iliklerime kadar acı cekiyorum

namazında abdestinde olduğu Allah'a olan borcunu ödediğini gösterir, ilişkide dürüst olduğunu değil.
aynen bende hiç anlamam namazında abdestinde diye bir kişiye güvenmeyi. bana ne karı var onun namazının? bana ne abdestinden? inanıyorsa kendine, bu dünyada karşılığını göreceği bir şey değil ki ibadet..

namazında abdestinde olduğu Allah'a olan borcunu ödediğini gösterir, ilişkide dürüst olduğunu değil.
ya süpersın cidden,yaa şunu bı anlasak sorun bıtecek,herkes kendı borcunu öde ve kendı için,Allahım mılletın namazı orucu başörtüsü referans değilki,referans alıyosun sonra aaaa ama namazlıydı nıye yaptı,burda namaz kılmayanda hakaret var sizden herşey beklenır gıbı,yahu Ha Allaha borcunuzu ödüyosunuz,ha ayşye mehmete aldığınız parayı...lütfen milletin dini değerlerını belirtmeden anlatın sorunlarınızı...

Böyle bbir insanın arkasından ne diye acı cekesiniz ki ?? İlk yapılacak derhal hayatına yeni bir taliple devam etmek .. İyi ki gerçek yüzü önceden ortaya çıkmış . ya evlendikten sonra çıksaydı?

ben çok erkek biliyorum,o eğlenılcek kızlarla eğlenırken ağına düşüp evlenen :)

Sizinle konuşurken saatlerce size güzel söZler söylerken nasıl boşlukta olabilir ki. Bence kanmayın sakin bu kadar laflar sözlerin doğru olduğuda şüpheli daha ilk Başlarda böyle boşluğa Düşen evlendikten sonra nerelere düşer acaba

kaderim çıktı karşıma sanmıştım

Sevgi,aşk,evlilik,güven,iliklerine kadar acı......bunlar 1 ay da mı yaşadın.Yani 30 gündür tanıdığın!! adam

Ahh canım işte erkek milleti namaz kılıyor diye her dediği doğru olucak diye bişey yokki. Anlıyorum seni inandın yaralandın ama bu saatten sonra yapacağın ondan uzak durmak zaten kaderindeki insan karşına çıkacak

üzülmeye değmeyecek bir insanmış bi ay içinde fazla hızlı ilerlemişsiniz evlilik hayalleri falan ucuz kurtlmuşsun

1 ayda böyle abartılı yalan atan adamdan korkmak lazım. Neyse erkenden görmüşsün yüzünü.

Sana şuan bu acı geçmeyecek gibi geliyor ama eninde sonunda geçecek. Süresini uzatma acının, kendini kahretme, değmez

Ya bir şey dicemm ,çevremde de görüyorum.Böyle ast subay falan filan acayip çapkın oluyorlar nedenini çözemiyorum.Mesela bizim 2-3 abla vardı ast subaylarla falan çıkan.Hepsi aldatıldı.
Niye hep bunlara ben rastladım acaba ?
Ast subay deyince aklıma başka bir şey geliyor,Alla alla

Konu sahibi lütfen üzülmeyin.Karaktersizmiş işte.Görmüşsünüz ya bu durumu.Kurtulmuşsunuz..

bi ay icinde, bir adamin dünyasi oluyorsan zaten o iste bir terslik vardir demek
bir kac gün icinde adam sana kendini 4/4 lük gibi tanitmis, hic normal degil

herseyi bir yana birak, erken görmüssün gercek yüzünü. canin acir ama gecer!
Allah sabir versin, insallah kalbine göre biri cikar karsina

Kimsenin kötülediği veya övdüğü kimseye güvenmeyin bunu tamamen silin
Kendiniz tanıyın
Namazlı ve abdestli kimseler herzaman melek olacak diye birşey yok bu yanlış
Sizin bir suçunuzu göremiyorum sadece inanmışsınız yapmayın
Bazıları etrafa iyi oynar bu iyi olduğu anlamına gelmez bazılarınıda kimse sevmez ama onlar doğruyu konusur ve kimseye kendini sevdirmek icin uğraş vermez buda cok kotu biri oldugunu gostermez
Bu yüzden en güzeli güvenmemek ince elemek bundan sonra yapacağınız şey toparlanmak şuan mutsuzsun ağla ve bu dönemi gecir ama fazla vakit kaybetme cunku o senin icin hayırlı degilmıs is evlilige varmadan bunu görebildin daha kotü seyler yasayabilirdin ve suankinden cok daha agir olacakti degil mi ?

