- 18 Haziran 2021
- 557
- 802
-
- Konu Sahibi bebekgibiii
Benim çalışmamı istemiyor bunu defalarca söyledim ama kabul etmediSiz is bulun calisin bi eliniz rahatlasin. Belki once siz is bulursunuz. Oda biraz rahatlar desteginizi hissettirmis olursunuz. O da is bulunca bi izleyin duzelme varmi. Gercekten ekonomik sebeplerden mi bunalmis anlarsiniz.
Teşekkür ederim gerçekten. Bunu denicem. Umarım herşey düzelir.yüzüne sahte gülücük atmanıza gerek yok zaten. sadece şefkatli davranmanız yeter. bir de ona işe yaramaz olduğunu düşündürmeyin, tatlı dille ev işlerine ortak edin mesela. iyi yaptığı ev işleri varsa bu konuda onu överek başlayın. şu işi sen çok güzel yapıyorsun birlikte yapalım mı vs diye. yavaş yavaş ortamı yumuşatın ve sonra ona, onu anladığınızı anlatın. sizin için bütün bu zorlukları göze aldığı için ona teşekkür edin. şimdi zor bir süreçteyiz, ikimiz de alışmaya çalışıyoruz, senin için daha da zor oldu ama benim için önemli olan aşkımız sevgimiz, iyi günde kötü günde dedik evlenirken ben her günde senin yanındayım deyin. ama önce bunlara siz inanın. ilgi görmek istiyorsunuz haklısınız, ama eşinizin birazcık daha fazla ilgi görmeye ihtiyacı var gibi geldi bana. eşinizle empati kurduğumda kendini sudan çıkmış balık gibi hissettiğini görebiliyorum. o şu anda sizi anlayabilecek durumda değil bu belli, o yüzden siz bu sorumluluğu üstlenmeli ve onun sizinle ilgilenecek kadar iyileşmesini sağlayana kadar ona ilgi gösterip tatlı dille onu anladığınızı göstermelisiniz.
kendi beklentilerinizden vazgeçmek çok zor biliyorum, ama ertelemezseniz evliliğiniz bu çıkmazı atlatamayabilir ve gördüğüm kadarıyla aranızda bir sevgi problemi yok sadece içinde bulunduğunuz şartlar ikinizi de yormuş
Daha çok itiyor bu davranışımUzak durarak tavrinizi belli ederek ilgisini çekebilirsiniz evet
Biraz abartmamış mısınız?Benimle olduğu her saniye sanki ona bi ceza gibi hissediyorum.
Adam sizi sevmiyor ilgilenmiyorsa niye evlendi o zaman sevgililikte nisanlilikya hicki farketmednz bi anlam veremedim bu ise sanki eksik anlatmissiniz farkli bisey var gibi geldiDaha çok itiyor bu davranışım
Çok teşekkür ederim denicemEvliliginizin kara bulutları dagilsin diye 7 tane Rahman suresi okuyun. Surekli felak nas sureleri okuyun ve bol bol salavat çekin. Iyi olursunuz insallah
Hayır hiç abartmadan anlattımBiraz abartmamış mısınız?
Evlendikten sonra ev içinde sürekli problemlerimiz çıktı sırtımıza büyük sorumluluklar yüklendi o yüzdenAdam sizi sevmiyor ilgilenmiyorsa niye evlendi o zaman sevgililikte nisanlilikya hicki farketmednz bi anlam veremedim bu ise sanki eksik anlatmissiniz farkli bisey var gibi geldi
iyi niyet, tatlı dil, şefkat ve anlayış bence gönlü iyi olan insanlarda her zaman işe yarar.Teşekkür ederim gerçekten. Bunu denicem. Umarım herşey düzelir.
Önce çocuğu bir süre erteleyin.Eşiniz zaten işsizlik yüzünden bunalıma girmiş,bir de bebek olursa işler hepten sarpa sarar.Bur süre kendi haline bırakın,üstüne hiç gitmeyin.Nişanlılık dönemimde yanıma gelebilmek için gün sayıyordu. Şehir değişikliği yüzünden eşimin işi yok. Sürekli evde. Evlilik için hiç baskı yapmadım aksine o yaptı. Sadece birbirimizi çok yıprattık ve onunda benimde psikolojim gitti. Yaptığım küçücük şeyde kavga çıkıyor. Çocuk çok istiyorum bi kere ikna ettim denedik ama olmadı. Bir daha da ikna edemiyorum.
Hakkinizda hayirlisi olsun inşallahEvlendikten sonra ev içinde sürekli problemlerimiz çıktı sırtımıza büyük sorumluluklar yüklendi o yüzden
Ailem üzülür diye boşanmamak hem kendinize hem onlara büyük haksızlık. Size boşanmak istersen arkandayoz diyen insanlar senin mutsuz evliliğin devam edince üzülmeyecek mi? Ne kadar saçma bir düşünce bu. Çocuklu yıpranmış ve yıllar kaybetmiş olarak boşandığınızda daha mı az üzülecekler.Psikolojik destek almaya ikna edemiyorum aksine benim almam gerektiğini söylüyor. Ailemin yanında bile bazen yükselip bana patlıyor. Annem ve babam kalp kırmamak için susuyorlar. Fakat mutsuzsam boşalabileceğime arkamda destek olduklarımı söylüyorlar. Ben buna cesaret edemiyorum çünkü yaşlı insanlar ve bundan dolayı üzülüp içlerine dert edeceklerini düşünüyorum. Torun sevme zamanlarında boşanmamla üzülmelerini istemiyorum. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Kavgayı bırakın. Yumuşak davranın ve güler yüzlü olun karşılikli konusun ve tatlıya bağlayin. Boş yere en güzel aylarinizi boyle yok etmeyinMerhaba. 4 aylık evliyim. Eşimle her gün kavga ediyoruz. Gereksiz konudan bile kavga çıkıyor. Ve artık beni sevmediğini söylüyor. İlgisi hiç yok ne öpüyor ne sarılıyor. Benimle olduğu her saniye sanki ona bi ceza gibi hissediyorum. Hayatında birinin olmadığına çok eminim. Sizce ilgisini nasıl kazanabilirim? Ne yapmalıyım?