O zaman meme ile uğraşılması konusunda sıkıntı yok. Sorun meme kaynaklı değil. Bu durumda söylenecek tek şey var. Anne olunca öyle hissetmezsiniz :)
Benim göğüs uclarim uzamadı hiç ve siyah degil çok şükürUzunluğu duzeliyormuş.O görüntüyü tekrar görmek istemem beni de igrendiriyor ama bebeğin beslenmesi de garip yine de
Anne olmak planlarımız da yok.o yüzden bu emzirme emdi emmedi muhabbetlerine içten iykk olmaya devam etcem galiba
Merhaba, bana da tuhaf hissettiriyordu bu düşünce önceleri ama şimdi kalmadı o his, zaten hormonlar zamanı gelince her şeyi hallediyor galibaŞuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedimÇok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.
Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykkoluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.
Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici
Işte herkes bebeğiyle baş başa kalıp emzirse, kimse o görüntüye maruz kalıp igrenmek durumunda kalmaz :)
Planlarda anne olmak yoksa başkalarının memesine bakmayın shsjjs.Valla emzirmek öyle anlatıldığı gibi olağanüstü bir olay değil. Ben darlanıyordum uzun sürünce. İyi hissettiren tek yanı, bir bebeğin sağlıklı beslenmesine, karnının doymasına vesile olmak. Altı aydan sonra diş izleri ve kanayan meme ucu hiç de olağanüstü hisler yaşatmıyor insana. Ya da ben bebek değil sincap beslemiş olabilirim. Çok fena ısırıyordu valla.
Ayy çok şaşırdımEvet, acayip lezzetli oluyordu
Oglandan kalanı yiyordum, ayıptır söylemesi kızartma üstüne
Emziren bir annenin yanina gidip dikkatli bir sekilde göğüs ucuna bakmadiginiz surece o "igrenc"görüntüye maruz kalmazsiniz.Işte herkes bebeğiyle baş başa kalıp emzirse, kimse o görüntüye maruz kalıp igrenmek durumunda kalmaz :)
Bende tamamen ayni hisleri paylasiyorum seninle . 2 yasa kadar emzirdim ama ne bileyim tuhaf degisik . Mesela emzirmeyi ozleyecegimi hic sanmiyorum dedigin gbi toplumdan sebep itiraf edemedigimiz seyler bunlar . Elbet bebgini beslemek bag kurmak filan guzel elbet biz de canimizi verecek kadar cok seviyoruz cocuklarimizi ama bu apayri bi his seni anliyorumBenim 1.5 yasinda oglum var anne oldugum halde emzirme olayi igrenmek degil de tuhaf geliyor:) emzirmek cok guzel bir duygu derler ama benim icin olmadi buda kaliplasmia bir durum zaten boyle dusunen anneler de vardir da malum toplum linc etmeye bayilir birsey demiyorlar:) yani cocuguma duskunum bagliyim ona asigim ama emzirme olayi cix diyorum benlik degil:)
gogus ucumu yara yapmadan emebılsın dıye epey bır sırınganın ıgnesız kısmıyla vagumlayıp cıkarmak zorunda kalmıstım o gogus ucu sans aslında kolay emzırebılıyorlar benımkı yarıldı bırturlu oyle cıkmadıgı ıcın aglaya aglaya emzırırdımÖylemiymis bunu bilmiyordum. Ben de hep öyle kaldığını düşünüyordum.Emzirirken cocugun ağzından çıkmıştı birden uzun koyu renk değişik birşey hafif şok olmuştum.
gogus ucumu yara yapmadan emebılsın dıye epey bır sırınganın ıgnesız kısmıyla vagumlayıp cıkarmak zorunda kalmıstım o gogus ucu sans aslında kolay emzırebılıyorlar benımkı yarıldı bırturlu oyle cıkmadıgı ıcın aglaya aglaya emzırırdım
siyah gogus ucu nasıl oluyor ben onu merak ettım zencımıydı neydı bır gogus ucu nasıl sıyah olabılır kı
ıyı sız sadece tıksınmıssınız ben olsam korkardım o ne oyle yaZenci değil aksine beyaz tenliydi. Zenci olsa o kadar garip gelmezdi belki, tam simsiyah değil de oldukça koyu siyaha yakin
Bence hissettiklerinizde tuhaflık yok olabilir, doğar doğmaz anormal olacağım belliymiş ki annem emzirmeye kalktığında öğürüyormuşum hiç emmemişim, bir gram dahi anne sütü almışlığım yokYoo evliyim ama çocuk düşünmüyoruz.
O hormonlarla alakalı ve kişiden kişiye değişir. Doğumdam belirli bir süre geçince normal rengine dönerZenci değil aksine beyaz tenliydi. Zenci olsa o kadar garip gelmezdi belki, tam simsiyah değil de oldukça koyu siyaha yakin