- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
hahaha- kullaniyorum (aslinda fazla kullandigim yok- meme yani, öyle masum masum duruyor yerinde)
Kitle şüphesi bende de olduydu. Eximin kuruntusu oldu, elime kitle geliyor git baktır diye. Adam veterinerdi, dedim bir bildiği vardıryani ne bileyim kendi vücudun sonuçta. daha az beğendiğin yerlerin olabilir ama tiksinmek iğrenmek çok ekstrem. herşeyden önce sağlıklı olduğu için şükretmek lazım. kitle şüphesi yaşamıştım da neyse ki hiçbir şey çıkmadı o arada ne yaşadığımı bi ben bilirim. ondan sonra daha bir sever oldum
şurada belki meme kanseriyle uğraşan kadınlar bu konuyu görünce ne hissediyorlar kimse düşünmüyor.
Kuzu sadece bakamıyorsan, yarın bir gün evlenirsen bebeğin olursa üzerine örtü örtüp bakmadan emzirebilirsin. Sevmekle ilgili değil emzirmek. Tamam ben ilk kızımda sevgiyi ilk çekişinde hissettim, daha doğrusu o an benim bebeğim olduğunu idrak ettim ama benim olayım bambaşkaydı. Olmadı böyle bir endişe yaşarsan hamilelik süresinde prosfesyonel danışmanlık alırsın.Bilmiyorum ama sanırım öyle
Ben bağışıklık olayını çok bilmiyorum ancak anne sütüne yakın çok yakın mamalar var artık
Onlardan veririm diye düşünüyorum ben,çünkü emen bir bebek görünce bile oraya bakmamaya çalışıyorum :)
Bebeğimiok severim ama yapamam yani,bilinçaltı sanırım bu iğrenmişim bir kere :)
Allah bağışlasın oğlunuzu inşallah :)
Aynen size demişim başka üyeyle karistirdim. Aman neyse hee homoyuz hee aynen.
Ne saçmalıyorsun sen ya?
Çocuk istememe sebebim emzirme igrenmesi değil ikisi ayrı şeyler. Çocuğu istiyor olsaydım sırf bu yüzden vazgecmezdim.
Aynı fikirde değiliz diye bu kadar çirkin şeyler söylemeye nasıl cüret edersin? Gizli homoymuşum filan, eşcinsel olsam bilirdim 26 yaşına kadar. Kendine gel biraz
Son paragrafın harfi harfine katılıyorum kendimi çok kötü hissettim hatta midem ağrıyor şuan dedikleri iğrendiklerı şey bende var ben sorun etmem ama çok tuhaf oldum nedensebana demişsiniz evet.
konu sahibi cinsellikle ilgili gördüğünü söylemiş iğrenç bulma sebebi de bu.
ne anayım ben anacıyım ne de bebeğim var.
bilinç altıyla ilgili şeyler bunlar. örnek olarak verdim böyle şeyler yaşanıyor. ne diyeyim evet cınım ya iğrenç haklısın mı diyeyim. büyük resme bakarım ben.
bu kadar tepkiye gerek yok. bu kadar tepkinin sebebi zaten bastırılmış duygulardır.
çirkin bir şey söylediğimi düşünmüyorum olan şeyler bunlar örnek verdim neden bu kadar yükselip tepki veriyorsunuz? bu durumun psikolojik bir durum olduğu ortada cinsellikle ilgili görüyorum memeyi demişsiniz bebeğin emzirmesi garip demişsiniz konu başında da belki çocuk istememe sebebiniz bu bilinç altınızda farkında değilsiniz ancak terapiyle çözülür bu durumlar.
sizi onaylayıp da meme iğrenç bir şey haklısın diyemeyeceğim. emziren bir annenin memesinin rengine ucuna kadar bi ton şey demişsiniz hiç hoş değil bunlar. burada sürüyle emziren anne var kendilerini kötü hissetmelerini sağlamaya hakkınız yok. sizin bakış açınızda sıkıntı var.
bana demişsiniz evet.
konu sahibi cinsellikle ilgili gördüğünü söylemiş iğrenç bulma sebebi de bu.
ne anayım ben anacıyım ne de bebeğim var.
bilinç altıyla ilgili şeyler bunlar. örnek olarak verdim böyle şeyler yaşanıyor. ne diyeyim evet cınım ya iğrenç haklısın mı diyeyim. büyük resme bakarım ben.
bu kadar tepkiye gerek yok. bu kadar tepkinin sebebi zaten bastırılmış duygulardır.
