• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi İlgisizlik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ecese3

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
2
0
1
30
1.5 yıllık evliyiz. Içinden çıkamıyorum anlam veremiyorum. Öncelikle hayatında biri olmadığına eminim. Ama bir ilgisizliktir almış başını gidiyor. Cinsel olarak çok isteksiz yanına yaklaştıgim zaman arkamı dönerim uyumak istiyorum yeter tarzında konuşmalar yapıyor. Bu ilgisizliğin isteksizligin bir çözümü var mı? Çünkü bu konuyu konuşamıyoruz konuşmak istemiyor

1.5 yıllık evliyiz. Içinden çıkamıyorum anlam veremiyorum. Öncelikle hayatında biri olmadığına eminim. Ama bir ilgisizliktir almış başını gidiyor. Cinsel olarak çok isteksiz yanına yaklaştıgim zaman arkamı dönerim uyumak istiyorum yeter tarzında konuşmalar yapıyor. Bu ilgisizliğin isteksizligin bir çözümü var mı? Çünkü bu konuyu konuşamıyoruz konuşmak istemiyor
Konusmak istemiyorsa da siz konusacaksiniz. Karsilik vermiyorsan da dinleyeceksin. Bu sorunu çözmek için bir adim atmazsan boşanacağım diyeceksiniz. Yine adim atmazsa boşanacaksınız. Neyine mecbursunuz?

Sebebini merak ediyorum. Bu konuda terslenmek zoruma gidiyor. Gecistirici cevaplar, cevapsız kalan sorular. Abartıyor muyum diye düşünüyorum. Her kadın arzulanmak ister ben 25 o 30 yaşında anormal geliyor 15 20 Gun de bir birliktelik içinden çıkamadım

Back