- 31 Temmuz 2016
- 1.282
- 2.704
Bend3 anlamadimAynı Ada'm değil galiba ona aileler ayırdı demişti. Şimdi kız çıktı
Zaten 1 ayda bağlanılmaz ki kimseye nerden tutsan elinde kalıyor anlamadım bu işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bend3 anlamadimAynı Ada'm değil galiba ona aileler ayırdı demişti. Şimdi kız çıktı
Zaten 1 ayda bağlanılmaz ki kimseye nerden tutsan elinde kalıyor anlamadım bu işi
O bahsettiğin 4/4 'lük insan sadece benim doğum günüm de kaldı canımmrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var kendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
dün allahıın hikmeti işte facesinde onu ekleyen garip nikli bi kızı sordum çünkü yaşadığı yer adıyaman yazıodu.. uzun lafın kısası kızla telefonlaştım 3 haftafdır da kızla cıkıormuş orda kız mesajarı resimleri gönderdi tatlımlar haaytımlar ama dürüst kızmış bana yazdı hemen ben anlamıştım hayatında biri olduğunu saatlerce telefonda konuşuyodu ama ailemle konusuyorum dıyordu dedi
ona hesap sorduğumda söylediği seni çok seviyorum senden vazgeçmem kalbime gömemem hata yaptım amacım takılmaktı boşluktaydım yapmamam gereken bişey yaptım.. özr diliyorum..
dünden beri hiç birşey yemiyorum okadar güvenmiştim ki insan hiçmi belli etmez 4 4 lük bi insandı
Ya bir şey dicemm ,çevremde de görüyorum.Böyle ast subay falan filan acayip çapkın oluyorlar nedenini çözemiyorum.Mesela bizim 2-3 abla vardı ast subaylarla falan çıkan.Hepsi aldatıldı.
Niye hep bunlara ben rastladım acaba ?
Ast subay deyince aklıma başka bir şey geliyor,Alla alla
Daha 1 ay olmuş ne kapılması hemen silkelen ve kendne gel! Boyle bi insanlar evlensen de mutlu olamazsn mutlu olmak istyosan hayatından cıkar ve yoluna bakkmrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var kendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
dün allahıın hikmeti işte facesinde onu ekleyen garip nikli bi kızı sordum çünkü yaşadığı yer adıyaman yazıodu.. uzun lafın kısası kızla telefonlaştım 3 haftafdır da kızla cıkıormuş orda kız mesajarı resimleri gönderdi tatlımlar haaytımlar ama dürüst kızmış bana yazdı hemen ben anlamıştım hayatında biri olduğunu saatlerce telefonda konuşuyodu ama ailemle konusuyorum dıyordu dedi
ona hesap sorduğumda söylediği seni çok seviyorum senden vazgeçmem kalbime gömemem hata yaptım amacım takılmaktı boşluktaydım yapmamam gereken bişey yaptım.. özr diliyorum..
dünden beri hiç birşey yemiyorum okadar güvenmiştim ki insan hiçmi belli etmez 4 4 lük bi insandı
Bizimki kekliyo acaba1- anne misiniz
2-züleyha gibi asiksiniz ama kime
3- bu adam la sadece 1 2 hafta görüşmüşsünüz
4- bu ikisi aynı adam mi
5- başka konuda asksizliktan ve işsizlikten şikayet ediyorsunuz
6- diğer bu konuda işinizle ilgili sorununuzu anlatıyorsunuz
Gerçekten çok fazla tutarsız lıklar var
GalibaBizimki kekliyo acaba
Allah onu top etsin inşallahmrb kızlar dertleşmeye çok ihtiyacım var kendimi işime veremiyorum.. 26 yasındyım 1 ay önce daireden bi abla vasıtasıyla adıyamanda görev yapan bi as subayla tanıştım izine gelmişti memleketine. 1 aydır konuşuyoruz ne vaadler ne vaadler sen benim kısmetimsin böyle bi duygu yok nasıl bişey bu seni çok özlüyorum aklınıza gelebilecek en güzel cümleler ve harika bir kişilik hani derler ya namazında abdesinde.. ben resmen leyla oldum evlenicez planlar yapıyoruz.. tayin olayını konuşuyoruz.. bana her konuda yardımcı oldu burda telefondan yetti bana akrabalarını arayıp bana ev ararken yardımcı oldu (ben buraya yani onun memeleketine yeni tayin oldum buralı değilim) işte geldiğinde köye gidecektik köyünü görecektim.. gerçekten her söylediğine güveniyordum çünkü ona kefil insanlar vardı burda onu tanıyan kendide bana öyle güzel oynamışki
Ayol taaa 2015 konusuna neyin yorumu bu kız belki çoktaaan evlendi başkasıyla