ilgisiz erkek arkadas ve sonuc ayrilik

singasong

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
85
59
37
merhaba hanimlar,ben calisan 27 yasinda bi bayanim kasim ayinda baslayan bi iliskim vardi erkek arkadasimda calisiyordu cok yogun degil,baslarda guzeldi sonra guc bela ocaka kadar gitti toplamda 2 ay iliskimiz surdu. ayni sehirlerdeyiz ve evlerimizde yakin maddi olarak sıkntımız yok istedigimizde birbirimize ulasabiliriz arabalarimizda var .
ama gelin gorunki is bulusmaya geldiginde onda hep bi bahaneler vardi aralik ayinin sonlarina dogru 7-8 gun gormedigim olmustu her gun halisaha maci ,erkek arkadaslariyla bulusmalari,birsuru bahaneler.is bana gelnce zaten ondan teklif bile gelmez ,ben desem de cikmayalim gibi bahaneler,yilbasinda zor gorusmustuk, yilbasindan 1 hafta sonrada ayrildik,bu arada sadece mesajlasiyoruz telefonla gorusmuyoruz bile..
1 ay sonra tekrar basladik ve ilk bulustugumuz 1. gun gorustuk sonra yine 7 -8 gun hep msjla hic bulusma yok,ben yapamiyorum dedi ve bitirdik .
Sonra gecen hafta ve bu hafta mesaj atti tam unutuyordum ki yeniden baslayalim diye,bende kabul ettim ama cok huzursuzdum yine arkadaslariyla hep biseyler yapmalar bana gelince hicbisey yok,bende bugun bitirmek istedigimi soyledim ,o da kabul etti zaten ,ben boyleyim degismemem diyo,yani bitirdigim icin icim cok rahat ama duygularim karmakarisik kizlar

Boşverin, bu adamın düzeleceği yok zaten. Böyle ömür mü geçer?

Insanlari oldugu gibi kabul etmek gerekir, olmuyorsa da yollari ayirmak.

Bu gunler de gececektir.

Çokkk iyi yapmışaın.Değişmez o.Benimki de değişmedi ayrıldık.Beni inanılmaz yordu.ilgisizliğin i sine tahammül edemez oldum.Akıl sağlığın için bırak.unutursun zamanla.Kimler unutulmadıki.Daha ilgilisi hiç yok değil.

evet bende cok yoruluyorum kafaya o kadar takiyorumki ister istemez,basim midem heryerim agriyo sinir kalmiyo insanda ,cok biseyde istemiyoruz ama yapamiyolar işte

Bencillik+ilgisizlik..bu arkadas daha cok yalniz kalir...yurumez bi durummus zaten...hayirlisi olsun hakkinizda..insallah sizi hakeden cikar karsiniza...

Bencillik+ilgisizlik..bu arkadas daha cok yalniz kalir...yurumez bi durummus zaten...hayirlisi olsun hakkinizda..insallah sizi hakeden cikar karsiniza...

Bu hic duzeltilemeyecek bir durum mudur? Seneler once ben de boyle bir cocuk ile karsilastim. Yapim boyle, ilgimi veremiyorum diyordu. O zaman niye birliktelik isterler anlamam.

Bu hic duzeltilemeyecek bir durum mudur? Seneler once ben de boyle bir cocuk ile karsilastim. Yapim boyle, ilgimi veremiyorum diyordu. O zaman niye birliktelik isterler anlamam.
İliski dedigin biz olarak gorulmeli iki kisi icinde..bencillik oldu mu ben'de sinirli kalir..hep benim dedigim benim hayatim...biz olarak dusunsene bi iliski ortak ilerlerken..digeri ezoyet olur bi sure sonra..yani tabi bu benim gorusum..

Adam zaten sizi çok umursamadığını ilişki sırasında oldukça belli etmiş. Tabii ki her insan arkadaşlarıyla da görüşür, zaman geçirir ama seviyor olsaydı size en azından 1 saatte olsa zaman ayırırdı. Ayrılma kararınız gayet yerinde olmuş bence. Artık onunla ilgili birşeyler düşünüp kafanızı daha da doldurmadan önünüze bakın, hayatınızı yaşayın. Elbet ondan çok daha iyisi karşınıza çıkacaktır.

Kusura bakmayın ama benim aklıma kötü olasılıklar gelir böyle durumda. Gün içinde aramak yada mesafe yokken görüşmek istemeyen adam ya sevmiyordur duyguları yoğun değildir derim ya da başka bir bağlılığı, ilgisi vardır. Başka bir kadın vardır yoksa bile aklında vardır derim. Ben mi olumsuzum bilmiyorum ama bu bağlanamıyorum ben böyleyim sözleri biraz işin kılıfı oldu artık.
Seven yada iyi kötü duygusu olan bir adam bu kadar rahat olmaz. Yani görüşür, yada arar en azından gün içinde. Bu kadar ilgisizse de o ilişkide duygu yoktur. Bu kadar ayrılığı da kabul etmesi onu gösteriyor sanki biraz. Adam size karşı sanki çok duygusu olan biri değil gibi bir imaj verdi bana.
Doğru bir karar vermişsiniz. Şimdi üzülseniz de ileride daha da zorlardı sizi kesinlikle üzülmemeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…