İlginç bir soru

İnsanın fikirleri değişiyor, huyu değişiyor. Kaldı ki herkeste annelik duygusu farklı oluyor. Kimisi anne olunca anladım diyor, kimisi çok daha farklı görüyor. Bakalım ileride sende nasıl işleyecek? :)
Hayırlısı diyelim kuzum
Allah evladına/evlatlarına uzun ömürler versin :)

Bebeğine anne sütü vermek o esnada sana bakışı dokunuşu sıcaklığı dünyanın en harika duygusu bence... bana göre hamilelik eziyet doğum ve sonrası tam bir işkence hiç biri için harika bir his diyemeyeceğim ama emzirmek gerçekten çok güzel bir duygu

Valla bende ıgrenırdım bekarken cok ıtıcı gelırdı ama evlenıp cocuk olunca kotu gelmıyor alısıyosun.

Şimdi tiksinenler kusmasin ama ben sabun yaptim ve kullaniyorum- bitmesin diye haftada bir sürüyorum yüzüme.
Önceden keci sütünden olan sabunum vardi ve şahane bir üründü. Sonra aklima geldi ve sütü bol olan bir arkadaşdan buzluk stoğunu aldim. Kendim yaptim sabunu...
Derim zaten fena değildi ama o sabunu kullandığımdan günden beri resmen 10 yaş genleştim.
Benimde göğsümden süt geliyor (prolaktinom) kendiminkini denedim...tadi gayet hoş.

Yoo biliyorum yogurdun daha faydali oldugunu ama.ne bileyim tuhaf geliyor, tabi kendi bebegim.icin dusununce normal ama yine de baskasinda gormek hos degil ☺ bence bu bizm kucuklugumuzde kadinlarin memelerini direk acip tuhaf tuhaf emzirmeleriyle alakali yani konu sahibinn dedigi gibi cok cirkin olanlarini gormek zorunda birakildik sanirim bir de buyuk erkek cocuklarinn emmesi bana daha da itici gelir nedense

anne sutunden yapılan yogurt nıye ıgrenc gelıyor ya
cocuguma verırken tadı nasıl acaba dıye sutumun tadına baktım ve sekerlı su gıbı bırseydı cocugunuza verıyorsunuz okadar ıgrenc olsa kımse cocuguna verır mı sutunu
gercekten alemsınız hanımlar

Once kendi sutunuzden yaptiniz sandim ama nasil baskasinn sutunu yapabildiniz sut bildiginiz vucut sivisi gercekten cok kotu oldum...ama cilde cok iyi geldigini ben de duydum

Once kendi sutunuzden yaptiniz sandim ama nasil baskasinn sutunu yapabildiniz sut bildiginiz vucut sivisi gercekten cok kotu oldum...ama cilde cok iyi geldigini ben de duydum
sabunlar atık yaglardan hayvanların ıc yagından yapılıyor don yagı denır ona evınızde tutmadıgınız yaglar
hanımefendının anne sutunde yaptıgı sabun bır nımet kımsenın elıne gecmez
sut anneler var ? çöp suyu degılkı o

Ben tiksinmiyorum canim yaaa...
Sonucda zararli veya iğrenç bi sıvı değil. Dışkı olsa bende sürmem (çiş mesela) ama süt sonucda...su, mineral ve yağ karışımı :)
Bir erkekle öpüşmek daha cok sivi karışımına sebep oluyor :)
Ben süt anneside olurum mesela bir bebiş için- güvendiğim biriyse bebeğimi emzirmesinede izin veririm.

Konudaki yorumlari okudukca fenalik geçirdim
Hayir tüketmem. Peynir yerim ama kokarsa asla yemem inek peyniri olacak kokusuz olcak yogurdu da oyle kaseye koyup ham ham yiyemem ayran seklinde içebilirim. Kilo almak icin süt iciyordum yani daha dogrusu balli muzlu süt olayi varya kalori acisindan icine bi suru sey katiyordum . Sut u de tek basina icemem. O da kokuyor.Yumurta hic yemem Cok kotu kokuyor

Kiz @RIVAVIRA konu sayesinde esimle arama fitne soktum
Aslinda fitne degil iyi oldu ooh. Bahsettim bu konudan dedim ki kizzzz cooook hakli igrencc yaa ben emzirmicem. Hadi lan butun memeliler oyle kecide emziriyor yavrusunu vs dedi. Dedim ki o da iğrenç
Sonra dedimki zaten bana silikon yaptircaz ya senin annenin de ağzını tıkarım benim annemin de silikon taktırdım emzirmek yasak derim zaten bilmiyorlar boyle seyleri inanirlar dedim guluyor kahkaha atiyor eski usul laflari da cekmem dedim. Oh rahatladim. Yerimi de yaptim
Cok iyi oldu bu konu icimdeki duygular aciga cikti eline sağlık

Eskiden insan memesi sütünün tadına mi baktınız acaba çok mu kötüydü..ben kendi sutumun tadına baktım aynı normal inek sütü gibi tek farkı vardı içine bal atılmış gibi tatlıyı ve asla yağlı değildi benim sütüm ..zaten kızım 2 buçuk yıl beni emdi su dahil içmedi asla başka bir şey yemedi ..ama çok tombik bir şey zorla ayırdım iliğimi kemiğimi kuruttu... Sizin şimdi aşırı mideniz bulanmistir tabi bir de bazılarının sütü yağlı oluyor görüntüsü biraz mide bulandırıcı gorunebiliyor ama mucizevi bir şey tabiki ahh çok güzel yaa inşallah yine bebeğim olur yine emziririm çok güzel duygular hahaha

Bilemedim iyi mi olmuş kötü mü ama sağanak ver bari gerçi anne olunca değişenler çok varmış belki sen de değiştirsin

Yok kimsenin sutunu görmedim içmedim hatırladığım tek şey çocukken gördüğün görüntü onun dışında birebir bişey yaşadığımı hatırlamıyorum eskiden.

Bakis aciniz mantikli ozellikle opusme konisunda ama.ne bileyim sut ama insana biraz tuhaf geliyor...ben de baska bebise sut anne olurum ondan hic tiksinmem ama bebegimi baskasinn emzirmesini istemem bu tiksinme degil de sahip olma duygusuyla ilgili sanirim

Bence emzirmek çok zevk verici,mutluluk veriyordu bana 6aylıkken bıraktı çok ağlamıştım bekarsan evlen ve doğur anlarsın onun hazzını

Sayende benim de aklımdan çıkmıyor şimdi

O kadar uzun meme ucu mu olur ya içim bi kötü oldu düşününce sabahtır