- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
neden öyle dedinizAskerlerin çoğu öyle merak etmeyin.
niyetim sizi kırmak değil
diğer mesajları da okuyamadım
yazacaklarımın da birazı size birazı genele...
zamane genç kızlarını anlamakta güçlük çekiyorum
1 ay! insan ömründe sadece küçücük - kısacık 1 ay!
1 ayda nasıl oluyor da hemen evliliğe vuruyorsunuz işi?
nasıl bir ruh halidir ki hemen ciddi konuşmalar, evlilik planları
hele hele ki "güvenmek"
"güven" bu kadar kolay birşey mi?
"laf"la güven olur mu?
"laf"la güven olsaydı, herkes herkese güvenirdi!
hele başkalarının referansıyla "güven" hiç olmaz, hiç!
o lafı evliliğe getiriyorsa, "1 ay bunları konuşmak için yeterli bir süre değil, seni henüz tanımıyorum" deyin de görün aradaki farkı!
akıl sır erdiremiyorum!
bu kadar mı boşlukta hayatlarınız?
bu kadar mı boş yaşıyorsunuz ki 1 ay çıkmayla tek 1 adam kör ediveriyor gözlerinizi de hemen evlilik vs.
yahu 1 ayda ancak insan karşısındakini daha yeni yeni ölçüp tartmaya başlar, daha yeni yeni huyunu suyunu görmeye başlar. nasılmış, hasta olsan arar mıymış, 1 ayda görülür mü? farkedilir mi?
nedir bu, bu kadar "erkek" odaklı olmak? "evlilik" odaklı olmak?
şimdi sorsam çoğu genç kızımıza ne meşgalen var
cevap "yok" olur
üniversiteli genç kızlara sorsam part-time çalışıyor musunuz veya bir kulübe üye misiniz? yine çoğunluk "hayır" der.
yahu bırakın artık "erkek" odaklı yaşamayı
"kendiniz" odaklı yaşayın
telefon, facebook, messenger vs vs vs
bomboş hayatlar!
siz, kendiniz dolu olursanız, peşinizden fıldır fıldır koştuğunuz o adamlar, günlerce gözyaşı döktüğünüz o adamlar
sizin peşinizden koşar, onlar sizi elinde tutmaya çalışır
anlayın artık şunu ya!
erkeklerin peşlerinde dolanıp duran, her şeyin hesabını soran, onları fanusa koymaya çalışan kadınlardan değil;
kendi değerini bilen, kendini ezdirmeyen, kendine güvenen, hayatı dolu olan, "erkekten"ten başka odak noktaları da olan, arkadaş çevresi geniş, her daim o "erkeğin" ellerinin altında bulunmayan, o erkeğin her dediğini koşulsuz şartsız yapmayan kadınlar olun biraz!
1- anne misinizmrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım varkendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
dün allahıın hikmeti işte facesinde onu ekleyen garip nikli bi kızı sordum çünkü yaşadığı yer adıyaman yazıodu.. uzun lafın kısası kızla telefonlaştım 3 haftafdır da kızla cıkıormuş ordakız mesajarı resimleri gönderdi tatlımlar haaytımlar ama dürüst kızmış bana yazdı hemen ben anlamıştım hayatında biri olduğunu saatlerce telefonda konuşuyodu ama ailemle konusuyorum dıyordu dedi
ona hesap sorduğumda söylediği seni çok seviyorum senden vazgeçmem kalbime gömemem hata yaptım amacım takılmaktı boşluktaydım yapmamam gereken bişey yaptım.. özr diliyorum..
dünden beri hiç birşey yemiyorum okadar güvenmiştim ki insan hiçmi belli etmez 4 4 lük bi insandı
yemeden de olur kilo verir guzellesir yeni kismetler cikar allahin sevgili kuluymussun hemen guvenmemeyi ogrenirsin insaallahmrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım varkendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
dün allahıın hikmeti işte facesinde onu ekleyen garip nikli bi kızı sordum çünkü yaşadığı yer adıyaman yazıodu.. uzun lafın kısası kızla telefonlaştım 3 haftafdır da kızla cıkıormuş ordakız mesajarı resimleri gönderdi tatlımlar haaytımlar ama dürüst kızmış bana yazdı hemen ben anlamıştım hayatında biri olduğunu saatlerce telefonda konuşuyodu ama ailemle konusuyorum dıyordu dedi
ona hesap sorduğumda söylediği seni çok seviyorum senden vazgeçmem kalbime gömemem hata yaptım amacım takılmaktı boşluktaydım yapmamam gereken bişey yaptım.. özr diliyorum..
dünden beri hiç birşey yemiyorum okadar güvenmiştim ki insan hiçmi belli etmez 4 4 lük bi insandı
Hemen tekmeyi basıyorsunve derhal ondan uzaklaşıyorsun ablan olduğumu varsayıp söylüyorum.,bundan sana hayır gelmez
Dün avuç içlerini öpmeye gidecekti ama bugün durum ne bakmadım daha.Hemen tekmeyi basıyorsunve derhal ondan uzaklaşıyorsun ablan olduğumu varsayıp söylüyorum.,bundan sana hayır gelmez
Aynı Ada'm değil galiba ona aileler ayırdı demişti. Şimdi kız çıktı1- anne misiniz
2-züleyha gibi asiksiniz ama kime
3- bu adam la sadece 1 2 hafta görüşmüşsünüz
4- bu ikisi aynı adam mi
5- başka konuda asksizliktan ve işsizlikten şikayet ediyorsunuz
6- diğer bu konuda işinizle ilgili sorununuzu anlatıyorsunuz
Gerçekten çok fazla tutarsız lıklar var