İlgisiz davranmaya başladı

necipuysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
7
-3
26
Erkek arkadaşımla 8 aydır tanışıyoruz 3 aydır çıkıyoruz ama bu aralar mesajlarıma çok geç dönüyor arkadaşları ve ailesi çok ön planda beni unuttuğunu düşünüyorum ona böyle yaparsa devam edemem dediğimde sevdiğini yoğun olduğunu söylüyor tekrar bana ilgisi artması için ilişkimizi kurtarmak için ne yapabilirim

Onu yenisiyle değiştirebilirsiniz kesinlikle dalga geçmiyorum fikrim bu .Demekki bu böyle olacak niye uğraşılsın hemde 3 ayda hemde arkadaşları falan .Niye kurtaracak siniz siz kendinize yaşayın.Bu ilişki yerine yabancı dil yada başka birşeyle uğraşın sosyalleşin

Sizin çabanızla kurtulmaz ilişki. Karşılıklı olacak ki sağlıklı, mutlu bir ilişki olarak devam etsin. Sizi devamlı unutuyor, ihmal ediyorsa aile bahanedir. Ailesi ile 7/24 saat vakit geçiremez. Ben aileme de arkadaşlarıma da vakit ayırıyorum. Bunlar her zaman bahanedir.

Henüz çok yenisiniz üç ayda ilgisizleşmesi pek normal değil. Belki hayatında yeni biri var belki de çözmeye çalıştığı bir problemi var size yansıtmıyor ya da gerçekten yoğun. Ama siz gayret etmeyin, o uğraşsın sizin için yoksa kıymetiniz pek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…