• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz özensiz kocam

Nileylul16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
203
17
98
34
Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde . Dişlerini fircalamiyor . Sürekli yorgun halsiz bitkin ve parasız maaşı üç günde bitiriyor başkalarından borç alıyor iki çocuğumuz var evde dolap çoğu zaman boş . Maaşını yettiremiyor bir türlü . Ailesi de destek olmuyor . Bana başka kadın için yaptığı borcu odettirdiler 15000 harcadım onun için feraha cikicaz diye. Ailesi kira ödemeyi kesti borcunu ben ödeyince. Şaka gibi ailesine faydası dokundu biz yine sefalet içindeyiz.. iyi bir baba ilgileniyor çocuğa bakıyor gece kalkıp destek oluyor çocuk konusunda bana da öyle şiddeti yok sessiz kalıyor genelde kavga edemiyoruz . Ne eve bakabiliyor. Ne çocuklara üst baş alabiliyor ne bana . Ne de doğru düzgün gezebiliyoruz .Bana ailemden kalan para olmasa kendim de onun gibi yırtık montla gezerdim . Çocuklara da ben aldım üst baş . O niye var diye sorguluyorum . Romantiklik ilgi alaka desen o da yok ben sarilirsam sarılıyor sonra da direk göğüslere yada malum yere saldırıyo. Kaç kere rahatsız olduğumu söyledim anlamıyor . Sonuç odaklı yani . Ben sevgi şefkatle sarılma öpme istiyorum yanlış mı yapıyorum. Ben napicam yardım edin lütfen .iyi bir insan aileme karşı da çok iyi . Ama bunlar yeterli mi emin degilimm . İki çocukla napicam ben bilmiyorum . Bu ikinci evliliğim . Bitirmeye değer mi bu nedenler emin olamiyorum bir türlü .

Bu kadar gömdugunuz adamdan neden 2 çocuk.
Bu adam evlenene kadar tertemizdi evlendikten sonra dus almayı kendine bakmayı bırakmadı herhalde?
Maaş zaten gunumuz şartlarında yetebilen bir şey değil hele 4 kişilik ailede çok yüksek olmalı. Siz neden çalışıyorsunuz?
Ben iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi

Ben iş arıyorum şu an . Bebek olduğu için calisamadim eşim istemedi . Kısa zamanda tanıştık evlendik çocuk oldu herşey çok hızlı oldugu için yeni yeni bunlar bana batmaya basladi

Yani bunun yenisi eskisi olmaz ki. İlk buluşmada bakacağım adamı konusturmayacagim konular için size tavsiye veremem. Dus almamak dış fırçalamak fark edilmeyecek konular degilki. Birde 2. Evlilik. Baştan kabul etmişsiniz şu an çok net konuşun belki anlar.

Daha önce evlilik geçirmiş biri tecrübeli biri nasıl bu kadar hoyratça yaşayabiliyor bu hayatı

2.evlilikte ince eleyip sık dokumak gerekiyor. Banyo konusunu karara baglayin. 2 gunde bir dus alinacak gibi bir kural koyun siz, cocuklar ve esiniz bu kurala uysun. Dis fircasina macunu döküp eline verin, dislerini ancak oyle fircalar.
Maddi konularada kural koyun. Evin ihtiyac listesini yapin. Maas aldigin ilk gun bunlari eve alacaksin deyip listeyi eline verin.
Eger esiniz asgari ücretle calisiyorsa uzerinize bir mont almak demek ciddi bir harcama demek oluyor. Ust bas konusuna birsey diyemeyecegim 2 tane cocuk varken. Her ay sizr 300 500 gibi azda olsa harclik versin, biriktirin ancak oyle alisveris yapabilirsiniz.

Esiniz cok sorumsuz. Kural koymadan duzene girmez

Kocam kendine bakmıyor hep aynı kıyafetleri giyiyor , saç sakal upuzun kestirmiyor nedeni parasızlıga bagliyor , o da değil kokuyo çoğu zaman. Banyo yapmıyor saçlarını kurutmak zor geldigi icin.cunup bir şekilde günlerce gezdiği oluyor uyardigim halde .
Eşiniz ölmüş de gömülmeyi unutulmuş gibi.
Ben kişisel temizliğe çok önem veririm.
Kadın erkek hiç fark etmez.
İnsan kokmamalı, saçı başı, ağzı, yüzü, eli ayağı tertemiz olmalı.
Silkeleyin eşinizi biraz.

Banyo yapmaması, kokması, dişlerini fırçalamaması tahammül sınırınıza nasıl giriyor anlamadım.
Erkeklerin teni koku üretiyor ne kadar temiz olsalar da gün sonunda erkek kokusu oluşuyor yani hele 1 hafta yıkanmadıklarında o koku 3 e 5 e katlanıyor. Nasıl mideniz bulanmıyor ya.. Dişler her yemek artığında fırçalanmadığında dağ olur önce sarı sonra turuncu katmanlar olur öğhh ay vallahi midem kalktı ya.
Resmen pislik içinde yüzen bir adamla evlisiniz. Temiz olmakla parasızlığın uzaktan yakından alakası yok.
Dağ kaçkını gibi gezmenin manası yok yani.

Back
X