- 13 Mart 2022
- 54
- 24
- Konu Sahibi papatyaceren
5 senedir evliyiz, artik eskisi gibi ilgisi yok. Sanki 2 arkadas gibiyiz evde. Anlam veremiyorum? Ne yapmaliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkatini cekebilecek iliski dinamikleri gerekebilir.Her iliski de farklıdır bunlar tabi..5 senedir evliyiz, artik eskisi gibi ilgisi yok. Sanki 2 arkadas gibiyiz evde. Anlam veremiyorum? Ne yapmaliyim
Yorucu is değil, kendisi muhendis. Cocukta düşünüyoruz ama bunun icin cabada yok. Bazen baskasi mi var hayatinda diye düşünüyorum. Iliskilerimiz bile duzenli degil, iliski siradinda zor oluyor, gozunu kapatiyor bazenKeşke erkeklerde bu konuda böyle arayışlarda, cabalarda olsalar ama sanmıyorum. 5 yıllık evlilik için bence erken böyle olması.
Çocuğunuz var mı yani çocuklardan dolayı mı zaman kalmıyor veya çok mu yogun yorucu bir işte. Gerçi bence bunların hiç birisi bahane değilde neyse..
Ben biseyler düzelsin diye sadece kadının cabalamasini üzücü buluyorum bu konularda. Ama madem sormussunuz bence en iyisi karşınıza alıp konusmak.
Nasil yaniDikkatini cekebilecek iliski dinamikleri gerekebilir.Her iliski de farklıdır bunlar tabi..
Yani evlenmeden once cok iyiydi, istedigini alinca gitti ilgisiHiç bir ilişkide ilk baştaki ilgi,heyecan kalmaz ki zaten
Yorucu is değil, kendisi muhendis. Cocukta düşünüyoruz ama bunun icin cabada yok. Bazen baskasi mi var hayatinda diye düşünüyorum. Iliskilerimiz bile duzenli degil, iliski siradinda zor oluyor, gozunu kapatiyor bazen
5 6 aydir var. Sorunda yok. Kavgada etmiyoruz. Anlam veremiyorum. Bazen anlam veremedigim farkli istegi oluyor, degistibu ilgisizlik nezamandır var , başka bir sorunu yoksa bu yaptıkları sıkıntı
5 6 aydir var. Sorunda yok. Kavgada etmiyoruz. Anlam veremiyorum. Bazen anlam veremedigim farkli istegi oluyor, degisti
Ya mesela benim basim acik, iliski sirasinda basini kapat diyor, gözünü kapatiyor. Sanki beni düşünmuyor gbi oyle hissediyorum. Daha farkli seyler özelden yazabilirm onuda ancaasıl istekler
Peki siz hâlâ aşık mısınız cevap evetse biraz siz ilgilenin5 senedir evliyiz, artik eskisi gibi ilgisi yok. Sanki 2 arkadas gibiyiz evde. Anlam veremiyorum? Ne yapmaliyim
Ya mesela benim basim acik, iliski sirasinda basini kapat diyor, gözünü kapatiyor. Sanki beni düşünmuyor gbi oyle hissediyorum. Daha farkli seyler özelden yazabilirm onuda anca
İlgiden kasit nedir? Bildigin fazlasi ile ilgileniyorum aslindaPeki siz hâlâ aşık mısınız cevap evetse biraz siz
Mesela daha bakımlı olmak gibiİlgiden kasit nedir? Bildigin fazlasi ile ilgileniyorum aslinda
O zamanda iste malesef giremiyoruz iliskiye ereksiyon olmuyorkafası farklı fantazilere kaymış , ilişki için biraz zorla bakalım ozaman ne yapacak
Bu konuda sıkıntı yok ki, kendime bakarim ben zaten sporumu bile yapan biriyim.Mesela daha bakımlı olmak gibi
O zamanda iste malesef giremiyoruz iliskiye ereksiyon olmuyor
Ya telefonuna baktim bir sey yok aslinda ama telden mi izliyor diyorsun. Ben aldatma konusu aklima geldi. Ne bileyim farkli fantezi falan acikcasi. Ne yapacagimida bilmiyorum. Artik etkilenmiyor sanirim bendenacaba kendi kendine mi rahatlıyor
tlf falan baktın mı hiç
Ya telefonuna baktim bir sey yok aslinda ama telden mi izliyor diyorsun. Ben aldatma konusu aklima geldi. Ne bileyim farkli fantezi falan acikcasi. Ne yapacagimida bilmiyorum. Artik etkilenmiyor sanirim benden