- 4 Nisan 2022
- 143
- 36
- 38
-
- Konu Sahibi Haticexxxxxx
Aslında kabullenmiyorum direniyorum ama yok değişmiyor ddayanacağım konusacagim kimse yok malesef aileme zaten hiçbişey anlatamiyorimMerhabalar öncelikle durumunuz çok üzücü acınızı anlıyorum bu kadar ilgisizlik hiç normal değil o yüzden ciddi bir şekilde konuşmanız gerekiyor yoksa ilerde en çok yıpranan siz olacaksınız açıkça konuşup be istediğini sorun sizi böyle üzmesine asla müsade etmeyin bu psikolojik şiddettir resmen ve siz çalışan kendi ayakları üstünde duran birisiniz bu durumu kabullenmeyin
Böyle insanlar değişmez bence sizi her anlamıyla seven hayran olan herşeyiyle size sevgisini göstermeyen bir insanla olmak size eziyetAslında kabullenmiyorum direniyorum ama yok değişmiyor ddayanacağım konusacagim kimse yok malesef aileme zaten hiçbişey anlatamiyorim
Öyle gizem hanım değişmez çok.cabaladim güya ona sorsan seviyor ama bu nasıl sevgiBöyle insanlar değişmez bence sizi her anlamıyla seven hayran olan herşeyiyle size sevgisini göstermeyen bir insanla olmak size eziyet
Hissettirmiyorsa sevgi yokturÖyle gizem hanım değişmez çok.cabaladim güya ona sorsan seviyor ama bu nasıl sevgi
Tabiki hissettirmiyor herseyde tek başımayım işten gelir yemeğini yer kendi halinde takılır artık böyle olması normal evlilik bu gibi gelmeye Baslio sonra insanları dinleyince habire fedakarlık yapan katlanan biri olarak goruyorum bu birlikte yaptığımız bisey yok hatta nöbete gidiyor 2 güne bir sanki daha huzurluyuzuz çocuklaHissettirmiyorsa sevgi yoktur
Bence evlilik terapistine gidin başka türlü zorTabiki hissettirmiyor herseyde tek başımayım işten gelir yemeğini yer kendi halinde takılır artık böyle olması normal evlilik bu gibi gelmeye Baslio sonra insanları dinleyince habire fedakarlık yapan katlanan biri olarak goruyorum bu birlikte yaptığımız bisey yok hatta nöbete gidiyor 2 güne bir sanki daha huzurluyuzuz çocukla
Seven insan bu seķilde olmazki terapist hikaye bukadar hayata bencil olabilirmiBence evlilik terapistine gidin başka türlü zor