yemene içmene devam et oluyor böyle şeyler en azından erkenden öğrenmişsin ne olduğunu allahın sevgili kuluymuşsun şükretmen lazım genç yaşta karalar bağlamak da nemrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım varkendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
dün allahıın hikmeti işte facesinde onu ekleyen garip nikli bi kızı sordum çünkü yaşadığı yer adıyaman yazıodu.. uzun lafın kısası kızla telefonlaştım 3 haftafdır da kızla cıkıormuş ordakız mesajarı resimleri gönderdi tatlımlar haaytımlar ama dürüst kızmış bana yazdı hemen ben anlamıştım hayatında biri olduğunu saatlerce telefonda konuşuyodu ama ailemle konusuyorum dıyordu dedi
ona hesap sorduğumda söylediği seni çok seviyorum senden vazgeçmem kalbime gömemem hata yaptım amacım takılmaktı boşluktaydım yapmamam gereken bişey yaptım.. özr diliyorum..
dünden beri hiç birşey yemiyorum okadar güvenmiştim ki insan hiçmi belli etmez 4 4 lük bi insandı
ast subay ...mrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım varkendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
dün allahıın hikmeti işte facesinde onu ekleyen garip nikli bi kızı sordum çünkü yaşadığı yer adıyaman yazıodu.. uzun lafın kısası kızla telefonlaştım 3 haftafdır da kızla cıkıormuş ordakız mesajarı resimleri gönderdi tatlımlar haaytımlar ama dürüst kızmış bana yazdı hemen ben anlamıştım hayatında biri olduğunu saatlerce telefonda konuşuyodu ama ailemle konusuyorum dıyordu dedi
ona hesap sorduğumda söylediği seni çok seviyorum senden vazgeçmem kalbime gömemem hata yaptım amacım takılmaktı boşluktaydım yapmamam gereken bişey yaptım.. özr diliyorum..
dünden beri hiç birşey yemiyorum okadar güvenmiştim ki insan hiçmi belli etmez 4 4 lük bi insandı
seni evlenecek kız olarak görmüş ve garantilemiş bi yandan da eğlenilecek bi kızla görüşmüş...neyin kafasını yaşıyor bu erkekler anlamıyorumki...sıkma o tatlı canını...koyvergitsinn bak keyfine
muhtemelen aradığım kişi budur tamam demişsindir..ciddi kararlar da almışsınız..ama elden gelir bişey yok...şükredinki başında olmuş oldu bu olay...ben ona gerçekten inanmıştım
çok çok haklısınız oskarlık oynuyormuş çok erken karar verdim dürüst olduğuna birde bana hayatta en sevmediğim şey yalan derdi1 ayda ne kadar tanıdınız, dört dörtlük olduğuna karar verdiniz de bu kadar bağlandınız? Hem de sadece telefonda konuşarak... Çok mu boşluktasınız?
Bu da size ders olsun, dört dörtlük görünen, kendini öyle tanıtan adamlardan uzak durun bundan sonra. Dürüst değillerdir,