Merhabalar
Uzun suredir disaridan takip ediyorum. Bu konu icin uye oldum.
Konu yurtdisinda geciyor. Adam turk degil.
Is yerinden benden hoslandigini dusundugum bir kisi vardi. Yaklasik iki ay, yok hoslaniyor yok arkadas olarak goruyor diye gecti. Aramizda hic bir sey gecmedi. Son bir aydir da iyice arkadasa bagladi. Hoslandigini dusundurten hareketleri artik hic yok. Suan tamamen arkadas gibi.
Bu benim icime cok oturdu. Diyorum acaba bizden olmaz mi dedi (ki durust olayim cok farkli dunyanin insanlariyiz), benden sinyal mi alamadi da pes etti... Hos, bence ilgilendigimi bariz belli ettim ama.... Belki de baska biri var....
Koskoca kadinim liseliler gibi kaldim ortada. Sacma sapan ilgisini kaybeden erkege nasil davranilir videolari izliyorum. Sonunda delirdim. Planim acik acik "Aramizda bir sey oldugunu dusunmustum, yanildim mi?" diye sormak. Yuksek ihtimal yok oyle bir sey diyecek. O zaman da icimde bir sey kalmasin diye ve ileride "aslinda hoslaniyordu ama korktu" diye kendimi kandiramamak icin, "Madem bu kadar acik konusuyorum, sonunu getireyim. Ben seninle ilgileniyorum, bir ara benimle gercekten ilgilendigini dusunmustum. Yanildim mi?" derim. Yanildin derse ok, yanilmadin derse "Kararina saygi duyuyorum ama bu konuyu kafamda kapatmam icin yardim et. Neden?" desem....
Ne dersiniz kizlar?
Sikinti ayni is yerinde oldugumuzdan sik sik gorecek olmam. Bir de ben gurbetteyim. Tek sosyal cevrem de neredeyse o. Hos bu sosyal cevre artik pek huzur getirmiyor....
Edit: Biz disarida baya bir yemek yedik basbasa. Basta onceleri hep o sorardi cikista yemek yemeyi. Hala daha davet ettigimde geliyor. Insiyatif almiyor artik. Bu arada ortak arkadaslarla yine ayni ortamdan beraber takildigimiz da var. Is ortami dedigimde ofis hayal etmeyin. Doktora ogrencileriyiz.
Edit 2: Uzulerek goruyorum ki salla gitsinde oy birligi var. Ancak sallayip gidemedigim icin bu haldeyim. Bari bir el atin da inat edip konusursam ne diyeyim onu soyleyin. Inat ettim cunku. Konusma taktigi verirseniz sevinirim.
Edit 3: Kizlar daha vurmayin
Tamam belli ki yukaridaki konusma pek iyi bir fikir degil. Benim korkum deneyimsizligim yuzunden geri ilgimi belli etmeyi basaramadigim icin arkadasa baglamis olmasi. Once hayatinda biri olup olmadigini ogrenecegim. Eger hayatinda biri yoksa, ne yapmami tavsiye edersiniz? Unutup gitme disinda? O son cagre.... Ilgi benim durumumda nasil belli edilir?