Allah allah ilk kez duydum valla

Aynı olmaz mı Allah allah ilk kez duydum valla
Her seferinde aynı olmuyor. Uyarılma şiddeti, o anki yorgunluk, tansiyon vb faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Ancak sizin durumunuzda pozisyonun da çok etkisi olacağını düşünüyorum bazen hissedip hissetmemesi üzerinde.

Hissediliyor ya, benim spiralden sonraki ilk ilişkimde sevgılım gözümün içine bakmıştı, korunuyor musun dıye sormasını bekledım ama sanırım o takılma hıssınden anladı ve sormadı

Evet pozisyondan oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…