- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
hepside çok ilginç![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok ilginççççççhepside çok ilginç![]()
ayyyy gercektenmiii ya bazı inanışlar başımıza bela da olurlarr:)))))))))))))))ters dönen terlik ve ayakkabıyı düzeltiriz hep bize çok günah demişlerdir
GEÇEN GÜN SAHİLDE TERLİKLERİ TERS DÖNENLErin tek tek gidip terlikleirni düzelttim
terlik hırsızı zanettiler galiba
:)))))bende çok ınanırım bu ınancaaaaa:)))))))))))))))buda var sağ avucun kaşınırsa para gelcek sol kaşınırsa çıkcak denirrrrr ama böyle diye diye eğledik kendimizi
çok tşk ederim :))))))))))))))))gelin ve ölü cikan ev süpürülmez...
yolculuga cikanin arkasindan su dökülür...
gece eve sogan sarmisak getirilmez veya götürülmez...
evde baykus ötünce soganla taslanir...
yerken ne kadar ekmek kirintilanirsa o kadar cok cocuk olacagina inanilir...
hamile kadina tavsan yedirlmez bebegin dudagi yirtik olur...
yine hamile kadina ciger elletilmez cocukda leke olur...
bu kaa aklima geldi...
CADIARZUtşk ederim bende okumuştum aslında büyüklerimiz ne demişse doğrudurrrCADIARZU
aynen öyle hadis-i şerif bile var sarımsak ve sogan kokan agzı melekler sevmez yaklaşmaz diye. koka koka namaz kılmakta cok günah. dişleri bi güzel fırçalamak gerek. detayına inince aslında cok mantıklı ve insana yararı oldugu görülür . dinimiz okadar güzelki. herşeyin sonucunda bizim iyiliğimiz yatıyor. buyrunnnnnnnnn
soğan ve sarımsak kabuklarının yakılmamasıda gerekiyormuş ayrıca 3 harfliler musallat olabilirmiş ayrıca evet gerçektende onların yemeği. yerimseniben
:CüvCüv:ay ne güzelllll bebğin olmuş iyiki yaptırmışınnnn tşk ederim aklına geldikce yazzzzCADIARZUyerimsenibenvalla bir iki kişi yapmamıştı denk mi geldi bilmiyorum çocukları olmadı 5 yıldır
bana yapmışlardı 1 ay içinde hamile kaldım
artık inanıştan mı içine kurt düşeceğine yapım mı diyolar bilmiyorum tatlım
:jeyyar:
kafamçokkarıştıayyyyyy tşk ederim zaten musluman olan domuz eti yemez harammmCADIARZUdomuz diyenin kır gün kısmeti kesilir uğuursuzluk derler
gece sakız çiğnenmez
ıslıkta çalınmaz şeytan çağırır der büyüklerimiz
CADIARZU evet evde yenmesinin bi sakıncası yok ama toplumda insanlar rahatsız oluyorrryerimsenibenpaylaşımın için tşk ederimmmyerimsenibenben camiye gidilmesinin uygun olmadığını biliyorum.oda diğer insanları rahatsız etmemek için.yoksa evde yenmesinin hçbir sakıncası yok
CADIARZU ama allahın hep havadan olduğuna innarlarmış eskidenCADIARZU.
helede su içerken eli başa koymak yokmu hala yapanları görüyorum.
sorduğumda
ne için yaptıklarını bile bilmiyorlar,ve bilmedikleri şeyleride hala yapıyorlar.:mymeka:
sanırım çoookkk eskiden tanrının başta olduğunu ve su içerken tanrının kaçmaması içinmiş,hala böyle sacmalığı sürdürenler var,:mymeka:
güzel bir paylaşımdı esmerim teşekkürler canım opuyorumnanaktan
:lepi:işte buuuu:lepi: faydalarıııı çok bak şimdiki durmuzaEvet irnam halen böyle şeyleri yapanlar var ama şu varki bazı batıl inanç dediğimiz şeyler atalarımız tarafından doğru ve yerinde söylediklerine inanıyorum nedenleri saçma ama düşündüğünde illaki bir faydalarıda var kaydirigubbakcemile3
göz seyirdimi iyi yada kötü birşey olacağına ama sağmı iyi solmu iyi bilmiyorum:1closedeyes:
kaydirigubbakcemile5AY GÜLMEKTEN KENDİMİ ALAMADIM İŞDE İNANİŞ DEMİŞİZ YA BİZDE SEN YİNEDE YARIM BIRAKMAAAA ÇAYINIIkaydirigubbakcemile3ya kızlar ben hep yarım içerim çayı dulmu kalacam şimdi:gitme:
-----------------------CANISI GECMİŞ OLSUNNNNHerkesin öyle ya da böyle vardır bence.
mesela kırılan şey üçlenmeli derler ya... Daha bizim evde üçlenmediğini görmedim.
En son taşınmamızda oldu. Herşey paketlendi. Sapasağlam yurt dışına geldi. sadece 3 bardağım kırılmış.