çirkin bir şey söylediğimi düşünmüyorum olan şeyler bunlar örnek verdim neden bu kadar yükselip tepki veriyorsunuz? bu durumun psikolojik bir durum olduğu ortada cinsellikle ilgili görüyorum memeyi demişsiniz bebeğin emzirmesi garip demişsiniz konu başında da belki çocuk istememe sebebiniz bu bilinç altınızda farkında değilsiniz ancak terapiyle çözülür bu durumlar.
sizi onaylayıp da meme iğrenç bir şey haklısın diyemeyeceğim. emziren bir annenin memesinin rengine ucuna kadar bi ton şey demişsiniz hiç hoş değil bunlar. burada sürüyle emziren anne var kendilerini kötü hissetmelerini sağlamaya hakkınız yok. sizin bakış açınızda sıkıntı var.
Olabilir kuzumKuzu sadece bakamıyorsan, yarın bir gün evlenirsen bebeğin olursa üzerine örtü örtüp bakmadan emzirebilirsin. Sevmekle ilgili değil emzirmek. Tamam ben ilk kızımda sevgiyi ilk çekişinde hissettim, daha doğrusu o an benim bebeğim olduğunu idrak ettim ama benim olayım bambaşkaydı. Olmadı böyle bir endişe yaşarsan hamilelik süresinde prosfesyonel danışmanlık alırsın.
Evet en igrendigim goruntu cocukkendi. Emziren kadınin göğüs ucunda gördüm hatta baya serçe parmağın gibi uzun koyu renkliydi.
Ama öyle açıkta görmesem de düşünmesi de iğrenç.
Çocuğum olmadan önce tam sizin gibi düşünüyordum ve halada birisi bebeğini emzirirken memesini görmek midemi bulandırıyor. Ben 3 ay anne sütü verebildim, keşke sağlığı için daha çok verebilseydim, kendim yaparken tiksinmedim :) Ama eşim hariç kimsenin yanında da yapmadım bunu.Evet en igrendigim goruntu cocukkendi. Emziren kadınin göğüs ucunda gördüm hatta baya serçe parmağın gibi uzun koyu renkliydi.
Ama öyle açıkta görmesem de düşünmesi de iğrenç.
Sabunu kolyeyi bilmiyorum ama bebek ek gıdaya geçtiği zaman doktorlar yedirilecek olan yoğurdun ya formül mama ile ya da anne sütü ile hazırlanmasını öneriyorlar. Benim yaptığım da oldu, normal süt ile mayaladığımda. Tadına bakmadım hiç ama bebekken emdiğim bir şeyden tiksinmezdim galiba ama galiba. Belli de olmazBen de sizin gibiydim bana da itici gelirdi, hamile kaldim hala ayni hissediyordum heralde bende sorun var diyordum sonra ruyamda bebek emzirdigimi gordum cok guzel bir duyguydu...simdi kizimi severek emziriyorum hosuma gidiyor acikcasi ama sutunden yogurt, sabun , kolye falan yapanlar var bana tiksinc geliyor
İnsanın fikirleri değişiyor, huyu değişiyor. Kaldı ki herkeste annelik duygusu farklı oluyor. Kimisi anne olunca anladım diyor, kimisi çok daha farklı görüyor. Bakalım ileride sende nasıl işleyecek? :)Olabilir kuzum
Belki de bebeği göğüste görmeye katlanamıyorumdur bilmiyorum
Kimisi emzirirken hissediyor anneliğini kimisi kucağa ilk aldığı anda hissediyor
Benim annem beni hiç emzirmemiş mesela
Belki huydur bizde
Bilemedim yani
Ama pompa vs kullanmayı düşünüyorum,anne sütü güzel birşey tabiki bunu bebeğimden mahrum etmemeye çalışırım büyük ihtimalle
Meme uçlarının koyulaşmasının sebebi şudur: Bebekler doğduklarında net göremezler. O yüzden memeyi daha iyi "görmek" ve kavramak için uçlar koyulaşır.