Merhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?malesef birbirinizi tanımadan evlenmeşsiniz yani