Ilgisini kaybeden erkege hodri meydan demeli miyim?

Lütfen böyle bir konuşma yapmayın.Konuştunuz diyelim hiç bir duygum yoktu yanlış anlamışsın dedi diyelim bu durumda huzura kavuşacak mısımız?kesinlikle hayır.Kafanızda hayali bu konuşmayı yaptık sayın ve öyle devam edin hayatınıza.Bu konuşmayı yaptığınız zaman ilerde olması ihtimal dahilinde olan bir durumu bile yokedersiniz

neden yok olur peki o ohtimal?

neden yok olur peki o ohtimal?
Şöyle düşünün adam belki kafasında tartıyor düşünüyor.Benim fikrim siz hoşlandığını düşünüyorsanız öyledir oda sizin hoşlandığınızı anladı.Şuan belki arkadaş olarak tanımaya çalışıyor konuşma yaparak akışı bozarsınız adam kafasında acaba formatından hayıra geçer.Kendi adıma hayırı duymaktaysa susmayı tercih ederim.Hayır derse aynı işyerinde huzurlu olmamazsınız.Lütfen beni dinleyin

Acikcasi ben hayira gectigini dusunuyorum bir suredir. Ancak nedenini bilmiyorum. Mesafe koymaya calisiyor gibi. Hani eski davranislarini yok etmeye calisir gibi.

Bence aradaki enerji evrilmiş. Bazen öyle olur ya biri sizin içinizde bir heyecan yaratır ama sizinki saman alevi gibi çabuk geçmiş. Bugün arkadaşlık dışında bir hissiyatı olduğunu ve de sizin konuşmanızla silkenip eski heyecanına döneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ya arkadaş görmeyi ve kalmayı deneyin ya da büyük bir kaos yaratıp ortamların kaçan elamanı olun. Karar sizin.

bence hiç kendi hislerinizden bahsetmeyin bile, yok saymaya şimdiden başlasanız iyi olur.
hiç kimsenin kıçını kaldırmaya değmez şu dönemde, erkek mi yok? diyeceğim, klişe ama cidden öyle.

Bu tarz durumlarda tam tersi davranmak gerek. Zaten bir şey yoktu ki iki takıldık yemek yedik eee ne var bunda havasına bürünmeniz ve hiçbir sey olmamış gibi davranmanız gerek. Ki zaten böyle

Böyle bir konuşma yaparsanız ve büyük ihtimal umduğunuz gibi gitmezse artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Aralar açılacak, ortamda gereksiz bir gerilim olacak, herkes nasıl davranacağını şaşıracak. Adamın dötünü kaldırmak da cabası.

Hikayeyi tecrübe etmiş biri olarak özetleyim size karşı evet ilgisi vardı ama sizden de karşılık alabileceğini görünce ya başlamak istemedi başkaları için avcı politikasına geçti, ya daha iyisi daha iyisi dersinde , ya hiç hoşlanmadı, ego için yem attı ya da yanlış anladınız.
Aynı ortamı paylaşıyormuşsunuz bu hem şans hem şanssızlık. Bence direk konuşmayın sözsüz iletişimi kullanın ortamda beden dili size dönük mü muhabbet nasıl ilerliyor egolu birimi hayattan ne istiyor gözlemleyin. Erkekler sevdiği zaman begendiği zaman iki eli kanda da olsa gene belli eder bariz bi şekilde…
Ama hisleriniz normal kendinizi de suçlamayın sadece bazen sözsüz iletişimi kullanmak daha iyi. Daha az riskli

Yasima ragmen asiri deneyimsizim. Neler yapabilirim sozsuz iletisim olarak?

Arşa erme potansiyelinin çok yüksek olduğunu bildiğiniz bir insana bence kesinlikle bu tatmin duygusunu yaşatmayın. Adam belki sizle ilgilendi sonra geri çekerek bu kıvama gelmenizi sağlamaya çalıştı. Egosu yüksek insan sonrasında zafer elde etmek için çok olta atabilir. Açılırsanız sanmayın ki ohhh rahatladım olacaksınız. Bu sefer iş yerinde gereksiz yüksek bir tansiyona gireceksiniz.
Erkekler gerçekten istediği bir şeyi yapar, hiç dünyayı umursamaz. Beklemede kalın, yok illa konuşcam diyorsanız lütfen sonucunda üzülmeyin çünkü sonuç belli gibi

Çok cüretkar ve rahatsız edici bir hamle. Hepimiz zaman zaman hoş birilerine 'olur mu acaba?' diye flortvari yanaşmış,zamanla da 'olmazmis' diyip arkadaşa baglamisizdir. Bu sekilde başlamadan biten ilişkiler olabilir insanlar icin. Dile dokulmedigi, fiziksel temas yaşanmadığı için iki insan hayatına arkadaş olarak da devam edebilir...ama bu cümleyi kurarsaniz iş biraz daha değişir. Bosu boşuna köşe kapmaca oynarsiniz falan. Gerek var mı? Bence yok

Bu cesaret degil ama gurursuzluk olur bence. Kisi kendisini bu seviyeye dusurmemeli.iki kisi birbirinden hoslaniyordur barizdir erkek utangac kadin giriskendir tabii ki kadin da senden hoslaniyorum sevgili olalim mi diyebilir. Ama daha kendisinin ne istedigi belli olmayan bir adam icin bu noktaya gelmeye gerek var mi? ‘He is not into you’ filmini izlemenizi tavsiye ederim. Yani gunun sonunda erkekler inanilmaz basit yaratiklardir. Bize karisik sinyal gonderip oyun yapma vs ile pek ilgilenmezler. Bizim iki sayfa yazdigimiz ayrilik mesajlarina ‘ok’ olarak donebilecek canlilarla cok da derine inmeye gerek yok. Cogu Erkek istediyse neleri asip size ilani ask eder. Tek istisna cok cekingen erkeklerdir ama ozunde onlar da cok komplike sayilmazlar sadece ozguvenleri azdir.

Beğendiği ve istediği hatun için insiyatif alıp aksiyona geçemeyen erkeğe saygı duymuyorum ,duyamıyorum. İsteyen öyle güzel Fizana kadar uzanıyor ki. Boşverin yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…