• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki de anlaşmazlık

Farklısınız. Şimdi tolere etseniz bile evlendikten sonra edebilecegizi sanmiyorum . O içki meselesi de evlenince azalmiycak her zamanki gibi evlenmeden once verilen boş vaatlerden biri . Mutlu olmazsınız siz bu ilişkide . Yol yakınken gözden geçirin derim

Ayrılın. Adam da haftada bir rakı balık yapıp güzel de bir müzikle sohbet edebileceği arada bir balkonda soğuk bira içip eğleneceği biriyle evlensin. Yoksa siz aldığı her yudumu surat asarak kafasına kakarak zehir edeceksiniz belli

Yani ben adami anlayamadim acikcasi. Bu kadin istemiyor raki sofrasi, uyumsuzlar bu adam neden bu iliskinin icinde ? ben adamin yerinde olsam istemezdim. Sahilde raki balik yapip Bulent Ersoy dinlemeyecegim birini istemem.

Kendinde bal gibi biliyorsun ki sana göre biri değil bence aşık falan olursun mazallah iyisimi başka kapıları dene

Gerçekleri mi istiyorsun
Sen muhafazakar o rahat biri
Aradaki fark her geçen gün daha çok açılıyor
Buda uymsuzluk demek
Siz inancını değerlerini siyasal görüşünü yediklerini içtiklerini izlediklerinin hesabını sormayacağınızdan eminseniz
Ne diyeyim hayırlı olsun

Eşim ve ben. Ailemle ailesi...
Sağla sol gibiyiz.
Şekerle tuz,
Ateşle buz. 😂O kadar keskin zıt.
Saygıyla çözdük biz.Mutluyuz.
Mutlu veya mutsuz olursunuz diyemeyiz. Karşılıklı saygıyı sağlayabilecek misiniz?
Ölçün tartın.Karar sizin.

Siz daha aşık olmaktan, sevgiden bahsetmeden hesaplarınıza uymayan, kafanıza yatmayan birinden bahsetmişsiniz. Bu nedenlerle ayrılık düşüncesi varsa zaten ilişkide pek gelecek göremiyorum. İyice değerlendirin ve kendiniz karar verin.

Uyumsuzsunuz siz muhafazakar bir ortamda büyümüş kalıpları olan birisiniz o da tam tersi. İkiniz ayrı ayrı sorun oluşturmazsınız ancak bu söylediklerin birlikte olduğunuzda büyük sorun bence. %70 uyum demişsiniz ama bence %80 uyumsuzsunuz. Bahsettiğiniz konular çok temel ve önemli etmenler. Ben olsam o topa hiç girmem. Ayrıca Siyasi ayrımlar özellikle günümüzde baba oğulu birbirine düşürüyor basit şeyler değil. Aranızda büyük bir aşk yoksa yol verin bence

Eşim ve ben. Ailemle ailesi...
Sağla sol gibiyiz.
Şekerle tuz,
Ateşle buz. 😂O kadar keskin zıt.
Saygıyla çözdük biz.Mutluyuz.
Mutlu veya mutsuz olursunuz diyemeyiz. Karşılıklı saygıyı sağlayabilecek misiniz?
Ölçün tartın.Karar sizin.
Siz be eşiniz birsiniz çünkü burda konu sahibi ve sevgilisi de bir değiller.

Bu dedikleriniz sizin uyumsuz olduğunu dusundugunuz özellikler. Bu uyumsuz özellikler sizi ve iliskinizi ne kadar etkiliyor önemli olan bu. Çok mu fazla etkiliyor? Sizi ilişkide huzursuz mu ediyor?

Benim sevgilimde alkol alıyor arada sırada. Ben hiç almiyorum sigara vs de kullanmıyorum neredeyse kola bile içmiyorum yesilayciyim resmen😂😂

Ama onun alkol almasını garipsemiyorum fazla alsa müdahale ederim ama sağlığı için. O da benim alkol almamami garipsemiyor hatta laf arasında bu durumun hoşuna gittiğini soylemisti . Sanırım alkol alırsam beni zaptedemeyecegini düşünüyor sjnxwjsjnx

Bazı arkadaşlar birlikte rakı masası yapmayacagi kadınla neden birlikte olsun ki ekseninde yorumlar yapmışlar sevdiği için olabilir mi ecebaa:deli:

Bence ilişkide en önemli olan şey iletişim. Eğer birbirinizle iletişim kurabiliyorsaniz, birbirinizin hal dilinden anlayabiliyorsaniz ve birbirinize değer veriyorsanız o ilişki yürür. zevk de alırsınız

Mesela inatçı yazmissiniz. İlişkide sizin hoşunuza gitmeyen bir şeyi ya da davranışını söylediğiniz de nasıl tepkiler veriyor?

Yani önemli olan o özelliğinden çok bunu nasıl kullandığı. İnatçı olması ona kararlarında uygulayabilecek dirayet mi sağlıyor yoksa dediğim dedik çaldığım duduk tarzında bı davranışa mi sebep oluyor?

