Seviştiğin için değil,karşındaki insanı tanıyamadığın için üzül.Merhaba lütfen yadirgamayin çaresizligimden buraya yazıyorum kadın kadının halinden anlar belki yardımınız dokunur üç yıllık bir ilişkim vardı ilk sevgilimdi onun için yapabileceğim herşeyin fazlasını yaptım kendimi adadım resmen bekaretimi bozdu evlilik sözü vererek bir sürü yemin ederek benimlyeken üç ay önce başkası ile nişanlanmis kendisi asker çok şık gorusemiyorduk onu daha fazla görebilmek için çalıştığı şehre geldim okul okumaya ama o benleyken başkası ile nişanlanmis kızla da konuştum aralarından çekilmemi istiyor üç aylık bir kız bana bunları söylüyor aklımı kaçırmak üzereyim siz olsanız ne yapardınız dayanamıyorum nefes alamıyorum beni resmen peçete gibi kullanıp attı şimdi ben kimsenin yüzüne bakamıyorum ona çok güveniyordum ama beni yerle bir etti açıdan geberiyorum
Bir daha bdv'ye uğrayacağını sanmiyorum.Epey bi süre gebelik bölümünde takılmış. Bu konu en başta yanlışlıkla tüp bebek bölümünde açılmış, sonra BDV'ye taşındı ondan böyle oldu. Artık şoklardan şoklara girebilir yeni keşfettiği bölümde. Hayırlı olsun.
Allah bilir adaletini evet haklısın canım
Yok yok biz yine de oyle demeyelim, annesi kotu diye cocuktan cikmasin, dogmamis sabinin kabahati yok sonucta.Erkek olursa da işte yetişecek olanın zihniyet belli tam kendini yetiştirememiş oğlan anası kafası var bunda. ama kız olursa görsün bakalım tadına bakmak neymiş öğrenir belki ilerde
Seni de bizden uzak etsin.Kes sesini Allah sizin gibilerden uzak etsin
İnşallah canım inşallahBir daha bdv'ye uğrayacağını sanmiyorum.
yani dilerim cocugundan cikmaz, ustteki mesajimi yazdiktan sonra aklima boyle bir anlam cikarilabilecegi geldi ama duzeltemedim, bu vesileyle duzelteyim.
insallah bir kizi olur, kizi sayesinde akli basina gelir de o yavrucagi duzgun yetistirir demek istedim aslinda.
Yok yok biz yine de oyle demeyelim, annesi kotu diye cocuktan cikmasin, dogmamis sabinin kabahati yok sonucta.
Ben kizi olursa elin kizlarina ettigi laflardan insallah utanir, akli basina gelir de o yavrucagi duzgun yetistirir demek istemistim.
Oğlundan çıkar demedim ki ben annesi bu zihniyette oğlan da böyle olur dedim kızı olursa da anlar dediklerini tadına bakmakmış bişeymiş bilip bilmeden kadınları yargılıyor burda başına gelmeden anlamaz insan o açıdan kınadığı şey başına gelir anlamındaBir daha bdv'ye uğrayacağını sanmiyorum.
yani dilerim cocugundan cikmaz, ustteki mesajimi yazdiktan sonra aklima boyle bir anlam cikarilabilecegi geldi ama duzeltemedim, bu vesileyle duzelteyim.
insallah bir kizi olur, kizi sayesinde akli basina gelir de o yavrucagi duzgun yetistirir demek istedim aslinda.
Yok yok biz yine de oyle demeyelim, annesi kotu diye cocuktan cikmasin, dogmamis sabinin kabahati yok sonucta.
Ben kizi olursa elin kizlarina ettigi laflardan insallah utanir, akli basina gelir de o yavrucagi duzgun yetistirir demek istemistim.
İyyyy oggggk midem kalktı yeminle ama hakaret ettigin hanımefendinin hakim ve ya savcı olması şoku sana yetecek gibi cami duvarına isedin sen şimdi naneyi yemedin miKaç sene önce ve daha önce çocuğum var mı biliyormusun embesil
Kendin konu açmışsın ya sivri zeka.Nerden biliyorsun olmadığını mal beyinli
Oğlundan çıkar demedim ki ben annesi bu zihniyette oğlan da böyle olur dedim kızı olursa da anlar dediklerini tadına bakmakmış bişeymiş bilip bilmeden kadınları yargılıyor burda başına gelmeden anlamaz insan o açıdan kınadığı şey başına gelir anlamında
Büyük konuşmamak aşağılamamak kınamamak gerek yoksa Allah o dediklerini bir şekilde veriyor insanın başına.beddua değil yani bu. o laflarına dikkat etsin insan olsun da gelmesin başına. bir laf ederken insan düşünür çünkü bir kızı bilip bilmeden ahlaksız olarak yargılayıp saçma sapan konuşmasın o zaman onun günahına girmesin lafını bilsin.Yok siz öyle dediginiz icin demedim aslinda, yani size beddua ediyorsunuz demek istemedim. Kendi yazdigim mesajdan sonra uzuldum biraz, iste kinadigi sey de basina gelmesin, basina gelmeden kizim oldu diyerek ders cikarsin.
