İlginç bir soru

Hamileyken rüyamda hep bebeğimi beslerdim (anladın sen o kelimeyi :) )
Uyandığımda sızıyla uyanırdım ama rahatsız edici değildi. Şimdi kızım iki aylık. Kucağımda pozisyonu alınca ağzını açıp sağa sola saldırır 😂 ben can atıyorum beslemek için. Doktor artık büyüdü uyandırma dediği halde çok defa uyandırıp besledim 🙄 bu arada bebeğin ağzından çıktığı an meme ucu baya uzun oluyor. Birkaç saniye sonra düzeliyor.

Hayvanlarda görünce o kadar igrenmiyorum sanki bilemedim. Yaşı büyük çocuğu emziren görmedim ama aşırı çirkin meme ucuyla emziren görmüştüm bı defa :KK70:
Bebek emerken meme ucunu çekiştirir ister istemez ve o esnek deri uzar. Elinizin üstünü çekince derinin uzaması gibi. Ve sonra meme ucu emzirme bitince estetik haline geri döner. Çirkin görüntü kısa süreli yani. Hep öyle kalacak değil ki

Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedim :KK70: Çok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.

Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykk 🤮oluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.

Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici🤫🤫🤫🤫
Allahala ilginç cidden ilk defa duyuyorum yorumlari merak ettim 🙄
Ama çok mucizevi bişey bebeğini doyuruyorsun senin sütün ona şifa oluyor ❤️

Anne olmadan önce aynen bende böyle düşünüyordum. Gel gör ki iki çocuğu da emzirdim/emziriyorum. Doğum yaptıktan sonra o kadar yadirgamadim.

Bebek emerken meme ucunu çekiştirir ister istemez ve o esnek deri uzar. Elinizin üstünü çekince derinin uzaması gibi. Ve sonra meme ucu emzirme bitince estetik haline geri döner. Çirkin görüntü kısa süreli yani. Hep öyle kalacak değil ki

Öylemiymis bunu bilmiyordum. Ben de hep öyle kaldığını düşünüyordum. :KK70: Emzirirken cocugun ağzından çıkmıştı birden uzun koyu renk değişik birşey hafif şok olmuştum.

Öylemiymis bunu bilmiyordum. Ben de hep öyle kaldığını düşünüyordum. :KK70: Emzirirken cocugun ağzından çıkmıştı birden uzun koyu renk değişik birşey hafif şok olmuştum.
Gerçekten hep öyle kaldığını mı düşünüyordun 😱 ben zaten biliyorsundur da hatırlatayım demiştim yazacaktım yazımın sonuna 😊

Ben bu konu hakkında nötrdüm ama konuyu ve "emzirmek dünyadaki en mikemmel duyguuuuuuğğ" gibi yorumları okudukça bi huylanmadım değil. İtici geldi:KK53:

Bebek ile anne arasında çok özel bir bağ oluyor emzirme sırasında. Göğsünüzden sütun bebeğinize gittiğini hissettikce çok başka bi duyguya bürünüyorsunuz, mutluluk hormonunuz artıyor.
Ama ben bu emzirme işinin bu kadar dillere düşmesinden rahatsızım. Emdi, emzirdim kelimeleri bana da rahatsızlık veriyor biraz. Bu durum özel kalmalı bence, sürekli dilde olmamalı diye düşünüyorum. Emzirme işlemi de özel bi odada kimsenin olmadığı yerde yapılmalı. Ulu orta şak diye çıkarıp bebeğini besleyenler var :))

Ben de emzirmeyi pek sevmeyenlerdenim ne yalan soyliyim , öyle gözlerinden kalpler çıka çıka emzirmedim hiç bi zaman .
Başkalarının simsiyah meme ucu gerçekten benim de midemi bulandırıyor.
Sorun aslında bebeğin beslenmesi değil; siyah ve uzun meme ucu .
Uzunluğu duzeliyormuş. :KK70: O görüntüyü tekrar görmek istemem beni de igrendiriyor ama bebeğin beslenmesi de garip yine de