İlginç bir soru

Uzunluğu duzeliyormuş. O görüntüyü tekrar görmek istemem beni de igrendiriyor ama bebeğin beslenmesi de garip yine de
Benim göğüs uclarim uzamadı hiç ve siyah degil çok şükür
Bebeğin beslenmesi güzel tabi de ama kendi bebenizse :) diğer emzirenlere bakmak istemiyorsunuz , ben bu duyguyu biliyorum.

Bende eskiden bmyle düşünürdüm, hamileler yanımda bak nasılda dönüyor iöerde dediklerinde "ayyy nası dayanıyorsunuz kımıl kımıl bişey karnınızda" derdim. Emzirme de aynı şeyleri düşünürdüm. Ama hamile kalınca o hareketlerle oyun oynardım, emzirme zaten çoook farklıymış. (Allah isteyenlere nasip etsin) hoş emzirme bittikten sonra yine eski düşüncelerime döndüm, yanımda biri emzirince bi tuhaf oluyorum :)

Anne olmak planlarımız da yok. o yüzden bu emzirme emdi emmedi muhabbetlerine içten iykk olmaya devam etcem galiba

Planlarda anne olmak yoksa başkalarının memesine bakmayın shsjjs.Valla emzirmek öyle anlatıldığı gibi olağanüstü bir olay değil. Ben darlanıyordum uzun sürünce. İyi hissettiren tek yanı, bir bebeğin sağlıklı beslenmesine, karnının doymasına vesile olmak. Altı aydan sonra diş izleri ve kanayan meme ucu hiç de olağanüstü hisler yaşatmıyor insana. Ya da ben bebek değil sincap beslemiş olabilirim. Çok fena ısırıyordu valla.

Merhaba, bana da tuhaf hissettiriyordu bu düşünce önceleri ama şimdi kalmadı o his, zaten hormonlar zamanı gelince her şeyi hallediyor galiba

Işte herkes bebeğiyle baş başa kalıp emzirse, kimse o görüntüye maruz kalıp igrenmek durumunda kalmaz :)

Bir ara ulu orta emzirmek hakkımız tarzı bir konular dönüyordu orda belirtmiştim iğrenç olduğunu aslında ama..... Haklariymiş. NAPALİM

Sadece bakmak değil de muhabbeti dönünce de hoş olmuyorum. Bir de bazı insanlar çocuk kucagindayken memesini sıyırıp hemen sokuyor çocuğun ağzına ortamda bir de cirk cirk emziriyor. Öyle çok sık karşılaşıyorum neyse ki ucunu görme kısmını bı defa yaşadım

Allah iyiliğini versin Bebeğin olunca emerken uyuyakalsın o masumluğu gör bakalım iğreniyor musun yoksa em beni em diye bağırıyor musun?

Bende tamamen ayni hisleri paylasiyorum seninle . 2 yasa kadar emzirdim ama ne bileyim tuhaf degisik . Mesela emzirmeyi ozleyecegimi hic sanmiyorum dedigin gbi toplumdan sebep itiraf edemedigimiz seyler bunlar . Elbet bebgini beslemek bag kurmak filan guzel elbet biz de canimizi verecek kadar cok seviyoruz cocuklarimizi ama bu apayri bi his seni anliyorum

Yalnız değilsiniz, ben konuyu okurken bile tuhaf oldum.
Aslında bebeklerin rahat beslenme hakkını savunan, emzirirken gizlenip saklanmaya gerek olmadığını düşünen biriyim. Ama benim olmadığım ortamlarda yapılırsa iyi olur
Ben de bende bir gariplik var diye düşünüyordum ama çocuk düşünmediğim için umursamamıştım hiç. Neyse ki tek değilmişim.

annenız sızı sutden keserken tıksındırerek kestı sanırım
mevzuyu sevgı bagı olarak gormek gerekıyor normalde cunku

Öylemiymis bunu bilmiyordum. Ben de hep öyle kaldığını düşünüyordum. Emzirirken cocugun ağzından çıkmıştı birden uzun koyu renk değişik birşey hafif şok olmuştum.
gogus ucumu yara yapmadan emebılsın dıye epey bır sırınganın ıgnesız kısmıyla vagumlayıp cıkarmak zorunda kalmıstım o gogus ucu sans aslında kolay emzırebılıyorlar benımkı yarıldı bırturlu oyle cıkmadıgı ıcın aglaya aglaya emzırırdım

siyah gogus ucu nasıl oluyor ben onu merak ettım zencımıydı neydı bır gogus ucu nasıl sıyah olabılır kı

Kızım doğdu, ilk zamanlar emiyor ama doymuyordu mama takviyesi yaptım, 1 yaşına kadar mama/meme ile devam ettim sonra da hepten bıraktım. Bir suçluluk duygusu, vicdan azabı.. Sanki kızımı bile isteye aç bırakır gibiydi. Öyle çok meme ile doymasını istemişim ki demek.. Bazı kadınlar bu duyguyu çok iyi anlar.
Demek ki fazla anaç biri değilsiniz, herkesin kişiliği farklı. Tiksiniyor olabilirsiniz. Ancak bazı kadının da o bir damla süt ile ne hayaller kurduğunu az önce anlattım dilim yettiğince

Zenci değil aksine beyaz tenliydi. Zenci olsa o kadar garip gelmezdi belki, tam simsiyah değil de oldukça koyu siyaha yakin

Zenci değil aksine beyaz tenliydi. Zenci olsa o kadar garip gelmezdi belki, tam simsiyah değil de oldukça koyu siyaha yakin
ıyı sız sadece tıksınmıssınız ben olsam korkardım o ne oyle ya

Yoo evliyim ama çocuk düşünmüyoruz.
Bence hissettiklerinizde tuhaflık yok olabilir, doğar doğmaz anormal olacağım belliymiş ki annem emzirmeye kalktığında öğürüyormuşum hiç emmemişim, bir gram dahi anne sütü almışlığım yok ama kendim doğum yaptığımda aynı his oluşmadı, gayet normal emzirdim.