İlginç bir soru

Cevap verme hatta engellenebiliyor sanıyorum saygıdan usluptan bilimsel gerçeklikten bi haber anayim ben anayimcilardan. Homoseksuel dedi yani daha konuşacak bir şey var mı:)

valla lyanna sen de olmasan kendimden şüphe duyucam meme candır ahahhaha

kadınlar kendi memesinden neden tiksinir ki valla error veriyorum her seferinde kk da

yok yok tek degilsin- bende cok seviyorum memitolarimi :) Zaten yeni yaptirdim- gicir gicir parliyorlar :)
Muhahahah- bide bende yillardir prolaktinom oldugu icin sütde geliyor :) olsun- ben onlari minikkende seviyorum- simdi büyüdüler, bir kac seneye porsurlar
aman- sonucda meme yani. organ. cokda kafada büyütmemek gerek

Kim kendi memesinden tiksinip dokunmak istemiyormuş?

Asla sevisirkenki his olmadı bende asla.
Demek ki herkeste aynı olmuyor.
Sadece bebek ilk memeyi ağzına aldığında süt akıyor ya ; o an süt akışından olsa gerek göğüslerde karıncalanma gibi bisey oluyor o da anlık.
Hatta sizden duyuyorum bunu.

Allasen emzirmekten iğreti geliyorsa, çıktığın yeri düşün rahatla

Ayyyy ben de öyleyim. O damarlı memeler ve serçe parmak kalınlığında ve uzunluğunda kahverengi meme uçları..... aman allahım...
ben aynı şekilde hamile karnından da böyle irrite oluyorum. Hele bi de ortada o kahverengi çizgi çıkmışsa veya göbek deliği pırtlamışsa

bu başkalarına laf söyleyenlere ben de tepkiliyim. dünyada en son kıskanacağım şey bebeğini emziren bir annenin görünen memesi olabilir.

memeye cinsel anlam yüklendiği için bebeler neden sütten mahrum kalsın?

kaldı ki bence memelere özgürlük aldksşdk neyse kk buna hazır değil oralara girmeyeyim

şuan tum hamıleler ve emzıren kadınlar ölmek uzere
bence ıcımızdekı her sesı dısa vurmamak gerek dıye dusunuyorum
coluk cocuk bılıp bılmeyen herkesın ulasabıldıgı bılgıde kirlilik saglanmasın dıkkat edelım hepımız
ergen cocugun bırı tutupda emzıren tum kadınlar cınsel haz alıyor sanabılır
erkekler ya olay bu muymus dıyebılır sapıtmaya yer arıyorlar zaten
gercekten ınanılmaz yanlıs anlasılmaya musaıt yorumlar oluyor

memelerin suçu ne

yani ne bileyim kendi vücudun sonuçta. daha az beğendiğin yerlerin olabilir ama tiksinmek iğrenmek çok ekstrem. herşeyden önce sağlıklı olduğu için şükretmek lazım. kitle şüphesi yaşamıştım da neyse ki hiçbir şey çıkmadı o arada ne yaşadığımı bi ben bilirim. ondan sonra daha bir sever oldum

şurada belki meme kanseriyle uğraşan kadınlar bu konuyu görünce ne hissediyorlar kimse düşünmüyor.

bunun sebebi oksitosin.

bebeğe bağlanmayı bakmayı sağlar oksitosin. anne bi nevi bebeğine aşık olur.

zamanla erkekler de kadınları kendilerine bağlayabilmek için memeye yönelmişler seksüel anlamda. aynı şekilde erkeğe bağlanmasını sağlamak için yapmışlar.

tabi günümüzde o kadar seksüelize oldu ki artık esas işlevi unutuluyor.

bence gayet normal şeyler bunlar sonuçta fizyolojik haller.

Öyle gercekdende.
bende vucudumu seviyorum- cok sahane oldugundan degil (görünüm olarak)- garibim 7/24, 32 yildan beri calisiyor. Haril haril hemde. durmadan. yorulmadan. mükkemmel bir orkestra gibi.
insan vucudu aslinda mükkemmel ötesi- sen bir hekim olarak daha isin icindesindir ama ben kendimi bildim bileli büyülenmis gibiyim.
her organ kendine has nasil güzel.

he bide benim tiksinme hissim olmadigi icin rahatsiz olmuyorum. ne kendi vucudumdan nede baska bir insanin vucudundan