Evet, acayip lezzetli oluyorduKendi sütünden yoğurt mu yapıyordun ?
Biraz fazla olsa siz ticaretini de yapardınız bence. MaşallahEvet, acayip lezzetli oluyordu
Oglandan kalanı yiyordum, ayıptır söylemesi kızartma üstüne
Bebek emerken meme ucunu çekiştirir ister istemez ve o esnek deri uzar. Elinizin üstünü çekince derinin uzaması gibi. Ve sonra meme ucu emzirme bitince estetik haline geri döner. Çirkin görüntü kısa süreli yani. Hep öyle kalacak değil kiHayvanlarda görünce o kadar igrenmiyorum sanki bilemedim. Yaşı büyük çocuğu emziren görmedim ama aşırı çirkin meme ucuyla emziren görmüştüm bı defa
Allahala ilginç cidden ilk defa duyuyorum yorumlari merak ettimŞuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedimÇok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.
Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykkoluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.
Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici
Eşiniz meme ile münasebet kurarken iğreniyor musunuz? Sorun meme ile münasebet mi yoksa bir bebeğin meme ile münasebet kurması mı?
Bebek emerken meme ucunu çekiştirir ister istemez ve o esnek deri uzar. Elinizin üstünü çekince derinin uzaması gibi. Ve sonra meme ucu emzirme bitince estetik haline geri döner. Çirkin görüntü kısa süreli yani. Hep öyle kalacak değil ki
Gerçekten hep öyle kaldığını mı düşünüyordunÖylemiymis bunu bilmiyordum. Ben de hep öyle kaldığını düşünüyordum.Emzirirken cocugun ağzından çıkmıştı birden uzun koyu renk değişik birşey hafif şok olmuştum.
Gerçekten hep öyle kaldığını mı düşünüyordunben zaten biliyorsundur da hatırlatayım demiştim yazacaktım yazımın sonuna
Aklimdakini sormuşsunEşiniz meme ile münasebet kurarken iğreniyor musunuz? Sorun meme ile münasebet mi yoksa bir bebeğin meme ile münasebet kurması mı?
Hayır eşimle olan durumda igrenmiyorum. Bebek olması düşüncesi sikinti
Aklimdakini sormuşsunnasıl sorulur diye düşünüyordum öyle
Allah'tanValla sansürledim aslında. Dost meclisinde soracak olsam "eşin memeyi emcüklerken tiksiniyor musun" derdim ama dost meclisi değil neyse ki shsjsjsj.
Uzunluğu duzeliyormuş.Ben de emzirmeyi pek sevmeyenlerdenim ne yalan soyliyim , öyle gözlerinden kalpler çıka çıka emzirmedim hiç bi zaman .
Başkalarının simsiyah meme ucu gerçekten benim de midemi bulandırıyor.
Sorun aslında bebeğin beslenmesi değil; siyah ve uzun meme ucu .