Destan yazmadan keseyim artık sjxnwjsnx😂😂😂

Bu dedikleriniz sizin uyumsuz olduğunu dusundugunuz özellikler. Bu uyumsuz özellikler sizi ve iliskinizi ne kadar etkiliyor önemli olan bu. Çok mu fazla etkiliyor? Sizi ilişkide huzursuz mu ediyor?

Benim sevgilimde alkol alıyor arada sırada. Ben hiç almiyorum sigara vs de kullanmıyorum neredeyse kola bile içmiyorum yesilayciyim resmen😂😂

Ama onun alkol almasını garipsemiyorum fazla alsa müdahale ederim ama sağlığı için. O da benim alkol almamami garipsemiyor hatta laf arasında bu durumun hoşuna gittiğini soylemisti . Sanırım alkol alırsam beni zaptedemeyecegini düşünüyor sjnxwjsjnx

Bazı arkadaşlar birlikte rakı masası yapmayacagi kadınla neden birlikte olsun ki ekseninde yorumlar yapmışlar sevdiği için olabilir mi ecebaa:deli:

Bence ilişkide en önemli olan şey iletişim. Eğer birbirinizle iletişim kurabiliyorsaniz, birbirinizin hal dilinden anlayabiliyorsaniz ve birbirinize değer veriyorsanız o ilişki yürür. zevk de alırsınız

Mesela inatçı yazmissiniz. İlişkide sizin hoşunuza gitmeyen bir şeyi ya da davranışını söylediğiniz de nasıl tepkiler veriyor?

Yani önemli olan o özelliğinden çok bunu nasıl kullandığı. İnatçı olması ona kararlarında uygulayabilecek dirayet mi sağlıyor yoksa dediğim dedik çaldığım duduk tarzında bı davranışa mi sebep oluyor?

Destan yazmadan keseyim artık sjxnwjsnx😂😂😂
Keşke daha fazla yazsaymissiniz. :-) bir iki olumlu yorum haricinde hep olumsuz geldi. Iki gündür bunu düşünüyorum diye yemeden icmeden kesildim. Gerçekten. Sakinleşince gayet de normal konusabiliyoruz herseyi. Kendisi biraz ketumdur aslında. Ama bir de şunu fark ettim bu kadar düşündükten sonra. Uzak mesafe olmasaydi. Bir de yurtdisi ve yurtici gibi mesafeden soz ediyorum iliskimizi daha başka guclendirebilirdik. Suan oyle yapamadigimiz icin de belki de cok abartiyor olabilirim. Turkiyeye geldigim de. Biraz vakit geçirsek onun sonrasinda ise bi karara varsak. Daha iyi olurdu. Şimdi ayrilmak istemiyorum. Ama yaza kadar da beklentinin yukselmesini istemiyorum. Beynim yandi. Gercekten psikolojik olarak midem dahi etkileniyor

Ayrılın. Adam da haftada bir rakı balık yapıp güzel de bir müzikle sohbet edebileceği arada bir balkonda soğuk bira içip eğleneceği biriyle evlensin. Yoksa siz aldığı her yudumu surat asarak kafasına kakarak zehir edeceksiniz belli
Ay öyle demeyin ya ben de icki kokusuna katlanamıyorum çok ağır kokuyor ama bu karsimizdakine de zehir edeceğimiz anlamına gelmez

Ay öyle demeyin ya ben de icki kokusuna katlanamıyorum çok ağır kokuyor ama bu karsimizdakine de zehir edeceğimiz anlamına gelmez
Ben de neredeyse hiç içki içmem ama kokusu katlanılamaz değil bence; bi pencere açmaya bi karanfil çiğnemeye bakar. Ben de aynen sizin gibi düşündüm; kendin içmeyebilirsin ama karşındakinin efendice eğlenmesini şimdiden nasıl engellesem nasıl saklasam diye düşünüp geriliyorsan böyle hayat geçmez geçirtilmez

Keşke daha fazla yazsaymissiniz. :-) bir iki olumlu yorum haricinde hep olumsuz geldi. Iki gündür bunu düşünüyorum diye yemeden icmeden kesildim. Gerçekten. Sakinleşince gayet de normal konusabiliyoruz herseyi. Kendisi biraz ketumdur aslında. Ama bir de şunu fark ettim bu kadar düşündükten sonra. Uzak mesafe olmasaydi. Bir de yurtdisi ve yurtici gibi mesafeden soz ediyorum iliskimizi daha başka guclendirebilirdik. Suan oyle yapamadigimiz icin de belki de cok abartiyor olabilirim. Turkiyeye geldigim de. Biraz vakit geçirsek onun sonrasinda ise bi karara varsak. Daha iyi olurdu. Şimdi ayrilmak istemiyorum. Ama yaza kadar da beklentinin yukselmesini istemiyorum. Beynim yandi. Gercekten psikolojik olarak midem dahi etkileniyor

Yazarim:KK53:

Kac yıllık ilişki yaşlarınız kac?
Ne kadar sürede yanyana gelebiliyorsunuz?

Back