- Konu Sahibi KARDELEN GXUXL
-
herkese merhaab biraz vaktiniz varsa okurmusunuz ben eşimle evleneli 10 yıl oldu onunla severk evlendim ama şuan sevip sevmediğimi anlayamıyorum. bana karşı çok ilgisizbenim ise istediğim ilgi yanına gittiğim zaman sarılıp öpüp canım benim aşkım gibi güzel sözler demesi ama bunu hiç bir zaman demiyo cevremde gördüğüm zamanda çok üzülüyorum ve kıskanıyom. boşanmayı bile düşündüm ama aileme ne diyecemki bana ilgisiz desem kesinlikle kabul etmezler ama böylede başka düşünceler giriyo aklıma kötü şeyler yapmakdan korkuyorum ç KISADA OLSA FİKİR VERMENİZİ RİCA EDİYORUM.
herkese merhaab biraz vaktiniz varsa okurmusunuz ben eşimle evleneli 10 yıl oldu onunla severk evlendim ama şuan sevip sevmediğimi anlayamıyorum. bana karşı çok ilgisizbenim ise istediğim ilgi yanına gittiğim zaman sarılıp öpüp canım benim aşkım gibi güzel sözler demesi ama bunu hiç bir zaman demiyo cevremde gördüğüm zamanda çok üzülüyorum ve kıskanıyom. boşanmayı bile düşündüm ama aileme ne diyecemki bana ilgisiz desem kesinlikle kabul etmezler ama böylede başka düşünceler giriyo aklıma kötü şeyler yapmakdan korkuyorum ç KISADA OLSA FİKİR VERMENİZİ RİCA EDİYORUM.
canım üzülme nolursun.ben böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum inanki..daha önce böyle degildi heralde degil mi canım?yani 10 yıldır hep aynı mı yoksa ilgisizmi böyle..son zamanlarda mı oldu konuyu biraz açabilirsen dertleşmek isterim.fisfisfis
hepinize tşk ediyorum bana vermiş olduğunuz cvplardan dolayı ama hani derlerya insanın bi eşşek saati vardır bide esref diye herzamanda esref olmuyo işde ben her zaman beni pofpoflasın demiyomki arada özel günlerde bi güzel söz desin yeterli daha bana evlendiğimizden beri bi keer aşkım demedi çokmu zor bunlar en azından bi evlilik yıl dönümüzde aşkım acnım iyiki sen varsın dese nelerimi verirdim o nun için ama malesefki yok benim annemle babam halen canım diye hitap ediyorlar bir birlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?