İlgisini nasıl kazanabilirim

Siz is bulun calisin bi eliniz rahatlasin. Belki once siz is bulursunuz. Oda biraz rahatlar desteginizi hissettirmis olursunuz. O da is bulunca bi izleyin duzelme varmi. Gercekten ekonomik sebeplerden mi bunalmis anlarsiniz.

Siz is bulun calisin bi eliniz rahatlasin. Belki once siz is bulursunuz. Oda biraz rahatlar desteginizi hissettirmis olursunuz. O da is bulunca bi izleyin duzelme varmi. Gercekten ekonomik sebeplerden mi bunalmis anlarsiniz.
Benim çalışmamı istemiyor bunu defalarca söyledim ama kabul etmedi

Teşekkür ederim gerçekten. Bunu denicem. Umarım herşey düzelir.

Evliliginizin kara bulutları dagilsin diye 7 tane Rahman suresi okuyun. Surekli felak nas sureleri okuyun ve bol bol salavat çekin. Iyi olursunuz insallah

Teşekkür ederim gerçekten. Bunu denicem. Umarım herşey düzelir.
iyi niyet, tatlı dil, şefkat ve anlayış bence gönlü iyi olan insanlarda her zaman işe yarar. size ve eşinize sabır diliyorum daha yolun başında sınavınız zor oluyor. ama bu günleri birlik olup gerçek bir aile(iki kişi de ailedir:) ) olup omuz omuza ya da yürek yüreğe diyeyim artık atlatırsanız, bu evliliğinizi bağınızı güçlendirir, kolay kolay yıkılmazsınız. yıllar sonra da geçmişe dönüp bakarak ne günler atlattık iyi ki birbirimizden vazgeçmemiş destek olmuşuz diye hatırlarsınız umarım

Önce çocuğu bir süre erteleyin.Eşiniz zaten işsizlik yüzünden bunalıma girmiş,bir de bebek olursa işler hepten sarpa sarar.Bur süre kendi haline bırakın,üstüne hiç gitmeyin.

böyle bir hanzonun ilgisini kazanacağına aç boşanma davanı, keyfine bak. kaldırmayın şu heriflerin götünü bu kadar ya.

Ailem üzülür diye boşanmamak hem kendinize hem onlara büyük haksızlık. Size boşanmak istersen arkandayoz diyen insanlar senin mutsuz evliliğin devam edince üzülmeyecek mi? Ne kadar saçma bir düşünce bu. Çocuklu yıpranmış ve yıllar kaybetmiş olarak boşandığınızda daha mı az üzülecekler.

Eşinizin iş aramasına yardım ederek, araştırarak başlayın işe, adam bunu ego meselesi yaptıysa sizin her olumsuz hareketinizi kendi işsiz oluşuna bağlayıp daha da ezik hissediyor ve saldırganlaşıyordur

Kavgayı bırakın. Yumuşak davranın ve güler yüzlü olun karşılikli konusun ve tatlıya bağlayin. Boş yere en güzel aylarinizi boyle yok etmeyin

İş yok, güç yok, huzur yok, sevgi yok, her an kavga gürültü ile tek eksiğiniz çocuk evet.

Omuzlarını tutup sarsmak istedim kendine geelll!! diye.

Hic mi bi büyüğün yok sana korun diyen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…