- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
Eşinin canı fazla tatlı anlaşılan, o kadar acıyorsa kendi korunsun sana bırakmasınYaa benim eşim acıdığını battığını söylüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinin canı fazla tatlı anlaşılan, o kadar acıyorsa kendi korunsun sana bırakmasınYaa benim eşim acıdığını battığını söylüyor
Şikayetçi değil ama hissediyorum burada bisi var diyoEşinin canı fazla tatlı anlaşılan, o kadar acıyorsa kendi korunsun sana bırakmasın
Yaaaniiiii doğru söylüyorsunGunde 4-5 kez sevıstıgımız oldu hıc batma falan olmadı batsa 45dk surer mıydı
Hissetsin bir şey olmaz. acı da zevke dahildirŞikayetçi değil ama hissediyorum burada bisi var diyo
Mecburıyetten, cunku arada bır gorusuyoruz hergun skor boyle degıl yanıYaaaniiiii doğru söylüyorsun
Bu arada hay masallahhhhh
O zaman normal yaa Başarılarının devamını dilerim❤Mecburıyetten, cunku arada bır gorusuyoruz hergun skor boyle degıl yanı
Gerçi dogruuu hep biz mi cekecezzzHissetsin bir şey olmaz. acı da zevke dahildir
Benimkine sordum da icerde cüzdanını unutsa hatırlamaz bu adam akfjrktj
Hissediyordum olacaktıBiz de hissediyorsun kaydığını öğrendim bugün işinizi şansa bırakmayın derim:)
Niloya bu kadar adam yalan mı soyluyor karşimBence psikolojiktir spiral denen şey küçümencik birşey rahime takılıyor nasıl değip hissedecek yok artık orada birşey takılı olduğunu bildikleri için hissediyorum gibi birşey diyorlardır
Çok söyleyen varsa o zaman doğrudur canım spiral denen şey çok küçük ya ondan nasıl hissettiler ki dedim ondanNiloya bu kadar adam yalan mı soyluyor karşim
Pipisinin ucuna değiyormusÇok söyleyen varsa o zaman doğrudur canım spiral denen şey çok küçük ya ondan nasıl hissettiler ki dedim ondan
Anladım canımPipisinin ucuna değiyormus
Yaaa korkuyorum ondan dolayı Bide 2sene oldu hiç kontrole vs de gitmedim gitmek gerekir miBiz de hissediyorsun kaydığını öğrendim bugün işinizi şansa bırakmayın derim:)
Bende öyle dedim ama önceden olmadığını söylediBence psikolojiktir spiral denen şey küçümencik birşey rahime takılıyor nasıl değip hissedecek yok artık orada birşey takılı olduğunu bildikleri için hissediyorum gibi birşey diyorlardır
değil mi küçükse eğer hissetmez. KarıştIrma şimdi, boy yarışına girmesin milletZemheriPoyraz O Osirius yine yangınlar yine benn
Konuya gelince ben kullanmadım da hissedilir hissetilmez derken aklima cm meselesi geldi töbeyşın
Yılda bir defa kontrole gitsen iyi olurYaaa korkuyorum ondan dolayı Bide 2sene oldu hiç kontrole vs de gitmedim gitmek gerekir mi