İşte her şeyi kadere bağlarsanız; tanımak yerine gözü kapalı her dediğine inanırsanız böyle kötü sonuçlarla da karşılaşılabilir.

Şanslısınız hemen öğrenmişsiniz; gelecek günlere bakın

kesinlikle daha ağır olacaktı beni sevdiğine inanmıştım

niyetim sizi kırmak değil
diğer mesajları da okuyamadım
yazacaklarımın da birazı size birazı genele...

zamane genç kızlarını anlamakta güçlük çekiyorum
1 ay! insan ömründe sadece küçücük - kısacık 1 ay!
1 ayda nasıl oluyor da hemen evliliğe vuruyorsunuz işi?
nasıl bir ruh halidir ki hemen ciddi konuşmalar, evlilik planları
hele hele ki "güvenmek"
"güven" bu kadar kolay birşey mi?
"laf"la güven olur mu?
"laf"la güven olsaydı, herkes herkese güvenirdi!
hele başkalarının referansıyla "güven" hiç olmaz, hiç!

o lafı evliliğe getiriyorsa, "1 ay bunları konuşmak için yeterli bir süre değil, seni henüz tanımıyorum" deyin de görün aradaki farkı!

akıl sır erdiremiyorum!
bu kadar mı boşlukta hayatlarınız?
bu kadar mı boş yaşıyorsunuz ki 1 ay çıkmayla tek 1 adam kör ediveriyor gözlerinizi de hemen evlilik vs.
yahu 1 ayda ancak insan karşısındakini daha yeni yeni ölçüp tartmaya başlar, daha yeni yeni huyunu suyunu görmeye başlar. nasılmış, hasta olsan arar mıymış, 1 ayda görülür mü? farkedilir mi?

nedir bu, bu kadar "erkek" odaklı olmak? "evlilik" odaklı olmak?
şimdi sorsam çoğu genç kızımıza ne meşgalen var
cevap "yok" olur
üniversiteli genç kızlara sorsam part-time çalışıyor musunuz veya bir kulübe üye misiniz? yine çoğunluk "hayır" der.

yahu bırakın artık "erkek" odaklı yaşamayı
"kendiniz" odaklı yaşayın
telefon, facebook, messenger vs vs vs
bomboş hayatlar!

siz, kendiniz dolu olursanız, peşinizden fıldır fıldır koştuğunuz o adamlar, günlerce gözyaşı döktüğünüz o adamlar
sizin peşinizden koşar, onlar sizi elinde tutmaya çalışır
anlayın artık şunu ya!
erkeklerin peşlerinde dolanıp duran, her şeyin hesabını soran, onları fanusa koymaya çalışan kadınlardan değil;
kendi değerini bilen, kendini ezdirmeyen, kendine güvenen, hayatı dolu olan, "erkekten"ten başka odak noktaları da olan, arkadaş çevresi geniş, her daim o "erkeğin" ellerinin altında bulunmayan, o erkeğin her dediğini koşulsuz şartsız yapmayan kadınlar olun biraz!

Boşluktaydım falan hikayelerine sakın kanmayın.Bu karakter meselesidir sonuçta.Sonra daha beterini yaşatır size.Siz yapsanız önemsiz deyip devam edecekmiydi.Sırtından vurmuş sonuçta .Nasıl dayanıp güveneceksiniz.Önünüze bakın bırakın o kendi pisliğinde boğulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…