Cevap verme hatta engellenebiliyor sanıyorum saygıdan usluptan bilimsel gerçeklikten bi haber anayim ben anayimcilardan. Homoseksuel dedi yani daha konuşacak bir şey var mı:)Ne saçmalıyorsun sen ya?
Çocuk istememe sebebim emzirme igrenmesi değil ikisi ayrı şeyler. Çocuğu istiyor olsaydım sırf bu yüzden vazgecmezdim.
Aynı fikirde değiliz diye bu kadar çirkin şeyler söylemeye nasıl cüret edersin? Gizli homoymuşum filan, eşcinsel olsam bilirdim 26 yaşına kadar. Kendine gel biraz
valla lyanna sen de olmasan kendimden şüphe duyucammeme candır ahahhaha
kadınlar kendi memesinden neden tiksinir ki valla error veriyorum her seferinde kk da
Candır valla, her alanda lazım.
Zaten fiziken en sevdiğim yerim memelerim. Kıyamam kuzularıma
Şaka bir yana memelerini sevmemek, beğenmemek falan olur da kendi memesinden tiksinmek, dokunmak istememek boyutunda olması beni de şaşırttı.
Asla sevisirkenki his olmadı bende asla.Cinsellikten ayrı değil zaten çocuk emerken vajinal kaslar da kasiliyor tıpkı sevişirken olduğu gibi , bu doğumdan sonra vajinanin toparlanmasina yardımcı oluyor. Tabi kadınların çoğu bunu sizin gibi itiraf etmiyor.
Şuan aşırı saçma ve gereksiz birşey sormak istiyorum. Bu şeyi daha önce kimseye sormadım ve söylemedimÇok uzun zamandır bu dusuncedeyim ama öyle devamlı oturup bunu düşünmüyorum veya hayatımı etkileyen, sorun haline gelmiş birşey değil.
Tamamen meraktan soruyorum yani.
Çocuk emzirme olayından midem bulanıyor benim. Mesela bazen burada da okuyorum "emzirdim, emdi" şeklinde istemsiz bir iykkoluyorum. Düşünmesi iğrenç geliyor.
Bunun sebebi nereden geliyor olabilir ve böyle hisseden oldu mu hiç? Sanki bir tek ben miyim?
Çok utanç verici
İyi günlerde kullanınyok yok tek degilsin- bende cok seviyorum memitolarimi :) Zaten yeni yaptirdim- gicir gicir parliyorlar :)
Önceki sayfalarda bir üye yazmıştı.Kim kendi memesinden tiksinip dokunmak istemiyormuş?
Odaya cekilmek, bir yere kapanmanin kibarcasi yani :)
" Bir ara ulu orta emzirmek hakkımız tarzı bir konular dönüyordu orda belirtmiştim iğrenç olduğunu aslında ama..... Haklariymiş.NAPALİM "
Bu yukarıdaki sizin sözünüz. Baya gülmüşsünüz bebeğimi istediği zaman besleme hakkıma. Evet hakkım hanımefendi. Ve ben bu hakkımı size durduk yere ya da emzirmeye karşı tiksinti besliyorsunuz diye hatırlatmadım. En dogal hakkım size gulunecek bir sey gibi geldiği için, benden bebegimle başbaşayken emzirmemi beklediğiniz icin hatırlattim.
memelerin suçu nebu başkalarına laf söyleyenlere ben de tepkiliyim. dünyada en son kıskanacağım şey bebeğini emziren bir annenin görünen memesi olabilir.
memeye cinsel anlam yüklendiği için bebeler neden sütten mahrum kalsın?
kaldı ki bence memelere özgürlük aldksşdkneyse kk buna hazır değil oralara girmeyeyim
Bence küçükken birseyden etkilenmişsiniz, üzerinizde kalmış.
İyi günlerde kullanın
Cevap verme hatta engellenebiliyor sanıyorum saygıdan usluptan bilimsel gerçeklikten bi haber anayim ben anayimcilardan. Homoseksuel dedi yani daha konuşacak bir şey var mı:)
Sizin için demedim onuyoo doktorum :) bekarım.
yok yok tek degilsin- bende cok seviyorum memitolarimi :) Zaten yeni yaptirdim- gicir gicir parliyorlar :)
Muhahahah- bide bende yillardir prolaktinom oldugu icin sütde geliyor :) olsun- ben onlari minikkende seviyorum- simdi büyüdüler, bir kac seneye porsurlar
aman- sonucda meme yani. organ. cokda kafada büyütmemek gerek
Aynen size demişim başka üyeyle karistirdim. Aman neyse hee homoyuz hee aynen.Sizin için demedim onu
Arzu ederseniz size bununla ilgili bilimsel makalelerin linkini atabilirim ingilizce ya da fransızca biliyorsanız ya da google da araştırabilirsiniz. Cinsel haz büyük ölçüde psikolojiktir zaten biz burada fiziksel kısmını konuşuyoruz, beyniniz evet şimdi eşimle birlikteyim diye düşünür ve hazza dönüşür şimdi bebek emziriyorum der aynı fiziksel reaksiyon hazza değil bebekle bağa dönüşür ama vücudun meme emildiginde verdiği reaksiyon aynı.
yani ne bileyim kendi vücudun sonuçta. daha az beğendiğin yerlerin olabilir ama tiksinmek iğrenmek çok ekstrem. herşeyden önce sağlıklı olduğu için şükretmek lazım. kitle şüphesi yaşamıştım da neyse ki hiçbir şey çıkmadı o arada ne yaşadığımı bi ben bilirim. ondan sonra daha bir sever oldum
şurada belki meme kanseriyle uğraşan kadınlar bu konuyu görünce ne hissediyorlar kimse düşünmüyor.