- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
Bu tür şeyLer bna saçMa geLiyoo ![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
tşkLERR :)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu tür şeyLer bna saçMa geLiyoo
Birçoğu asılsız olmalarına karşın birkısmı gerçek
Ateşle oynayan çocuk altını ıslatır
Soğan Sarımsak Yenen gün melekler uzak durur
vs
bizim oralarında var bi kaç tane
mesela kapı eşiğine oturulmazmış oturan kişi iftiraya uğrarmış
burda yazıyomu okumadım ama bilmiyorumkismile
evlenmeden önce duvar delinip çivi takılmaz o evde huzur olmazmış ne alakaysa bilmiyorumkismile
bi işe başlarken çrşmba yada pzrtsi günü başlanılması lazımmış yoksa o iş bitmezmiş
yeni doğmuş çocuüu her gün yıkarlar yıkarkende göbeğine bastırıp burnunu düzgün olsun die bişiler yaparlar bayanssulusmile
ayy baya var aklıma geldikçe yazarım
-Evin temeli sağlam olsun diye kurban kesilir.
bu bizdede var hatta babam şuanda ev yaptırıyo ona kesti :)))
birde tencerenin dibini yerse kız düğünü kışın kar yağmurda olurmuş
bilmiyorumkismile
eşimin memleketinde yani sivastada gelinlikle kaynanamların evine girerken elime bal sürüp kapıya sürdürmüşlerdi tatlı dilli olacakmışım :))))
birde bardak kırdırmışlardı ama onu neden yaptırdılar hep karıştırıyom :)))
birde imam nikahı kıyılırken odada olanlar el bağlamazmış buda erkeğin cinsel yönde bağlanması demekmiş alsanaalsanasmile
bu tur ınanısları bılıyoruz tabı ama ben pek uygulamıyorum yanı bazı seyler zaten tamamen ınsanların korunması acısından soylendıgını bılıyorum ornegın gece tırnak kesılmez ,merdıven altından gecılmez gibi bır cok ornek varkı bunlarda cok eskı zamanlardan kalan ınanıslar oldugu ıcın mesela aksam o donemlerde ısık yerıne gaz lambası oldugu ıcın bıryerınızı kesmenız cok buyuk olasılık yada merdıven altından gecmenız sızın ıcın tehlıkelı olur ama bazılarıda varkı gercekten sacma kara kedı ugursuzluktur gıbı...bunu hıc anlayamamısımdır ..evcil bır hayvanın rengi nasıl olurda bır ınsana ugursuzluk getırebılırkı :)) heleki bu hayvan bi minnoşsa