- 5 Nisan 2025
- 22
- 0
- 1
- Konu Sahibi yasemin_klc06
7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılın yapacak bişey yok7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
İlgi ihtiyacını gidermek için seninle. Sevmiyor7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
Hemen ayrılmalısınız7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
Hep mi ilgisizdi?7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
İlgisiz erkek sevmeyen erkektir.7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
Sizce ne yapmalısınız? Sevilmediğinizde elinizden bir şey gelmez, ayrılın gitsin7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım
Kendine değer ver ve gerçekten hayatından yok ol7 aylık bir ilişkim var bana karşı çok ilgisiz davranıyor bunu ona söylesem mi bilmiyorum ama hiç yokmuşum gibi bir tavrı var ne yapmalıyım