İlişki aldatma

Hayır ilki öyle olmuş sonrası normal rıza ilişkisi
Evet ilki öyle oldu sonrası benim kendi rizamla oldu zaten karımsin artık evleneceğiz dedi bende bu laflara kandım salak gibi başıma bunların geleceğini bilseydim o olaydan sonra asla bir dahs birlikte olmazdim

Benim derdim bu değil zaten konuyu açtım devamını da anlattim ben orda kalkıp da onları nasıl ayırabilirim falan yazmadım sadece beni ortada bıraktığına dile getirdim sen beni anlayamazsin Allah anlamak zorunda da bırakmasın akıl verçek destek olacak herkese teşekkür ederim ama sen ve senin gibiler yorum yapmasın

Ben nerede onları ayırmak istiyor yazmışım bir oku bakalım.
Burada herkese ses çıkaran ayar çeken hemcinlerimiz aynı performansı erkeklere karşı da göstermenizi beklerim.
Ayrıca canımın istediği şeye yorum yaparım:)

ilk tecavüzmüş sonra kendi isteğiyle olmuş devamlı aman onun derdi benimi gerdi boşver ne yaptıysa bedelini ödeyecek bu hayat böyle artık çocuğuda şikayetmi eder ne yapıyorsa yapsınlar ama konu bana da başta fake geldı
Ne yaptıysa bedelini ödeyecek diyorsun neden bedel ödeyen taraf ben oluyorum ben onunla olduğum süre boyunca hep sevdim saydım ilgilendim bir Allah'ın kuluna yan gözle bile bakmadım ah dedi yanında bittim şimdi neden ben bedel ödüyorum bunu söylemeye dilim varmazdi normal de ama umarım biride senin böyle canını yakar

Sen ne biçim bir kadınsin bütün gün kötü yorumlar yaptın kim bile isteye başına böyle şeyler getirir ben günlerdir Allah'a yalvarıyorm bana yardım etsin diye bir tane insandan yardim isteyemiyorum yorum yapma artık Allah aşkına yazık ya gerçekten yazık

Bana bak ayağımın altına alırım seni sen kimsin benim kadınlığıma laf ediyorsun haddini bil!!!!
Nerede kötü yorum yapmışım işine gelmeyince saldırma
Git sesini peşinde koştuğun adama yükselt
İstediğin yorumlar gelmeyince saldırma banane ben mi dedim böyle adamla erkek arkadaş ol diye

Merhaba lütfen yadirgamayin çaresizligimden buraya yazıyorum kadın kadının halinden anlar belki yardımınız dokunur üç yıllık bir ilişkim vardı ilk sevgilimdi onun için yapabileceğim herşeyin fazlasını yaptım kendimi adadım resmen bekaretimi bozdu evlilik sözü vererek bir sürü yemin ederek benimlyeken üç ay önce başkası ile nişanlanmis kendisi asker çok şık gorusemiyorduk onu daha fazla görebilmek için çalıştığı şehre geldim okul okumaya ama o benleyken başkası ile nişanlanmis kızla da konuştum aralarından çekilmemi istiyor üç aylık bir kız bana bunları söylüyor aklımı kaçırmak üzereyim siz olsanız ne yapardınız dayanamıyorum nefes alamıyorum beni resmen peçete gibi kullanıp attı şimdi ben kimsenin yüzüne bakamıyorum ona çok güveniyordum ama beni yerle bir etti açıdan geberiyorum
Kimsenin yüzüne bakilamayacak bir durum yok. Karşılıklı rıza ile bir iliski olduysa yoluna bakacaksın. Hayatına devam edip önce mesleğini eline alacaksın. Yok rizam dışı zorla birlikte oldu diyorsan mahkemeye basvuracaksin.

Ben hamile olduğumu söyledim onlara aldırmami istiyorlar ben ne yapacağım bilmiyorum intihar etmeyi düşünüyorum
Tabi ki aldiracaksin çocuğu. Ne bekliyordun ki ? Hamileyim diyince barışalım evlenelim demesini mi ? Aldır yoluna bak. Ne intihari! tecavüzde eminsen git şikayetçi ol. Ama hakim ilki tecavuzdu de diğerleri rizandi der mi diyebilir.

Nasıl aldircam tek başıma beş kuruş param yok düşük ilaçları tehlikeli reçetesiz de satılmıyor mesajlarıma bakmıyor aramalarım açmıyor şu an kızın yanında
191 liran vardır.

Eklentiler

• Screenshot_20240526-184059.png
    Screenshot_20240526-184059.png
    166,1 KB · Görüntüleme: 41
Ne yaptıysa bedelini ödeyecek diyorsun neden bedel ödeyen taraf ben oluyorum ben onunla olduğum süre boyunca hep sevdim saydım ilgilendim bir Allah'ın kuluna yan gözle bile bakmadım ah dedi yanında bittim şimdi neden ben bedel ödüyorum bunu söylemeye dilim varmazdi normal de ama umarım biride senin böyle canını yakar
kız ben 10 senelik evliyim şuna bak hiç karşıma almam seni seni düşünende kabahat kız iyisen iyi olarak bedel ödersin kötüysen kötülüğün bedelini ödersin bedel herşeyde ödersin kötümü dedim sen niye kıçından huylanırsın hatanın bedeli acı çekmek yalanmı bana niye sorarsın gözü kapalı güvendin adama hesap sor

🤣🤣

15 Mayıs 2024 konunuz:
Merhaba hanımlar lütfen yardımcı olun 13 15 Nisan arasi korunmasız iliski yaşadım 14 ünde ertesi gün aldım ilaçtan sonra tekrar korunmasız bir ilişki yaşadım en son sekiz Nisan da adet oldum bir haftadır adet olamıyorum çok hafif kramplarim ve beyaz akintim var adetim üç gün gecikince beta HCG yaptırdım 2 çıktı hamile olabilir miyim sonradan yükselir mi gebelik testlerim de silik cizgi çıkti lütfen bilgisi olan varsa yardımcı olsun teşekkür ederim şimdiden

Ben ertesi gün kullandım sonra bu adı ilaçtan sonra bir daha boşalmış içime bana söylemedi peceteye boşalır gibi yaptı daha sonra hamile olduğumu öğrenince anlattı

Yeniden kan verdiniz mi ?

2014 yılı yazıyor fiyatı şimdi bin lira civarıdır herhalde 🤔
Bu arada konu sahibi bir an önce randevu al kadın doğumdan, randevu beklerken yasal haftalar dolar bir daha aldıramazsın ona göre hemen bugün almalısın bence.
Ona bakmamisim haklısın.

X