Bebekler konusunda cok hassasim, hele ki kiz bebekler :)
Kızına da aynı davranır o akıllanmaz. Çocuğun bilinçaltına neler sokacak kim bilirDogum mucizevi birsey biliyorsunuz ki, belki kizi olur da elin kizlarina ettigi laflari lokma lokma yutmak zorunda kalir.
Hiç zarar vermekle uğraşmaya değmez. Aldatan insan sadakatsiz olduğu için aldatmıştır bunun aslında seninle de ilgisi yok. Senin başına geldiyse muhakkak zayıf olduğun bir noktayı güçlendirmen için hayat sana bir tecrübe yaşatmıştır. En basitinden insanların sözlerine hemen güvenmemen ve bazı durumlar da temkinli davranman gerektiğini öğrenmiş oldun. Dersini al yola devam et.Onun geri döneceğini biliyorm ama asla kabul etmiycem bu yaşadıklarımı unutmiycam istesem de unutamam tek istediğim bedel ödemesi eğer istersem ona gerçekten bir çok anlamda zarar verebilirim ama hiç bir şey yapmiycam adalet bekliycem sadece
O yorumu ben yazmadım ki yoruma tıklayınca da farklı bir sayfa açılıyor çok ilginç yaBu kız şeker de mi adam tadına bakmış? Betimlemeye gel ya yemeden içmeden bunları düşünüyorsunuz herhalde.
Şu an şoktayım ben de o mesaj nereden çıkmış olabilir diye anlamaya çalışıyordum
Sus be hadsiz. Pasta mı bu tadına baksın? Nasıl bir kafa yapısı bu? Bu yaşa kadar iyi gelmişsin sen bu kafayla. Muhtemelen mağarada yaşıyorsun zaten topluma karışma.Aynen öyle sütü bozuk insanlara denk gelir diye korktum Allah karşılaştırmasın elelamin derdi size düşmedi derken buraya konu acilmissa ozellikten çıkmış demekki
Tamam hallettim sorun yok, U uyelikadi aynı anda 2 farklı konuyu okuyordu belki, sizin diğer konudaki mesajınızı okurken bu konudaki başka bir üyenin mesajını da alıntılamaya çalışmışsa çakışma yaşanmış olabilir, bazen oluyor böyle yanlış alıntılamalar, mesaj başkasının oluyor ama yazan üye farklı biri gözüküyor.O yorumu ben yazmadım ki yoruma tıklayınca da farklı bir sayfa açılıyor çok ilginç ya
Mune neden böyle olmuş olabilir,üyenin alıntıladığı mesaj bana ait değil nasıl olabilir böyle bir şey bakabilir misiniz?
Aynen bu şekilde oldu teşekkür ederim Mune ablaTamam hallettim sorun yok, U uyelikadi aynı anda 2 farklı konuyu okuyordu belki, sizin diğer konudaki mesajınızı okurken bu konudaki başka bir üyenin mesajını da alıntılamaya çalışmışsa çakışma yaşanmış olabilir, bazen oluyor böyle yanlış alıntılamalar, mesaj başkasının oluyor ama yazan üye farklı biri gözüküyor.
Vaat verene dönüp biri de demiyor ki: " Önce nikah yapalım, gerisine sonra bakarız vb"Evlilik vaadiyle sevişme tuzağına hala düşen var ya çok enteresan.
Kendi istegimle olmadım oda bunun farkında olduğu için asla yüzüme bile vurmadi sadece bana sözler verip durdu böyle böyle üç sene boyunda ayakta uyuttu beni benimle evlenmesini istemiyorum kapımda köle olsa bile istemiyorum onun için bir çok şey yapmış olabilirim ama böyle bir durumumu sırf bekaretimi aldı diye kabullenip hayatı kendime zindan edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?