iliklerime kadar acı cekiyorum

Bir aşk doktoru gibi bir herif vardı tv de çıkardı bi ara.
4/4lük erkeklerden korkun çünkü onlar çok iyi bir oyuncudur diye. Harbiden de adam haklıymış.

O bahsettiğin 4/4 'lük insan sadece benim doğum günüm de kaldı canım
4. Ayın 4'ün de doğmuşum annem beni hep 4/4 lük kızım diye sever
Kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş ya o hesap işte.
Bence astsubay seni kandırmamış sen kör olmuşsun sağır olmuşsun süslü sözlere kapılıp görmek istememişsin.
Yoksa adamın ruhun da zamparalık varmış zaten.Kendini bilen dürüst erkek asla bir kıza o kadar sevgi sözcükleri sarfetmez.Senin çapkın da kızların ne isteidğini iyi bilecek kadar ustalaşmış belli ki.Ve kızlar ne ister hepsini biliyor.Belki Kk yı takip ediyorda olabilir :)
Velhasıl her namazında olan müslüman her sarıklı tespihli de hoca değil.
Bu zaman da babana bile güvenme.
Bu da sana tecrübe olsun öyle hemen iki güzel söze balıklama atlamazsın.
O kefil olanlara da selam söyle

Eşim astsubay 30 yıldırda evliyiz ..
Her meslekte vardır bunlardan.

Daha 1 ay olmuş ne kapılması hemen silkelen ve kendne gel! Boyle bi insanlar evlensen de mutlu olamazsn mutlu olmak istyosan hayatından cıkar ve yoluna bakk

Bizimki kekliyo acaba

Konuyu tam okumadım ama artık lütfen süper bir kişilik namazımda abdestinde yargısından vazgeçin. O zaman feto dünyanın en iyi adamı olurdu. Bende müslümanım inancım var ama insanları buna göre değerlendirirseniz hayal kırıklığına uğrarsınız.

Allah onu top etsin inşallah

1 ayda nasil bir adama guvenilir biri bana da ogretsin bunu lutfen ya. Birkac aydir defalarca gorusmek isteyen biri var, gorunuste kibar, entelektuel hos biri ama ben bir he diyemedim, gecistirip duruyorum. Korkuyorum, benim yaptigimda normal degil farkindayim ama 1 ayda bu kadar güven neden ? Mesela 1 ayda hayatimlar kiymetlimsinler bu kelimelere nasil geldiniz. Yani bana o kadar tuhaf geliyor ki. Ben normal olmayabilirim su devirde ama 1 ayda bu kadar samimiyet evlilik hayalleri de normal degil.

Bir arkadas yazmis ya iliklerinize kadar sevinin diye. Bence de iliklerinize kadar sevinin, cabuk kurtulmussunuz.

Bugün bunu yapan evlenince daha büyüğünü yapar sen zamanında bunu yuttun bınu da yutarsın gözüyle bakar. Bence bırak gitsin

Zaten dört dörtlük gösteriyorsa kendini orda bit yeniği arayacaksın kaptırmayaksın kendini kusurlarını söyleyen kişi en kişilikli kişidir

erkenden ortaya cıkmış ne mal oldugu sevın bence .valla kac yıllık ilişkimde bile dort dortluk super mukemmel diyemıyorum desem dahi bu birkaç yıl sonra diyebileceğim bir şey.kımseye yuzde yuz guvenemeyız başta.zamanla taşlar oturur guven gelişir ama bu zaman kesinlikle bir ay değil.ınsanlar yırmı yıllık eşlerini bile yenı tanımaya başladım diyor.kısacası önünüze bakın bir ay çok kısa bir süre adam ne güzel baştan vermiş sinyali çıkmış ortaya pisliği.

Bir ayda bu kadar samimiyetten ben de korkardım açıkçası ve 4 4 lük gözükenden de
Bizim istediğimiz merhametli dürüst ama evet elbette hata yapabilen ve düzeltebilen bir insan. Yani tanıştığımız insanın eksikleri varsa hakkaten yola devam, 4 4 lük gözüküyosa durup bi noluyo yaa demek gerekiyomuş..

Bir aydır sevgilisin ama adam üç haftadır o kızla konuşuyomuş.. Hmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…