- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
hangisi:26:
peki sen insan eti kavurmasını gördün mü
Ayyy inanmıyorum size
Neyse ben bu başlıkta çok durmym en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aay bende hıc bakamam canım yaa ıgne yapılırken bıle bakamıyorum kı otopsıyı hıc dusunemıyorum
ama otopsıye fılan gırdıgın ıcın alısmıs olablrsın
anormal oldugunu dusunmuyorum
ama degısık oldugun kesın
forumdakı cevaplarından fılan okudugum kadarıyla
bıde yazını okurken esım fılan korkar degınce herhalde aksıyonu fazla sporları sevıyor hızlı araba kullanıyr dıye dusundum bu hıc aklıma gelmedı
Bugüne kadar seni hep anladım.
Da....
Neden hoşuna gidiyor onu anlayamadım....
Seni ne kadar çok sevsem de....
Seninle karşılıklı yemek yiyor olsaydık aynı tepkiyi ben de verirdim emin ol.
ama ben sadece okumayı değil resimlere bakmakta hoşuma gidiyor ve bu bende çoktandır var....ama sanırım başkaları rahatsız oluyor
allahtan başka kimseden korkmam
özelliklede böyle şeylerden korkmam. dedem benim yanımda vefat etti, anaannem kollarımda can verdi
aynı evde büyüdüğüm dayımınoğlu tıp okuyordu onun kemikleriyle oynuyordum, ayrıyettende adli tıp dersleri aldım ne korkacam
ama ben anlatınca tuhaf bakıyolar bana, hatta eşim diyorki bırak bu saçmalıklara bakma okuya kuya seri katil kesilecen başımıza
eskiden eşime yalvarıyordum romantik film seyredelim diye istemiyordu, şimdi diyorum ki güzel bi thriller açta gözümün açılsın, yok romantik komedi açacam diyor, ben sevmiyorum diyor senin beğendiğin filmleri, ama biliyorum korkuyo
ama ben sadece okumayı değil resimlere bakmakta hoşuma gidiyor ve bu bende çoktandır var....ama sanırım başkaları rahatsız oluyor
Aslında gayet olağan otopsi derslerine filan girdim diyorsun.Benim kardeşim de tıpta okuyor,doğum videolarını filan gayet rahat izliyor youtube'dan açıp benim midem kalkar.Bünye meselesi gibi daha çok.Ama ilgin olması enterasan tabi bence enterasan olduğu için ilgini çekiyor zaten
Başkalarının sınırlarını zorlamadığımızda sanırım sorun olmaz.
Korku sınırlarını zorlarken almış olduğun tepkinin aynısını,
oğlum da insanların tiksinti sınırlarına çalışarak alıyor.
Altında farkedilme çabası yatıyor olabilir mi?
ahaha aynen aynen :))) netten aradım şimdi, evet korkunç ama beni sarsmadı. benim dayanamayacağım şey , hani asla bakamayacağım şey hayvanlara işkence. sopalanan foklar, tekmeyle öldürülen kediler...belki ben insansevmezlikle itham edenler de olacaktır da. bebekler ve hayvanlar, savunmasızlar ve ben onlara işkence edilmesini kaldıramıyorum.
mesaj gönderim sana o resimle
bi kaç tane resim gördüm ama gerçek mi değil mi bilmiyorum
şeyi görmüştüm ama, erkek pipisi kızartması
japon aşçının biri pipisini kesmiş kızartmış porsiyonunu 250 euroya satmış
Bugüne kadar seni hep anladım.
Da....
Neden hoşuna gidiyor onu anlayamadım....
bi kere bana gıcık gittin ya hep ondan olduama gördüğün yerde yerden yere vuruyon beni ne iş
bu "korkmamak" değil ki "iğrenmemek, rahatsız olmamak" bence
ben çok rahatsız edici bulurum bu tarz şeyleri
hele hele sofrada anlatılmasına hiç katlanamam sanırım
bende ilk gördüğümde iğrenmiştim, bide canlıydı bizimkisi ama sonradan alıştım artık hiç ama hiçbirşeyden ne iğreniyorum nede korkuyorum
Ya o resimleri banada gösterseneeeee