• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz eş için terapi işe yarar mı?

Güçlü bir sevgi ve aşk olmadan ve karşı tarafın da bu sevgiyi hissetiğinden emin olmadan evlenmek büyük bir risk. Üzerine bir de uyumsuz bir çift var. Çok üzücü bir durum. Size değil de çocuklara çok zor olacak anne baba ayrılığı. Boşanmanın size iyi gelebileceğini düşünüyorum

Merhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?
İlla ki olmuştur ama bu erkeğe bağlı isterse gerçekten düzelir ama size şunu söyleyeyim mesafeli olun o ne yapıyor ise onu yapın en ufak ilgide hemen yumuşamayın seksi bırakmayın ama önceliğiniz o olmasın mutlu olun kahkaha atın onu umursamadığınızı düşünsün inanın kaçan kovalanır siz dişisiniz alacaksınız o da erkek verecek mecbur ama alma verme dengesi sizde

Asla düzelmez neyse öyle kalacaktır. Hele ki hiçbir şey yokmuş gibi davranan kişiler ile aynı ortamda yaşamak insanı zamanla çökertip mutsuzluğa itiyor.
Mutsuz hayat geçmez. Ki bunun da farkına varmissin zaten. Bosanmaktan başka yol yok.

Merhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?
Maalesef huyu bu ve degismeyecek. Ha mutsuzsun da 2 cocuk neden

Merhaba konu sahibi, senelerdir süren bir evlilik, iki çocuk...
Terapiyle düzelmez.
Arada sevgi de yok. Ya kabulleneceksin ya da boşanacaksın.

Sizi gectım de iki çocuğunu da mı alıp çıkmıyor . Bu kadar mı heyecan yok bu şahısta . İki çocuk ona terapiden daha öte gelmeliydi ama olmamıs

Sizi gectım de iki çocuğunu da mı alıp çıkmıyor . Bu kadar mı heyecan yok bu şahısta . İki çocuk ona terapiden daha öte gelmeliydi ama olmamıs
Markete gider cocuklari goturmez. Parka goturmez. Cok nadir cani isterse cocuklari cikarir. Babalariyla anilari pek yoktur, hep benim yaptigim planlara dahil olur.

Ben pek ihtimal veremiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Markete gider cocuklari goturmez. Parka goturmez. Cok nadir cani isterse cocuklari cikarir. Babalariyla anilari pek yoktur, hep benim yaptigim planlara dahil olur.
İşte bu herife terapi soksan girmez .normal babalar iş çıkışı bile özellikle eve uğrar o çocuğu alır öyle gider markete dur surdan ekmegı bi çikolatayı alıp eve varıvereyim demez

Bence aile terapisini deneyin.Belki adama o yaptıkları herşey olağan geliyordur çocukken ailesinden öyle görmüştür normali öyledir.

Son çare bir de terapisti deneyin. En azından ileride birşey olursa herşeyi denedim ama olmadı dersiniz içiniz rahat olur .Kimbilir belkide işe yarayacak aranız düzelecek yaşayarak göreceksiniz.

Sorumluluk sahibi mi,işini aşını bilir mi, gelişime açık mı,şiddet,hakaret zorbalık var mı.. bütün olumlu olumsuz şeyleri yazmanızı tavsiye ederim... Göz teması kurar mi,sizi bölmeden dinler mi,keşke başbaşa kalıp güzelce konussaniz nasıl hissettiginizi.. nasıl zorlandığınizi...ona ihtiyaciniz olduğunu...

Sorumluluk sahibi mi,işini aşını bilir mi, gelişime açık mı,şiddet,hakaret zorbalık var mı.. bütün olumlu olumsuz şeyleri yazmanızı tavsiye ederim... Göz teması kurar mi,sizi bölmeden dinler mi,keşke başbaşa kalıp güzelce konussaniz nasıl hissettiginizi.. nasıl zorlandığınizi...ona ihtiyaciniz olduğunu...
Yillardir tartismalar sonucu evde sorumluluk almaya basladi. Cok inatci bir kisiligi var. Ben de calisiyorum. Ev islerine yardim etmesini istiyorum. Ben yemek yaparim o bulasiklari dizer. Ama cok zor ogrettim bunu da. Herseyi yapmasi icin defalarca soylemek yoruyor artik beni. Ben bisey anlatirken pek dinlemez ya da hic yorum yapmaz. Ben de bayadir bisey anlatmiyorum

Merhaba. Esimle gorucu usulu evlendik. Cok tanimaya firsatim olmamisti. Evlendikten sonra her seyi kendi basina yapmayi cok sevdigini farkettim. Zamanla tartismalar cok oldu, ara ara duzelse de yine basa donuyor. Benim izledigim hic bir seyi izlemek istemez. Ya maç izler ya kendi basına film izler. Ben plan yaparsam gezeriz, onda da kalabalik yer vs olursa hemen sıkılır. Kisacasi benimle plan hic yapmaz. Ortak bir seyler yapalim diye hic cabasi yoktur. Kova burcu. Hicbisey bana anlatmaz, sohbet etmez. Ben is yerimde olanlari anlatirdim artik ben de anlatmaz oldum cunku cogu zaman tepki vermiyor. Yillardir hep ayni konulardan tartisma cikiyor. Simdi gunlerdir konusmuyorum, her sey yolundaymis gibi davraniyor, hic bir cabasi yok. Hep ben ilk adimi atmam gerekiyor. Biraksam yillarca boyle yasar heralde. Ama ben mutsuzum evli gibi hissetmiyorum. 2 cocugumuz var. Sirf onlar icin terapi alsak işe yararmi sizce. Edevlette de aile danismanligi hizmeti varmis. Basvurup evliligini kurtaran oldu mu?malesef birbirinizi tanımadan evlenmeşsiniz yani
malesef birbirinizi tanımadan evlenmişsiniz ve ikinizde mutsuzsunuz yani sadece sen değil eşinde mutsuz hayata bakış açınız aynı değil terapi alabilirsiniz ama malesef siz eşinizi n huylarını değiştirmek istiyorsunuz

Back
X