İlgisiz eş ,asker arkadaşı

Haticexxxxxx

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
143
36
38
Eşimin ilgisizliği ben çok yordu çaresizim sadece hayatinda işleri var hiç umursamiyor 1 çocuğumuz var .1 ayda 1 kez birlikteliğimiz var oda benim mutsuz olduğumu gördüğü için yaş 35 bu normal mi artık ayırt edemez oldum caĺişiyorum 1 kez iş ortamına dahi gelmemiştir kimseye derdimi anlatamıyorum annem babam çok geleneksel kardeşim yok kendimi çok yalnız hissediyorum

Merhabalar öncelikle durumunuz çok üzücü acınızı anlıyorum bu kadar ilgisizlik hiç normal değil o yüzden ciddi bir şekilde konuşmanız gerekiyor yoksa ilerde en çok yıpranan siz olacaksınız açıkça konuşup be istediğini sorun sizi böyle üzmesine asla müsade etmeyin bu psikolojik şiddettir resmen ve siz çalışan kendi ayakları üstünde duran birisiniz bu durumu kabullenmeyin

Sizi cepte görüyor, mast yapıyordur büyük ihtimalle. İzleme geçmişini takip edin gizlice. Sizi elde etmek için savaşması gereksin. Kolay olmayın.

Aslında kabullenmiyorum direniyorum ama yok değişmiyor ddayanacağım konusacagim kimse yok malesef aileme zaten hiçbişey anlatamiyorim

Aslında kabullenmiyorum direniyorum ama yok değişmiyor ddayanacağım konusacagim kimse yok malesef aileme zaten hiçbişey anlatamiyorim
Böyle insanlar değişmez bence sizi her anlamıyla seven hayran olan herşeyiyle size sevgisini göstermeyen bir insanla olmak size eziyet

Hissettirmiyorsa sevgi yoktur
Tabiki hissettirmiyor herseyde tek başımayım işten gelir yemeğini yer kendi halinde takılır artık böyle olması normal evlilik bu gibi gelmeye Baslio sonra insanları dinleyince habire fedakarlık yapan katlanan biri olarak goruyorum bu birlikte yaptığımız bisey yok hatta nöbete gidiyor 2 güne bir sanki daha huzurluyuzuz çocukla

Bence evlilik terapistine gidin başka türlü zor

Bazı erkekler kadınları evlendikten sonra çocuk yapan ev işleri yapan sürekli cinsel ilişkiye gireceği cepte biri olarak düşünüyor özellikle de kaybetme korkuları olmuyor bu rahatlığı vermememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…