Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba benim bir denemem olmuştu onu anlatmak istedim size şöyle ki; göğüslerimin arasındaki bölgede görüntüsü uçuğa egzamaya benzeyen üç adet lezyon vardı ve bunlar gittikçe genişliyordu.birkaç yıl onlarla yaşadım. Bir sevişme esnasında partnerim üzerime boşalıp spermini eliyle bir güzel vücuduma sürdü
sanırım fantezisiydi:) herneyse bir ay kadar sonra hayretle gördüm ki lezyonlar kaybolmuştu ..Deneyimimi paylaşmak istedim. Belki cildimde de denemeliyim bilemiyorum.Sanırım deneyeceğim

Ben denedim.. ama nasil! esime anlatmistim bu yaziyi ilk gordugumde "igrenccccccc" demisti bende "igrencccccccc" dedim cunku ben sperme dokunamiyorum vicik vicik seyler beni cok kotu yapiyor.. yikandigim zaman bile tiksinerek yikaniyorum o derece her ne kadar aktif olsamda bir bunu sevemedim ama netten kisa bir arastirmadan sonra bilincaltima yerlesti: mucize gibi geldi.. Neyse aksiyonun son asamasinda gobegime bosalmasini istedim yapti.. ve hemen kalkip banyoya kostum siviyi aldim suratima surdum ama icim disima cikacakti gozlerimi kapatarak agzimi eyerek carcabuk yaptim.. esim geldi diyor ne oldu hortlak gormus gibi duruyorsun dedim yok bir sey isine bak.. farketmedi tabii yuzumde kurudu ve nasil anlatsam sey gibi yumurta beyazi surmus gibi bir gerilme oldu iyice kurudugunda yikadim dahada denemedim psikolojik olarak hazir degilim tekrarlamaya

Hahaha kaydirigubbakcemile3Sürerken aynı yüz ifadesi bende de oldu, istemeden büzüşüyor surat sırnaşık şey

ay siz cok yasayin emi :roflol::roflol: esmen adami kôtü emelerine alet etdin :roflol::roflol: helal sana kizz :teytey::roflol:

valla olur olur imkansiz demiyeceksin hic birsey icin vereliniortak:teytey:

aa bana esim solemisti bunu hadi be fantezi mi ariyosun die azarlamistim... Dogru diyomus adam.. iyyy ama ben yapamam ya... cisden bile daha igrenc geldi su an... Cok zor..

aa bana esim solemisti bunu hadi be fantezi mi ariyosun die azarlamistim... Dogru diyomus adam.. iyyy ama ben yapamam ya... cisden bile daha igrenc geldi su an... Cok zor..

yok kiz cis kadar olamaz a.s

bende yavas yavas yuz bölgeme dogru cikacagim öyle dusunuyorum

:jeyyar: :roflol:

yok kiz cis kadar olamaz a.s

bende yavas yavas yuz bölgeme dogru cikacagim öyle dusunuyorum

:jeyyar: :roflol:

yaa cok kotu bi de kuruyana kadar beklicez mi sperm kokusundan nefret ederim ya.. valla ben yapamam heralde ya da bende senin gibi asagilardan baslayip alistira alistira cikarm... burnuma mandal fln takar denerim merak ettim :))

yaa cok kotu bi de kuruyana kadar beklicez mi sperm kokusundan nefret ederim ya.. valla ben yapamam heralde ya da bende senin gibi asagilardan baslayip alistira alistira cikarm... burnuma mandal fln takar denerim merak ettim :))

kizlar bu gece denemeyi dusunuyorum basara bilirsem yazarimm:jeyyar:

hadi bana kolay gelsin

:roflol::roflol:

sevgili lady'leeer zaten kozmetik ürünlerinin bir çoğunda sperm kullanılıyormuş , bu kadar bol spermi herhalde hayvanlardan temin ediyorlardır değil mi :)) kaydirigubbakcemile3

Hahaha kaydirigubbakcemile3Sürerken aynı yüz ifadesi bende de oldu, istemeden büzüşüyor surat sırnaşık şey

hic sorma silah zoruyla yapiyordum ve oyle bir sucluluk hissi vardi ki carcabuk suruverdim ))))
ay siz cok yasayin emi :roflol::roflol: esmen adami kôtü emelerine alet etdin :roflol::roflol: helal sana kizz :teytey::roflol:

aynen oyle bazi erkeklerin hosuna gidiyormus kadinin yuzune bosalmak esimle ben kesinlikle karsiyiz cunku oda kendi sperminden tiksiniyor bilse oyle yaptigimi opmek bile istemez kesin

ayrica kokar diyen arkadas denemek istiyorsa deneyecegi gun esine agir yemekler yedirmesin yediklerine gore degisiyormus sperm kokusu

aaa citdimi bende dusundugum gibi degilmis hic koku felan yokmus diyecektim :kedi:

ayy arkadaslar dun gece denedimmmdelikafadulden
inanin dusundugum kadar korkunc olmadi cok tiksinecegimi dusunuyordum ama ilk basta kendimi zorladim az az surdum tamam cok iyi yaptim diyemem ama genede ilk denemeye gore superdi:jeyyar:

neyse gelelim ne olduguna kuruyana kadar bekledim yuzumbaya bi gerildi 5/10 dakika sona yikadim yumurta maskesi yapmis gibi gergindi yuzum, bir denemede birsey olurmu bilmiyorum ama bir kac kez denemek gerekfisfisfis
hadi bi cesaret sizdende bekliyorum :jeyyar:

evet bunu çok duydum ama yapamam yaaaaaaaa...........gerçekten cildi muhteşem yapıyomuş doğal protein falan diye ........çok sorunlu olanlar iyi gelecekse yapabilir belki sağlık için sonuçta ....ben almim mümkünse ığğğğ

denemişsin ne güzel ayyy bakalım nasıl etki edicek gelişmeleri bekliyorum kaydirigubbakcemile5çok iyi oluyosa bende yoldan çıkabilirim yanide bunu eşime nasıl açıklarım onu bilmiyorum bir bu kaldıydı sürmediğin der kesinbilmiyorumkismile

ben bunu yeni duymadım çoktan beribir biliyorum. o yüzden şaşırmadım.avrupada çok pahalıya satılan kremlerin içinde peki sperm olduğunu siz biliyor muydunuz.

valla benimki buyuk bir zevkle feda etdi :)))) hatda arayi acma bak ne iyi gelecek bile dedi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…